marou70 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 καλως σασ βρηκα παιδια ! εχω ενα λαπτοπ sony vaio 2 χρονων(τζι-τζι λεμε ) ομως η αδερφη μου η χοντρουλα καθισε πανω του μαζι με τα ακουστικα π ειχε αναμεσα στο πληκτρολογιο και την οθονη .Το αποτελεσμα ηταν το σπασιμο της οθονης και το καψιμο τησ καρτασ γραφικων ! Στην αρχη το λαπτοπ το συνδεα με hmdi στην τηλεοραση για να κανω τς δουλεις!Στη συνεχεια για ενα παραξενο λογο μου καηκε ο σκληρος και χρειαστηκε να παρω ομως αλλον .Το ερωτημα ειναι το εξης:ο σκληρος δν εχει windows μεσα του και το λαπτοπ να συνδεσω στην τηλεοραση δεν μου εμφανιζει τιποτα λογω της μη ευρεσησ driver Θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω εναν τροπο να εγκαταστησω τα windows ετσι ωστε να μν μου ειναι αχρηστο το λαπτοπ.Ευχαριστω !
SPANK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Αφού κάηκε η κάρτα γραφικών πως δουλεύει εικόνα σου βγάζει σε εξωτερική οθόνη ?
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Χάλασε η οθόνη προφανώς. Για να καεί η κάρτα θα πρέπει τα ακουστικά να περάσαν μέσα απο το πληκτρολογιο και να καρφώσαν την πλακέτα. Αν δεν μοιάζουν με αυτά δεν το βλέπω πιθανον...
marou70 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 χχαχα αυτο με τα ακουστηκα ηταν το κατι αλλο...ναι μου περναει την εικονα σε τηλεοραση αλλα τωρα δν μου βγαζει τιποτα επειδη ο καινουργιος σκληρος δν εχει windows
SPANK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 E ωραία αν σου βγάζει εικόνα σε εξωτερική οθόνη κάνε εγκατάσταση τα windows μεσω cd ή usb stick
marou70 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 το θεμα ειναι οτι η οθονη της τηλεορασης δεν μπορει να διαβασει τιποτα εξαιτιας τησ ελλειψης των drivers,ουσιαστικα δεν μπορω να δω το boot menu
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Κάνε εγκατάσταση στον σκληρό σε άλλο pc και μετά βάλε το στο vaio Απλός Sata είναι, το έχω κάνει "απειρες" φορές
SPANK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το οτι δεν μπορείς να δεις το boot menu δεν έχουν σχέση οι drivers αφου σε αυτο το σημείο της εγκατάσταση δεν παίζουν ρολο
WalkerSW Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Σύνδεσε το πάνω σε κάποια οθόνη με dsub και θα δεις εικόνα.. Με hdmi σπάνια δίνουν εικόνα πριν την είσοδο στα windows!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα