Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μόλις πηρα το 640 dual sim το 3g και ειναι ενα πολυ καλο κινητο για τα λεφτα του εκτός από ένα θέμα που παρουσιαζει. Όταν δέχομαι κληση ή οταν καλώ χάνεται το σημα και επνέρχεται και ξαναχάνεται οπότε δε μπορώ να μιλήσω φυσιολογικα. Όταν βάζω τα δεδομένα στο 2g δουλέυει κανονικά. Έχω κάνει τις ρυθμίσεις για το APN που προτείνει η εταιρία κινητής (είμαι εξωτερικό), έχω κάνει τα updates, έχω κάνει επανεκκινήσεις αλλά τπτ! Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει και μια φίλης που το πήραμε με 1 μήνα διαφορά από amazon. Έχει κάποιος καμια ιδέα για το πως μπορεί να φτιαχτεί αυτο? Η μήπως ξερει κάποιος αν η microsoft το γνωριζει και θα επιλυθει κάπως, ή τελος πάντων κτ σχετικο??

Ευχαριστώω!!

Δημοσ.

Εχω το ιδιο κινητο απο 20 κατι Απριλιου..δεν εχω αντιμετωπισει αυτο το προβλημα..Μονο οταν ειχα μια γραμμη σε 3g  αναγκαστικα το γυρνουσε για να ειναι αξιοπρεπης η κληση..οπου νομιζω πως ολα το κανουν αυτο..

Δημοσ.

Κι εγω εχω παρατηρησει οτι αν κατα τη διαρκεια της κλησης το γυρισει τοτε ολα καλα.. Αν ομως κατα τη διαρκεια της κλησης εξακολουθει να γραφει Η+ η Η, τοτε κανει διακοπες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...