Runner25 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Φανταστικές οι 4Κ οθόνες, αλλά απογοήτευση είναι οι κάρτες γραφικών. Αυτές που είναι σε λογικές τιμές δεν μπορούν να υποστηρίξουν 4K (κυρίως gaming) με τίποτα, μόνο οι πανάκριβες και για πολύ καλά αποτελέσματα μόνο σε SLI ή Crossfire, ή με dual GPU, δηλαδή μπορείς να πάρεις άνετα σχετικά μια καλή 4Κ οθόνη, αλλά θα πρέπει να ξε-παραδιαστεις κυριολεκτικά για να αγοράσεις κάρτα ή κάρτες γραφικών ώστε να την εκμεταλλευτείς την 4K όπως θα ήθελες. Ήθελα πολύ να αγοράσω πριν 1-2 μήνες και απογοητεύτηκα όταν έκανα τις παραπάνω διαπιστώσεις, οπότε ανέβαλα την αγορά για το "απώτερο" μέλλον, όταν επιτέλους βγουν κάρτες γραφικών 4Κ της προκοπής σε προσιτές, λογικές τιμές (δεν λέω πάνφθηνες, αλλά όχι αυτό το πράγμα)... παρε πρωτα μια καλη οθονη που θα σου μεινει κιολας και παιζε σε full hd μεχρι να παρεις καλη καρτα. ενα ενα τα κανουμε δε πλακωνομαστε
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 παρε πρωτα μια καλη οθονη που θα σου μεινει κιολας και παιζε σε full hd μεχρι να παρεις καλη καρτα. ενα ενα τα κανουμε δε πλακωνομαστε Παρε 4κ Monitor για να παιζεις σε Full HD μεχρι να παρεις την σωστη ακριβη καρτα???? Αν δεν μπορεις να αγορασεις καρτα για 4κ gaming τοτε για ποιο λογο να αγορασεις το Monitor???Απλα για να λες στον κοσμο οτι εχεις παιζεις lol,wow και Diablo σε 4κ??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 non native resolution? μακρυά από μας... 2
D.Luffy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Φανταστικές οι 4Κ οθόνες, αλλά απογοήτευση είναι οι κάρτες γραφικών. Αυτές που είναι σε λογικές τιμές δεν μπορούν να υποστηρίξουν 4K (κυρίως gaming) με τίποτα Εγώ σύμφωνα με αυτά που βλέπω, πιστεύω πως σε 2-3 χρόνια από τώρα θα βγουν medium-range κάρτες που θα μπορούν να τρέξουν αξιοπρεπώς 4Κ με ένα 30άρι στα fps. Μέχρι τότε θα έχουν πέσει και οι τιμές στα 4Κ monitors και θα έχουμε win-win σενάριο. Επίσης στη διάδοση θα βοηθήσει πολύ και η βιομηχανία του κινηματογράφου. Players, TVs και υλικό 4Κ. Αυτά θα ρίξουν κι άλλο τις τιμές μέχρι η επεξεργαστική ισχύς να μεγαλώσει. Πάντως προσωπικά περισσότερο θα ήθελα να δω oled ή quantum dot monitors. Η ανάλυση καλά πάει αλλά στην ζωντάνια των χρωμάτων έχουμε κολλήσει με τα TN και VA panels.
exor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 τράβα παίξε κάνα gta v που λιώνει τον επεξεργαστή και ξανάλα να μας πεις τι είδες ειδικά με στοκ τον q9650 θα είναι σχεδόν "unplayable" συγρκιτικά με τον i7 και σου βάζω όσο στοίχημα θες βαλτο να το χασεις οποτε θες,, silky smooth me radeon 280x 1080p ultra ..το εχω κανει uninstall αλλα ετσι και βρω χρονο δηλαδη θα εκανα ενα βιντεακι να καταλαβεις τι λες.. oταν λεω δε ξερετε τι λετε το εννοω φιλος .. ο 9650 ειναι στα 3.8 και οι μνημες στα 1333 ουτε καν 1600 και το παιζει οχι καλα ..αψογα ..διαφορα σε σχεση με το 2600 η και τον 4970 του φιλου μου καμια πρακτικη ..ειναι απλα το ιδιο και ο αδελφος μου που το εχει δει σε ολα τα συστηματα αλλα και στο ι5 του το ιδιο λεει .. μην απαξιωνετε πραγματα για τα οποια δε γνωριζετε.. ο αλλος δε ο luffy με το 980 ειναι ακομα πιο φανταστικος.. η σειρα 9 των i7 (eixa ton 920) einai οντως ιδιοτροπη και στο οβερκλοκ αλλα και στις μνημες και φυσικα αν ειχε stuttering to συστημα του οφειλετο στις μνημες η στο bios se kati otiδηποτε αλλο απο τον επεξεργαστη ..καμια φορα τα motherboard ακομα και τα high end και της asus εχουν καποιες φορες ελεγκτες που δε δουλευουν καλα για τους δισκους η τα raid δε συνεργαζονται καλα με διαφορες μνημες ακομα και πολυ επωνυμες .. η απλα εχουν προβλημα σαν εξαρτηματα κατι που ομως δε φαινεται ευκολα .. γενικα παντως σας πληροφορω οτι ναι ο 9650 παιζει το gtav poly kala sta 1080p με μια 280x kai 8 giga μνημη .. επισης ..ποιο crysis ..πλανητης παιζει battlefield 4 η να μου πεις για κανα total war kai eseis εκει το crysis?? δε καταλαβαινω εγω επειδη τα παιζω multi kai se πιστα με 64 παιχτες ο 9650 παιζει smooth me mia 280x μου φαινονται ακαταλαβιστικα αυτα που λετε .. σιγουρα το i7 sta 4.5 χρησιμοποιώ ως βασικο αλλα τα εχω βαλει και στο παλιο το οποιο τα παιζει μια χαρα οριστε και ενα εκ youtube βιντεο για να δεις ποσο αδικο εχεις φιλε και ποσο αστειο ειναι που επιμενεις κιολας
Millennium Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 αν και θεωρουσα υπερβολη τα 4Κ τουλαχιστον στην τηλεοραση στο PC εχοντας δει απο κοντα ειναι το νεο must . Ειναι πρακτικα οθονη κινητου σε PC και ειναι φανταστικα πιο ξεκουραστο για τα ματια . Κριμα που ακομα το εχουν σαν ειδος πολυτελειας Δεν εχεις αδικο αλλα παντως οι τιμες πεφτουν.Η επεξεργαστικη ισχυς (για παιχνιδια πιο πολυ) ειναι ενα θεμα.
Apple fanboy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αδερφέ μην τους ακούς..εγώ με τον i3 3220 και την eah5450 παίζω gta I με όλα φουλ και 300fps σε 4Κ. 1
21century Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Πολύ δυνατή απόκριση με εξωτικές δυνατότητες...
D.Luffy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 οριστε και ενα εκ youtube βιντεο για να δεις ποσο αδικο εχεις φιλε και ποσο αστειο ειναι που επιμενεις κιολας Εγώ πάντως στο βίντεο που παρέθεσες βλέπω ότι κάποια σημεία τρέχουν ομαλά, κάποια άλλα είναι τίγκα στο judder. Και εφόσον και η κάρτα ζορίζεται και δεν μπορεί να κρατήσει σταθερά fps έτσι κι αλλιώς, απορώ με βάση τι ακριβώς, βγάζεις συμπέρασμα για το αν είσαι cpu limited ή όχι. Δεν αποδεικνύεις απολύτως τίποτα δηλαδή! Ουσιαστική σύγκριση θα μπορούσε να γίνει μόνο με μια δυνατή gpu επάνω (και 2 PC να τρέχουν ταυτόχρονα φυσικά). Και τέλος εαν αυτό το βίντεο που κάθε φορά που γυρνάει κάμερα από 50 πέφτει στα 40 για σένα σημαίνει smooth και γενικώς παίζεις με αυτά τα fps, δεν μου κάνει εντύπωση που πιστεύεις ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ επεξεργαστών... Edit: Και μην επιμένεις με το stuttering. Stuttering δεν είχα στο Crysis 3. Είχα πτώσεις από σταθερά 60 σε 40 σε πολύ συγκεκριμένα σημεία που απαιτούσαν CPU.
DmC10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 βαλτο να το χασεις οποτε θες,, silky smooth me radeon 280x 1080p ultra ..το εχω κανει uninstall αλλα ετσι και βρω χρονο δηλαδη θα εκανα ενα βιντεακι να καταλαβεις τι λες.. oταν λεω δε ξερετε τι λετε το εννοω φιλος .. ο 9650 ειναι στα 3.8 και οι μνημες στα 1333 ουτε καν 1600 και το παιζει οχι καλα ..αψογα ..διαφορα σε σχεση με το 2600 η και τον 4970 του φιλου μου καμια πρακτικη ..ειναι απλα το ιδιο και ο αδελφος μου που το εχει δει σε ολα τα συστηματα αλλα και στο ι5 του το ιδιο λεει .. μην απαξιωνετε πραγματα για τα οποια δε γνωριζετε.. ο αλλος δε ο luffy με το 980 ειναι ακομα πιο φανταστικος.. η σειρα 9 των i7 (eixa ton 920) einai οντως ιδιοτροπη και στο οβερκλοκ αλλα και στις μνημες και φυσικα αν ειχε stuttering to συστημα του οφειλετο στις μνημες η στο bios se kati otiδηποτε αλλο απο τον επεξεργαστη ..καμια φορα τα motherboard ακομα και τα high end και της asus εχουν καποιες φορες ελεγκτες που δε δουλευουν καλα για τους δισκους η τα raid δε συνεργαζονται καλα με διαφορες μνημες ακομα και πολυ επωνυμες .. η απλα εχουν προβλημα σαν εξαρτηματα κατι που ομως δε φαινεται ευκολα .. γενικα παντως σας πληροφορω οτι ναι ο 9650 παιζει το gtav poly kala sta 1080p με μια 280x kai 8 giga μνημη .. επισης ..ποιο crysis ..πλανητης παιζει battlefield 4 η να μου πεις για κανα total war kai eseis εκει το crysis?? δε καταλαβαινω εγω επειδη τα παιζω multi kai se πιστα με 64 παιχτες ο 9650 παιζει smooth me mia 280x μου φαινονται ακαταλαβιστικα αυτα που λετε .. σιγουρα το i7 sta 4.5 χρησιμοποιώ ως βασικο αλλα τα εχω βαλει και στο παλιο το οποιο τα παιζει μια χαρα οριστε και ενα εκ youtube βιντεο για να δεις ποσο αδικο εχεις φιλε και ποσο αστειο ειναι που επιμενεις κιολας Κάθε φορα που γυρνάει την κάμερα σε μια στροφή (με το αμάξι) υπάρχει stuttering η καμερα δεν γυρνάει σταθερά, και επίσης δεν βλέπεις την χρήση gpu που πέφτει 80% σε κάποιες φάσεις? μήπως bottleneck? Οσο για το bf4 με OCed i7 ποτέ δεν το έπαιξα stutter-free και το total war άμα αφήσω την κάμερα σε συγκεκριμένο σημείο ειναι cpu=20% gpu=30% fps =25, τρέχα γύρευε... To crysis το φέρνουνε παραδειγμα, γιατι ο κώδικας είναι σχετικά καθαρός και ζορίζει καί cpu καί gpu.
qsis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ήμουν έτοιμος να του απαντήσω το πρωί, αλλά σκάει ο πρώτος πελάτης και από τότε δε σήκωσα κεφάλι Τελοσπάντων ο,τι πιστεύει ο καθένας
exor Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 τι ??? οταν.. γυρναει η καμερα?? stuttering???? sa pacman το παιζει πιο ομαλα πεθαινεις ..τι λες??:?? και στου γιαννη τον 4970κ και στον 2600κ τον δικο μου υπαρχουν σημεια που μπορει να τραβηξει στιγμιαια κοληματακι ..παιδια συγνωμη αλλα τωρα λεμε αηδιουλες .. το βιντεο αποδεικνυει περιτρανα τα οσα ισχυριζομαι και οτι αλλο πειτε ειναι απλα επειδη δε θελετε να παραδεχθειτε οτι κανετε λαθος.. απλα επιμενετε ..δε με νιαζει εγω σας τοπα επειδη τυχαινει και εχω και ενα 9650 στη κρεβατοκαμαρα και το βλεπω με τα ματια μου οτι τα πραγματα ειναι πανω κατω τα ιδια με μονη ουσιαστικη διαφορα τη συχνοτητα λογω διαφορετικης ολοκληρωσης της σιλικονης.. θελετε να πιστευετε φανταστικα πραγματα? δικαιωμα σας και τελος εδω επισης.. με συνχωρειτε αλλα,, .. το bf4 και το total war einai πιο βαρια παιχνιδια ειδικα σε multiplayer αλλα και παλι ,, καθαρος κωδικας?? τι εννοειτε? δηλαδη του bf4 ti ειναι?? βρωμικος?? κατι να λεμε ετσι για να μη παραδεχτουμε οτι καναμε ενα λαθος .. υπαρχουν βιντεο φυσικα και με 4970 και καλυτερες καρτες.. το αποτελεσμα ειναι το ιδιο
exor Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 αυτο το βιντεο επισης αποδεικνυει ποσο αστεια ειναι αυτα που λενε καποιοι οτι "ειχα 2500κ και δε μου επαιζε , εβαλα 2600κ και μιλαμε πεταξε το μηχανημα" ναι , στα παιχνιδια το hyperthreading δε δουλευει μαλιστα σε πολλα προκαλει και χειροτερες επιδοσεις εδω λοιπον βλεπουμε ενα τσιπακι των 70κατι ευρω !! να εχει ΙΔΙΕΣ επιδοσεις πρακτικα οχι σε καμια τριλιζα αλλα στο bf4 με το θαυματουργο 4970κ.. 72 ευρω στο σκρουτζ .. δηλαδη πουλωντας τα ηδη κτηνωδη τσιπακια σας καταφερατε να πετυχετε μια ουσιαστικη αναβαθμιση χτυπωντας στα ισα τον ..πεντιουμ !! φυσικα η διαφορα στο μεσο ορο δεν αντικατοπτριζει τη πρακτικη αποδοση στο παιχνιδι που ειναι στο 99% του χρονου ιδια
exor Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως στο βίντεο που παρέθεσες βλέπω ότι κάποια σημεία τρέχουν ομαλά, κάποια άλλα είναι τίγκα στο judder. Και εφόσον και η κάρτα ζορίζεται και δεν μπορεί να κρατήσει σταθερά fps έτσι κι αλλιώς, απορώ με βάση τι ακριβώς, βγάζεις συμπέρασμα για το αν είσαι cpu limited ή όχι. Δεν αποδεικνύεις απολύτως τίποτα δηλαδή! Ουσιαστική σύγκριση θα μπορούσε να γίνει μόνο με μια δυνατή gpu επάνω (και 2 PC να τρέχουν ταυτόχρονα φυσικά). Και τέλος εαν αυτό το βίντεο που κάθε φορά που γυρνάει κάμερα από 50 πέφτει στα 40 για σένα σημαίνει smooth και γενικώς παίζεις με αυτά τα fps, δεν μου κάνει εντύπωση που πιστεύεις ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ επεξεργαστών... Edit: Και μην επιμένεις με το stuttering. Stuttering δεν είχα στο Crysis 3. Είχα πτώσεις από σταθερά 60 σε 40 σε πολύ συγκεκριμένα σημεία που απαιτούσαν CPU. εδω βλεπουμε το κτηνος 4970κ να πεφτει στα 45 frames μολις γυρισει η καμερα και ε αφου μπορεις και παιζεις με τετοια frame δε μου κανει εντυπωση που σου φαινεται οτι υπαρχει διαφορα μεταξυ επεξεργαστων .. φιλε εισαι εντυπωσιακος.. βγες και λιγο εξω ομως μια και σου απεδειξα οτι δεν υπαρχει λογος να ασχολεισαι .. α υποψιν το συγκεκριμενο βιντεο ειναι εκτος του 4970 ειναι με 32γιγα corsair ! kai 970 SLI !!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ PEFTEI STA 45 !! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ..situation is helpless ε αφου ρε φλαφυ μπορεις και παιζεις με τετοια frame
Apple fanboy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ωραία όλα αυτά,αλλά αν το παιχνίδι είναι καλό,το απολαμβάνεις και χωρίς aa,και με shuttering,και με frame drops. Δεν είναι πως θα πάρω 290x και θα πω ,κάτσε να παίξω skyrim να δω διαφορά από την 4350. Έτσι και αλλιώς θα ξαναπαίξω skyrim. :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα