WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Απο καθαρη μαλακία έσπασα το digitizer απο το miix3-1030.. To εστειλα στην medion στην γερμανια και ζητάνε 160Ε για ενα ταμλπετ που μου κόστισε 220Ε. Ξερει κανενας που μπορώ να βρώ ενα digitizer η το part number του. Εφαγα το ebay και τα κινεζομαγαζα και δεν βρίσκω τπτ για miix3-1030 και η Medion αρνήθηκε να δώσει το part number. Ειναι δυο μηνών μηχανακι το οποιο μολις πριν 10μερες ξεχρέωσα και είναι κρίμα να παει χαμενο!
coolerman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Συνήθως το αναγράφει εσωτερικά επάνω στην καλωδιοταινία το p/n Π.χ Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2015 από coolerman
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Οποτε περιμένω αναγκαστικά να έρθει το ταμπλετ από medion !
fsbmaniac Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Φιλε Γράψε τι έκανες γιατί επαθα το ίδιο ... Ρε γμτ ... Βρήκες ανταλλακτικό ???
WalkerSW Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Σου απάντησα σε πμ. Δεν υπάρχει ανταλλακτικό! Μόνο στο service στην medion Γερμανίας μπορούν να το φτιάξουν και μου ζήτησαν 150€ + μεταφορικά και εννοείται πήραν τα @@ μου! Το έκανα htpc και αγόρασα άλλο ταμπλετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα