Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα στο forum...Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτες τις 2 εκδοσεις του κινητου αυτου..?Καθως απο χαρακτηριστικα φαινεται να εχουν τα ιδια..Και αν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι συμβατη η sim αν το αγορασεις απο καποιο ξενο site...πχ αγγλια..!!Ευχαριστω..!!

Δημοσ.

To 850 ειναι της AT&T (US Carrier)  και το  855 ειναι το ευρωπαικο open μοντελο…. το οποιο εχει και RadioFM με RDS, ενω το 850 δεν εχει καθολου.

Απο κει και περα (εκτος του radiofm) ειναι ολοιδια σε specs.

Εφοσον ειναι factory unlocked δεχεται ολες τις sim cards. 

Δημοσ.

Όχι... Αν είναι το At&t πιθανόν θα είναι κλειδωμένο και δεν θα μπορείς να βάλεις sim ή πολύ πιθανόν να μην δουλεύει η ευρωπαϊκή sim που θα βάλεις

Δημοσ.

μπορει να ειναι unlocked και να δουλευει με οτι καρτα θελεις απλα εχει διαφορετικα antena bands( καναλια σηματος διαφορετικες συχνοτητες) και δν θα πιανει 4G-LTE μονο με 3G θα εισαι!

• Like 3
Δημοσ.

Kαταλαβα..Αρα με λιγα λογια δεν αξιζει το ρισκο..?!

Μα για πιο λόγο να μπεις σε αυτή την διαδικασία; είναι πολυυυ φθηνότερο; δεν νομίζω. Πάρε το 855 και μια χαρά θα σαι

• Like 1
Δημοσ.

Μα για πιο λόγο να μπεις σε αυτή την διαδικασία; είναι πολυυυ φθηνότερο; δεν νομίζω. Πάρε το 855 και μια χαρά θα σαι

Eιναι αρκετα πιο φθηνο και εχει και δωρεαν μεταφορικα..Οποτε ηταν δελεαστικο..Αλλα μαλλον θα κανω αυτο που μου ειπες...Ευχαριστω..!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...