d1versify Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Καλημέρα, η αδερφή μου θέλει το πιο φθηνό ίντερνετ, χωρίς πακέτα με σταθερό, απλά επειδή μπαίνει καμιά φορά με το κινητό.Έχει Cyta αλλα πολλές φορές δε συνδέεται και πρέπει να κάνουμε restart το ρούτερ, και θέλει να αλλάξει
InfernoN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ισως το adsl 24 της forthnet με 15 ευρω τον μηνα, ποσα δινεις τωρα? 1
jkoukos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Αν μιλάς για σύνδεση ADSL, όλοι δίνουν για 12μηνο μόνο Internet και χωρίς προπληρωμένο χρόνο τηλεφωνίας στα 20€. Στην Forthnet επιπλέον με προπληρωμή όλου του χρόνου πάει στα 15€ ή για 18μηνο (χωρίς προπληρωμή) στα 18€. Μετά υπάρχουν τα πακέτα της καρτοκινητής αλλά με περιορισμένο όγκο δεδομένων. Π.χ. στην Cosmote με 5€ βολεύομαι με 500ΜΒ τον μήνα, που για περιστασιακή χρήση είναι μια χαρά. Αντίστοιχα και κάποιες φορές καλύτερες προσφορές δίνουν και οι άλλοι πάροχοι.
d1versify Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ισως το adsl 24 της forthnet με 15 ευρω τον μηνα, ποσα δινεις τωρα? Μου φαίνεται 16..
me3ikan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πατε καλα; Προπληρωμη σε μια εταιρια που αυριο μπορει να μην υπαρχει;
jkoukos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Αν κι έχει κάποια λογική η αμφιβολία σου, εν τούτοις είναι άλλο πράγμα να κλείσει η εταιρεία (π.χ. On) και άλλο να εξαγορασθεί ή συγχωνευτεί με άλλον. Στην πρώτη περίπτωση όντως χάνεται το όποιο υπόλοιπο κι έχουμε διακοπή της υπηρεσίας, ενώ στην δεύτερη δεν αλλάζει κάτι μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος του συμβολαίου. Όλες οι αναφορές κι εκτιμήσεις μιλάνε για εξαγορά ή συγχώνευση της Forthnet και καμία για κλείσιμο. 1
me3ikan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Αν κι έχει κάποια λογική η αμφιβολία σου, εν τούτοις είναι άλλο πράγμα να κλείσει η εταιρεία (π.χ. On) και άλλο να εξαγορασθεί ή συγχωνευτεί με άλλον. Στην πρώτη περίπτωση όντως χάνεται το όποιο υπόλοιπο κι έχουμε διακοπή της υπηρεσίας, ενώ στην δεύτερη δεν αλλάζει κάτι μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος του συμβολαίου. Όλες οι αναφορές κι εκτιμήσεις μιλάνε για εξαγορά ή συγχώνευση της Forthnet και καμία για κλείσιμο. Καλα τα λες αλλα δεν πολυ βασιζομαι στις εκτιμησεις. Θυμαμαι οταν ηταν ο πατερας μου στην tellas ειχε χασει λεφτα για 3 μηνες! Προσωπικα παντως ακομα και να μην ακουγοταν τιποτα για την forthnet προπληρωμη δεν θα εκανα!
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Καλημέρα, η αδερφή μου θέλει το πιο φθηνό ίντερνετ, χωρίς πακέτα με σταθερό, απλά επειδή μπαίνει καμιά φορά με το κινητό. Έχει Cyta αλλα πολλές φορές δε συνδέεται και πρέπει να κάνουμε restart το ρούτερ, και θέλει να αλλάξει εφόσον έχει πρόβλημα με τον εξοπλισμό ας ζητήσει αντικατάστασή του. Αν θέλει όντως να φύγει ό,τι και να γίνει ας μην αλλάξει γιατί πιθανότατα θα του ζητήσουν ανανέωση συμβολαίου.
jkoukos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Καλα τα λες αλλα δεν πολυ βασιζομαι στις εκτιμησεις. Θυμαμαι οταν ηταν ο πατερας μου στην tellas ειχε χασει λεφτα για 3 μηνες! Προσωπικα παντως ακομα και να μην ακουγοταν τιποτα για την forthnet προπληρωμη δεν θα εκανα! Δεν γνωρίζω γιατί έχασε λεφτά ο πατέρας σου αλλά σίγουρα όχι γιατί η Tellas εξαγοράστηκε από την Wind. Για ένα χρόνο μετά την εξαγορά δούλευε κανονικά ως πάροχος με το ίδιο όνομα και πακέτα και απλά μετά συγχωνεύτηκε πλήρως στην Wind, χωρίς καμία διακοπή στις υπηρεσίες. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι πελάτες δεν χάνουν τίποτα. Απλά αλλάζει η εταιρεία που τους παρέχει υπηρεσίες. Τόσες εξαγορές γίνονται παγκοσμίως χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Άλλο πράγμα η πτώχευση και το οριστικό κλείσιμο που σίγουρα δεν ήταν η περίπτωση της Tellas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα