Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

θα ήθελα να μου προτείνετε softwares που να δημιουργώ DVD. Δηλαδή έχω 5-6 σκόρπια αρχεία βίντεο και θέλω να τα βάλω σε DVD με τη μορφή που έχουν οι ταινίες. Να υπάρχει το menu, extras, chapters, bonus κλπ.

Έχετε κάποια στο μυαλό σας? 

Δοκίμασα για λίγο το convertx to DVD αλλά δε με βόλεψε. Στην ουσία δεν μπόρεσα να βρω πως δημιουργείς υπο-ενότητες.

Δημοσ.

Καλημέρα.

θα ήθελα να μου προτείνετε softwares που να δημιουργώ DVD. Δηλαδή έχω 5-6 σκόρπια αρχεία βίντεο και θέλω να τα βάλω σε DVD με τη μορφή που έχουν οι ταινίες. Να υπάρχει το menu, extras, chapters, bonus κλπ.

Έχετε κάποια στο μυαλό σας? 

Δοκίμασα για λίγο το convertx to DVD αλλά δε με βόλεψε. Στην ουσία δεν μπόρεσα να βρω πως δημιουργείς υπο-ενότητες.

http://tmpgenc.pegasys-inc.com/en/product/taw5.html

Γιατί όμως DVD? Τι αρχεία είναι τα video?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

29,97 καρέ αν αυτό εννοείς.

Edit: Ψάχνω λίγο το TMPGEnc. Είναι πολύ καλό και με μεγάλη λεπτομέρεια.

Όποιος το έχει δουλέψει, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. 

Έχω 5 βίντεο. Θέλω το 1 από αυτά να είναι το κύριο, το οποίο θα το έχω στην κύρια σελίδα του Μενού. Στην κύρια σελίδα θέλω να βάλω και μια επιλογή ως extras ή more videos και να παραπέμπει στα άλλα 4 ξεχωριστά αρχεία βίντεο. 

Επίσης, πως γίνεται να βάλω στα μενού και υπο-μενού δική μου μουσική και τα εικονίδια που θα έχουν τα βίντεο, να κάνουν αναπαραγωγή του περιεχομένου χωρίς να ακούγεται κάτι?

Αυτά προς το παρόν

Επεξ/σία από broxopios
Δημοσ.

Το Pinnacle δεν το ξέρω για να σε βοηθήσω. Κάποτε το είχα κοιτάξει αλλά απ´ ό,τι θυμάμαι δεν το εκτίμησα ιδιαιτέρως.

Για το Tmpeg θα σου στείλω pm.

Όχι δεν εννούσα το frame rate αλλά τις διαστάσεις και το BitRate, το οποίο μπορείς να υπολογίσεις και απ´ τη σχέση διάρκειας-όγκου. Είναι ευθέως ανάλογα.

Ρωτάω μήπως τα αρχεία πού έχεις (ή θα έχεις στο μέλλον) είναι καλύτερης ποιότητας απ´ το DVD και τα υποβιβάσεις. Αν π.χ. είναι HD ή/και μεγαλύτερου BitRate (πάνω από 4 GB ανά ώρα) ή ακόμα και λίγο μικρότερου BitRate αλλά καλύτερου codec (π.χ. H264 που είναι πολύ καλύτερος απ´ το Mpeg 2 που είναι το DVD) το αποτέλεσμα θα είναι υποδαιέστερο.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί παιδεύεσαι με Pinnacle και tmpg; Βάλε κάτι απλό και εύκολο όπως το freemake, μόνο πολύ προσοχή στην εγκατάσταση για να αφαιρέσεις όλα τα adwares και τα offers.

Επίσης, από μη δωρεάν το convertXtoDVD.

Δημοσ.

Το freemake δεν το έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια.

Το Pinnacle το είχα δοκιμάσει πριν χρόνια, αλλά δεν θα μπω τώρα στη διαδικασία.

Το tmpg χρησιμοποιώ αυτές τις μέρες και με έχει βολέψει αρκετά. 

Τώρα για το convertXtoDVD το προσπάθησα αλλά δε με βόλεψε καθόλου. Τουλάχιστον γι αυτά που θέλω να κάνω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...