Προς το περιεχόμενο

Virtual Server

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω για έναν virtual server λειτουργικού x64 για να τρέχω ένα πρόγραμμα το laptop που θα μπαίνω μπορεί να είναι macair?

Επίσης μπορείτε να μου προτείνετε ένα οικονομικό το θέλω μόνο για μια χρήση να τρέχω ενα λογιστικό πρόγραμμα. 

Δημοσ.

Για εξηγησε καλυτερα τι θες... Εγω καταλαβα πως θες κατι το οποιο να τρεχει σε virtual machine (vmware/virtualbox) και να εχει δυνατοτητες remote desktop για να συνδεεσαι σε αυτο απο το mac air.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό θα ήθελα επειδή έχω macair και δεν θέλω να βάλω windows είτε με αλλαγή λειτουργικού είτε με 2πλο boot απο bootcamp θέλω ενα virtual x64 για να τρέχει το πρόγραμμα που θέλω αλλα και το έχω γενικά.

Δημοσ.

Το virtualbox είναι ελεύθερο και υπάρχει και για macos.

Αν το λογιστικό πρόγραμμα είναι κάνα dos πολύ απλό πρόγραμμα ίσως να αξίζει περισσότερο να το τρέξεις με κάνα dosbox /qemu

Δημοσ.

Είναι παραθυρικό δεν είναι dos.

Δηλαδή με το virtualbox δημιουργώ εικονικό pc στο mac και τρέχω οτι θέλω σε θέμα windows απο εκει?

Δημοσ.

Δηλαδή με το virtualbox δημιουργώ εικονικό pc στο mac και τρέχω οτι θέλω σε θέμα windows απο εκει?

Ναι,εννοείτε θα πρέπει να βρεις και windows να περάσεις και να τα ενεργοποιήσεις,τρέχει ότι θες αλλά εννοείτε ότι σε κάποια πράγματα μπορεί να έχει αρκετά χαμηλότερες ταχύτητες π.χ. σε ότι αφορά την κάρτα γραφικών αφού εξομοιώνει μόνο μια πολύ βασική vga.

Δημοσ.

το virtual machine είναι "φορητο" ... το τρέχεις σε όποιο μηχάνημα θέλεις

το dual-os είναι ...... πολύ γρήγορο όσο το μηχάνημα σου ...... αλλά είναι τοπική εγκατάσταση. Αν θες να κάνεις κάτι ανάλογο σε άλλο μηχάνημα ξαναξεκινάς από την αρχή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...