Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι ανάμεσα στα δυο αυτα κινητα για το s4 χω διαβάσει προβληματάκια για το α3 τίποτα! Με φοβίζει η υπερθέρμανση!

Ποια ειναι η γνώμη σας;

Το μέγεθος το θεωρώ καλο και στα δυο αλλα θεωρώ σημαντικό να βλέπω την οθόνη στον ήλιο και δεν ξερω για το α3!

Να πω οτι το s4 το βρίσκω στα 280 και το α3 στα 220 !

Κάθε γνώμη δεκτή μηπως καταλήξω γιατι ειμαι χωρις τηλ!

Μια τριτη επιλογη που σκέφτομαι ειναι το note 2 ( λόγω πολυ χαμηλού sar) αλλα το βρίσκω μονο μεταχειρισμενο γύρω στα 200 ευρω!

Να διευκρινίσω οτι ειμαι μέσος χρήστης και σκοπεύω να το κρατήσω 2-3 χρόνια!•

Σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αν δεν έχεις πρόβλημα να πας σε άλλη εταιρία και ταυτόχρονα δε σε ενοχλεί το γεγονός της απουσίας θύρας κάρτας μνήμης το LG G2 κατά την γνώμη μου μία κλάση πάνω. Το S4 το έχω δει σε δύο φίλους μου με lollipop δεν πάει καλά. Σε αυτόν που πέρασα custom rom lollipop πάει μια χαρα. 

Δημοσ.

εγώ που εχω το s4 με την καινουρια εκδοση του ανδροιδ(lollipop) μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι πετάει. εχοντας δει και το α3 θα σου προτεινα να επιλέξεις το s4. ασε που είναι γενικά πιο δυνατό-καλό απο το α3...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για της άμεσες απαντήσεις

Σκεφτόμουν και το G3 ήδη g2 αλλα τελικά αποφάσισα να παρω Samsung μιας κ δεν είχα ποτε!

Blue angel3 ποια ειναι δηλαδη η καινούργια εκδοση;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι το g2 εχει βγει καλύτερο απο το G3 ?

Απο προβλήματα εννοώ!

Στα ίδια επίπεδα. Βασικά ότι πρόβλημα έχουν βγάλει και τα 2, τα αναγνωρίζει η αντιπροσωπία και τα επιδιορθώνει άμεσα, οπότε δεν είναι κάτι που πρέπει να σε προβληματίζει.

Τα βασικά είναι για το 2 οι κιτρινίλες στην οθόνη και το ράγισμα στην περιοχή που μπαίνει το hands free για το 3. Μαξ μια βδομάδα το έχουν φτιάξει χωρίς να σε ταλαιπωρήσουν.

Δημοσ.

Εκτός από τις κιτρινίλες και τα ραγίσματα των g2, g3 και το ατελειώτο lag του s4, στα λεφτά που κοιτάς παίρνεις lumia 930 που είναι μακράν ανώτερο απ όσα αναφέρθηκαν. Ειδικά αφού αναφέρεις γενική χρήση και σκοπεύεις να το κρατήσεις καιρό, νομίζω δεν έχει αντίπαλο. Μόνο το iphone 6 μετά αλλά έχει υπερδιπλάσια τιμή.

Δημοσ.

Εχει όντως ατελείωτο lag το s4 ακόμα και η εκδοση 9506;;

Το lumia δεν μου αρέσει σε design !

Μια χαρά τηλ είναι. Και εγώ προτιμώ το G2, αλλά μην ακούς τις υπερβολές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...