skapet Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Καλημέρα, λόγω εργασίας θα ήθελα να χρησιμοποιώ το laptop μου με ακουστικά ή με Bluetooth για να κάνω κλήσεις σε σταθερά ή κινητά από το σταθερό του σπιτιού μου ή το σταθερό της εργασίας μου. Υπάρχει κάποιο τέτοιο software που να μπορεί να κάνει αυτά που περιέγραψα παραπάνω;Στην ουσία θέλω ένα πρόγραμμα για dialer στο PC... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστω προκαταβολικα.
La_MoRt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αυτό που ζητάς χρειάζεται αρκετές γνώσης επάνω στα δίκτυα. Μπορείς να στήσεις ένα asterisk αλλά πας σε server τηλεφωνικού κέντρου εκεί. Στη δουλειά σου τι συσκευή χρησιμοποιείς digital ή IP phone? Ουσιαστικά ζητάς το τηλέφωνο να περάσει μέσα από το δίκτυο και να το χρησιμοποιείς μέσω υπολογιστή. Δεν σε καλύπτει ένα απλό software από όσο ξέρω τουλάχιστον εκτός και αν μου διαφευγει κάτι το οποίο δεν γνωρίζω και ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
skapet Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Χρησιμοποιώ ψηφιακή γραμμή, δυστυχώς δεν έχω γνώση πάνω στο αντικείμενο. Ψάχνω απλώς ένα τρόπο να διευκολύνω λίγο τη δουλειά μου.
La_MoRt Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Όσο αναφορά τη συσκευή στη δουλειά σου μπορείς να μιλήσεις με κάποιον που σας φτιάχνει το δίκτυο σας (IT) να σου βάλει ένα software το οποίο να παρακολουθεί τη συσκευή μέσω του δικτύου δηλαδή ποιος σε πήρε και πότε και να μπορείς να καλέσεις με τα πλήκτρα του υπολογιστή αλλά όχι να μιλάς μέσω αυτού. Θα μιλάς κανονικά μέσω της συσκευής τηλεφώνου σου. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει "αναίμακτα". Για τα υπόλοιπα δυστηχώς θα πρέπει να κινηθείς σε αυτά που σου είπα και εφόσον δε γνωρίζεις μάλλον θα πρέπει να πληρώσεις κάποιον που γνωρρίζει να έρθει να στο φτιάξει.
Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 μπορείς, θα χρειαστείς ένα μοντεμ, όχι dsl αλλά για κανονική dial up γραμμή, που να υποστηρίζει full duplex, καθώς και ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή για να κάνει τις κλήσεις και να μετατρέπει τη φωνή, τα λέγανε dialer. τώρα που θα βρείς κάτι τέτοιο το 2015 θα σε γελάσω 1
La_MoRt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Έχεις δίκαιο αλλά που θα τα βρει αυτά; Και καλά οκ το πρόγραμμα κουτσα στραβά το βρίσκει. Παίζει αυτο σε pstn γραμμές ή θέλει isdn?
Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 παίζει σε pstn κανονικότατα, χωρίς σπλίτερ που χρειάζεται η isdn γραμμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα