Προς το περιεχόμενο

tablet για ταινίες έως 100€

pontikodaimonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Θα ήθελα να αγοράσω ενα ταμπλετ για να βλέπω ταινίες κατα κύριο λογο..και μετα για ίντερνετ άντε και κάνα παιχνίδι (όχι τπτ βαρύ..).Οποτε θελω να εχει αξιολογη οθονη(μεγεθος και αναλυση..)τα χρήματα που διαθετω είναι 70-80 ευρώ... Εκτός αν πρόκειται για κάτι πολύ δυνατό τοτε μπορω να το τραβηξω ως τα 100...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχω ένα tablet σε αυτά τα χρήματα για τη μάνα μου, μη τα δώσεις καν. αν θέλεις να δώσεις 70-80 ευρώ πάνε και δώσε τα σε κάποια φτωχή οικογένεια. αν θέλεις ένα tablet καλύτερα να πας κάπου στα 200 πάνω κάτω...

Αν σου φτανουν οι 7 ιντσες προτεινω το lenovo A7-10 Εξαιρετικη οθονη, τετραπυρηνος επεξεργαστης και δυνατα γραφικα. Ακομη και η μπαταρια ειναι πολυ καλη.

Σιγα που πρεπει να παρει ταμπλετ απο 200 και πανω..!! τα lenovo ειναι παρα πολυ καλα ταμπλετ ,προσωπικα εχω ενα φτηνο το A1000 lenovo .Απο μπαταρια ειναι πολυ καλο,απο ηχο τελειο και η οθονη ειναι μια χαρα.. Ειναι και για τι χρηση το θες ε?

Και ταινιες εχω δει απο εκει και παιχνιδι χωρις προβληματα και σερφαρισμα..Πιασε αυτο που σου ειπε ο φιλος παραπανω και δεν θα το μετανιωσεις!!Αν και με λιγα ευρουλακια παραπανω (120 ευρω πχ) μπορεις να παρεις και 8 ιντσες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...