Miracle Worker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Θα μετακομίσω για 5-6 μήνες σε ένα νησί. Τι συμφέρει να κάνω για Ιντερνετ; Να θέσω τα δεδομένα, στο τωρινό σπίτι, που θα παραμείνει στην κατοχή μου, έχω 2ετες συμβόλαιο ΣΙΤΑ 24μππς με 22 ευρώ. Μόλις τελειώσω από το νησί και δεν έχω ερωτευτεί, λογικά θα γυρίσω πάλι εδώ. Αυτοί τώρα μου ζήτησαν 50 ευρώ για τη μεταφορά, η οποία μπορεί και να καθυστερήσει 20 μέρες. Βάλε πάλι μεταφορά πίσω άλλα 50 ευρώ, σύνολο 100, συν ότι θα χάσω τον αριθμό και ως γνωστόν οι 20 μέρες γίνονται άνετα μήνας και μπορεί να χάσω δύο πληρωμένους μήνες έτσι. Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή που να με συμφέρει; Δεν χρειάζεται να κατεβάζω τόρεντς, αλλά τουλάχιστον να κάνω κάνα video streaming.
aGka8l Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Mono data με mobile συμβολαιο , αλλιως βρίσκεις τον γείτονά , τ εξηγεις , του δίνεις τα μισά και είσαι οκ 1
Miracle Worker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ο γείτονας είναι 80 χρονών. Δε βρίσκω κάτι που να με ενθουσιάζει σε κάρτα. Εκτός από τα data σου θέτουν και χρονικό περιθώριο, που βγαίνει τουλάχιστον 30 ευρώ το μήνα. Αν μπορούσα να το κουμαντάρω βάσει των αναγκών μου θα ήταν οκ, αλλά 30 ευρώ το μήνα είναι πολλά. Τώρα τα συμβόλαιο φαίνονται λίγο πιο φθηνά, αλλά μάλλον δε συμπεριλαμβάνεται το usb( ή είναι για χρόνο). Σε αυτά ξέρει κανείς αν μπορείς να το κλειδώσεις με το πέρας των 'δωρεάν' data, ή πρέπει να προσέχω μην την πάθω όπως τόσοι και τόσοι άλλοι που τους ήρθε καμπάνα;
Kootoomootoo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 me dumeter μπορεί να κλειδώσει την ταχύτητα ώστε να μην ξοδέψεις άλλο bandwidth. 1
iznodur Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έχει η Wind ένα πακέτο στα 20GB το μήνα με 20 ευρώ νομίζω είναι πολύ καλό. 1
Miracle Worker Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μπροστά σ' αυτά που είδα από Κοσμοτέ-Μπόνταφον δεν είναι απλά καλό. Μάλλον βλέπω να ακολουθώ τη μεταφορά γραμμής. Αφού έτσι κι αλλιώς θα τα πληρώνω τα 22 ευρώ το μήνα, θα μου πάει άλλα 100(20 ο μήνας) και θα έχω και κομπλέ ίντερνετ. Απλά μην πάει από 10-20 μέρες στο άπειρο. Για το αθηνέζικο νούμερο υπάρχει κανένας τρόπος να το δεσμεύσω μέχρι την επιστροφή; Το έχω 10 χρόνια τώρα. Όχι ότι με παίρνει κανένας πέρα από στενούς φίλους/ συγγενείς, αλλά αμαρτία είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα