Προς το περιεχόμενο

404 error tp link not found

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,προσφατα πηρα στην κατοχη μου ενα routeraki Tp link Archer C2 και πηγα να το συνδεσω.Εγω εχω adsl hol.Τεσπα οταν πηγα να του κανω quick setup μεσα απο το site του ρουτερ μου ελεγε ενα ερρορ με το Wan.Το εψαξα και εμαθα οτι μπορει να ειναι κανενα προβλημα με το split που εχω βαλει ομως εκει ειναι ολα καλα.Μετα ρωτησα και μου ειπαν οτι ισως το ρουτερ δεν κανει για την γραμμη μου (PSTN).Υπαρχει τροπος να το διορθωσω το προβλημα?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας,προσφατα πηρα στην κατοχη μου ενα routeraki Tp link Archer C2 και πηγα να το συνδεσω.Εγω εχω adsl hol.Τεσπα οταν πηγα να του κανω quick setup μεσα απο το site του ρουτερ μου ελεγε ενα ερρορ με το Wan.Το εψαξα και εμαθα οτι μπορει να ειναι κανενα προβλημα με το split που εχω βαλει ομως εκει ειναι ολα καλα.Μετα ρωτησα και μου ειπαν οτι ισως το ρουτερ δεν κανει για την γραμμη μου (PSTN).Υπαρχει τροπος να το διορθωσω το προβλημα?

το archer ειναι σκετο ρουτερ.αρα στην wan μπαινει καλωδιο ethernet οχι τηλεφωνικο.αρα δεν ειναι ουτε annex a(pstn) Ουτε annex b(isdn).Προυποθετει οτι εχεις ηδη adsl router.Οποτε ουτε προβλημα με splitter ειναι.μιλαμε για αυτο το ρουτερ.

http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-9_Archer-C2.html

οπως θα δεις πισω εχει υποδοχη Internet με ethernet βυσμα και οχι υποδοχη adsl Me rj11 βυσμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...