GianniSM Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το value ειναι καλο? Για VFM κοιτάς σε LG σε αυτή την κατηγορία. Μεταξύ των 2 που έθεσε η κοπέλα προτιμώ το S4, με τον snapdragon 800
gwgwsk Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δηλαδη το α3 δεν το προτείνει κανείς Ε; Προφανώς ειναι χαμηλότερη κατηγορία αλλα αν ειναι να κολλάει το s4 γιατι να δώσω 70 ευρω παραπάνω;
dialer1453 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ό,τι και να πάρεις θα κολλάει είτε λόγω ανάλυσης οθόνης, είτε λόγω του bloatware της samsung. Αν όντως σε ενδιαφέρει να μην κολλάει, οι επιλογές σου περιορίζονται είτε σε windows phone είτε σε Iphone.
voldemort Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ό,τι και να πάρεις θα κολλάει είτε λόγω ανάλυσης οθόνης, είτε λόγω του bloatware της samsung. Αν όντως σε ενδιαφέρει να μην κολλάει, οι επιλογές σου περιορίζονται είτε σε windows phone είτε σε Iphone. Tα σκεφτεσαι αυτα που λες; Τι δουλεια εχει το budget του παιδιου s4,a3 με Iphone; Λιγα κινητα υπαρχουν μεσα στην αγορα;αλλωστε με lolipop ολα ειναι μια χαρα.
GianniSM Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δηλαδη το α3 δεν το προτείνει κανείς Ε; Προφανώς ειναι χαμηλότερη κατηγορία αλλα αν ειναι να κολλάει το s4 γιατι να δώσω 70 ευρω παραπάνω; Λοιπόν, το Α3 είναι μια πολύ καλή επιλογή αν θες κάτω από 5 ίντζες συσκευή. Έχει όμως τα αρνητικά του, κυρίως με την μπαταρία, και ο επεξεργαστής του είναι μέτριος. Αν μπορείς να ζήσεις με αυτά, τότε δεν λέω να μην το πάρεις. Θεωρώ όμως το S4 9005 καλύτερη επιλογή, και δεν κολλάει με τον 800αρι, απλά δεν είναι τόσο σβέλτο όπως το G2 πχ.
gwgwsk Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις και μάλλον πρεπει να μάθω τι ειναι lollipop ! Κλείνω προς το s4 9506 Το βρήκα σε ενα κατάστημα πολυ κοντά στο σπίτι μου απο το skroutz στα 287 ετοιμοπαράδοτο σε λευκό που θελω Ρώτησα και μου είπαν οτι μάλλον ειναι απο γερμανια Επίσης μου είπαν οτι δεν ειναι branded Υπαρχει περίπτωση να μην φαίνεται στο κουτι αλλα να το ανοίξω και να μου βγάλει logo;; Υπαρχει στο eshop σε ελληνικό αλλα στα 340 ( σημαντική διαφορα ) είδη εχω ξεπεράσει το μπατζετ μου....
GianniSM Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις και μάλλον πρεπει να μάθω τι ειναι lollipop ! Κλείνω προς το s4 9506 Το βρήκα σε ενα κατάστημα πολυ κοντά στο σπίτι μου απο το skroutz στα 287 ετοιμοπαράδοτο σε λευκό που θελω Ρώτησα και μου είπαν οτι μάλλον ειναι απο γερμανια Επίσης μου είπαν οτι δεν ειναι branded Υπαρχει περίπτωση να μην φαίνεται στο κουτι αλλα να το ανοίξω και να μου βγάλει logo;; Υπαρχει στο eshop σε ελληνικό αλλα στα 340 ( σημαντική διαφορα ) είδη εχω ξεπεράσει το μπατζετ μου.... Το branded δεν λέει και πολλά. Αν σου βγάζει ένα λόγκο στην αρχή, αλλά δεν είναι φορτωμένο εφαρμογές που δεν βγαίνουν του πάροχου δεν υπάρχει θέμα και δεν επηρεάζει την λειτουργία του τηλ. Συνεχίζω να θεωρώ το G2, G3 καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα, αλλά αυστηρώς μεταξύ των 2 που έβαλες θεωρώ το S4 καλύτερη επιλογή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα