kokkorisk Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 γεια σας. ενδιαφερομαι να αγορασω iphone αλλα δυστυχως θελω βοηθεια γιατι δεν ξερω ποιο μοντελο! ειμαι κατοχος iphone 5s και νωριτερα iphone 4s και τωρα θελω να παρω για τον αδερφο μου! ποια θεωρειται καλη επιλογη ομως? σκεφτομουν το iphone 5c αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι το οτι ειναι πλαστικο και οχι τοσο designατο οσο τα αλλα μοντελα ( καθως και το οτι ειναι 8gb η πιο φθηνη εκδοση). Επιπλεον σκεφτομουν για το iphone 5 το οποιο το εχω βρει σε καποια stock κομματια πανω κατω στην ιδια τιμη (πλεονεκτημα οτι ειναι πιο designατο και εχει 16gb μνημη) τι θα μου συμβουλευατε να κανω? επιπλεον εχω ακουσει καποιες φημες για το iphone 5 οι οποιες δεν ηταν τοσο καλες και γι'αυτο σκεφτομαι τοσο την αγορα του!αλλα επισης σκεφτομαι και αν θα μπορει να "φορεσει" τις επομενες εκδοσεις ios! ποια ειναι η γνωμη σας? ευχαριστω πολυ
voldemort Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Εαν εχεις 5s και σκεφτεσαι για κατωτερο θα διαφωνησω. Είτε πας σε ιδιο(5s)είτε σε 6. Κρατας το 6 και δινεις το 5s στον αδερφο σου. Σε καθε περιπτωση εσυ γνωριζεις τα οικονομικα σου.Κανε υπομονη και πηγαινε σε 6.Σε λιγο καιρο με την ανακοινωση του 6s θα βελτιωθουνε(τιμες) και θα πωληθουνε αρκετα 6αρια.Αυτο που σου λεω θα σε εξασφαλισει καλυτερα σε βαθος χρονου(αν και αυτο σχετικο παντα). 1
kokkorisk Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Εαν εχεις 5s και σκεφτεσαι για κατωτερο θα διαφωνησω. Είτε πας σε ιδιο(5s)είτε σε 6. Κρατας το 6 και δινεις το 5s στον αδερφο σου. Σε καθε περιπτωση εσυ γνωριζεις τα οικονομικα σου.Κανε υπομονη και πηγαινε σε 6.Σε λιγο καιρο με την ανακοινωση του 6s θα βελτιωθουνε(τιμες) και θα πωληθουνε αρκετα 6αρια.Αυτο που σου λεω θα σε εξασφαλισει καλυτερα σε βαθος χρονου(αν και αυτο σχετικο παντα). χαχα συμφωνω οτι θα ηταν καλυτερα ενα 5s η ενα 6αρι αλλα το θεμα οπως ειπες ειναι το οικονομικο και δεν με ενδιαφερει κατι μεταχειρισμενο..αν ειχες ομως να επιλεξεις καποιο απο αυτα τα δυο μοντελα (και τα δυο καινουρια) ποιο θα επελεγες και γιατι?
Kostasspil Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Συμφωνω με voldemort. Χτυπας το 6αρι και πασαρεις τ αλλο στον brother
kokkorisk Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Συμφωνω με voldemort. Χτυπας το 6αρι και πασαρεις τ αλλο στον brother χαχα βρε συμφωνω ρε μαγκες! αλλα αν ειναι να επιλεξω καποιο απο αυτα τα 2 ποιο θα ηταν καλυτερο να παρω? :Ρ
dali13gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ίδιο hardware έχουν, οπότε μόνο το εξωτερικό αλλάζει. Προσοχή γιατί το stock που βλέπεις σε iPhone 5 μπορεί να είναι refurbished μιας και σταμάτησε να πωλείται από το '13. Προσωπικά μου αρέσει και το 5c πολύ, ειδικά το μπλε. 1
voldemort Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αναμεσα σε 5s και 5c(αν αυτο ρωτας)5s λογω ποιοτητας. Το πλαστικο προσωπικα δεν θα το επαιρνα και να μου το χαριζανε... Εαν το οικονομικο ομως ειναι προβλημα παρε 5c και δωστο στον αδερφο σου. Προσωπικα πιστευω οτι το να πας σε κατωτερη ποιοτητα δεν αξιζει.Κανε κουμαντο και πηγαινε σε 6.Ιδιαιτερα αν δεν εισαι απο τα ατομα που αλλαζουν iphone καθε χρονο.(φανταζομαι με αυτο που ειπες) αλλα το κρατας χρονακια.
dali13gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά για τον αδερφό του θέλει να πάρει ο άνθρωπος, όχι για τον ίδιο.
voldemort Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εγω τα αδερφια μου τα αγαπω περισσοτερα απο τον εαυτο μου. Σοβαρα τωρα...λεμε στον ανθρωπο αντι να δωσει ενα σωρο χρηματα για κατι υποδεεστερο να παρει κατι καλυτερο για τον εαυτο του και αυτο που θα γινει υποδεεστερο να το δωσει στο γκαρντασι του.Κι εκεινος θα μεινει ευχαριστημενος με ενα 5s και ο φιλος θα εχει ενα κινητο για μερικα χρονακια.Πεταμα ειναι να δωσει τοσα χρηματα για πλαστικο.Θεμα λογικης ειναι...
basilis5 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 γιατι δεν ρωτας τον αδερφο σου ποιο του αρεσει πιο πολυ; επισης αν ασχολειται εστω και λιγο με οτιδηποτε πλην τηλεφωνα, μηνυματα, τα 8 gb ειναι απελπιστικα λιγα, και τα 16 πλεον οριακα νομιζω. θα ειναι συνεχεια σε μια λογικη, backup-σβησε οτι δεν χρειαζεσαι αμεσα κοκ
ksessalonikios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ο άλλος προτείνει το 6s... Όχι το 7 να πάρει
ramarg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Το 5C να πάρεις λευκό για τον αδερφό σου (συνδυάζεται με όποιο χρώμα θέλεις μετά,ενώ αν πάρεις χρώμα το φορτώνεσαι για πάντα..Εαν μπορείς να βρεις 16 πάλεψε το. Τα 8 είναι λίγα μην σου πούμε ψέματα..Από εκεί και πέρα μπορεί να έχει hardware iphone 5 αλλά δεν παύει να είναι μοντέλο ενάμισυ χρόνου.. Το 5 είναι designάτο δεν αντιλέγω,όμως είχε πολλά προβληματα τα οποία είναι κρίμα να τα φορτωθείς (flickering,μπαταρία,power button,volume buttons,speakers κ.τ.λ). Όλα τα προβλήματα του 5 λύθηκαν στο 5c και φυσικά η τιμή που το δίνουν είναι εξωφρενικά φθηνή για iphone 1,5 χρόνου.. Τόσο δεν έχει πέσει κανένα iphone μέχρι τώρα,και αυτό γιατί δεν το αγόρασαν πολλοί επειδή είχαν ήδη αγοράσει το 5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα