Saize Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 i) Το ποσό που διαθέτουμε: Περίπου 500-600ii) Tη χρήση του υπολογιστή : Gaming, ποιοι πολυ FPS παιχνιδια (cs:go)iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Όχι.iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Όχι.v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι.vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση). E-shop vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Μονοςviii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Έχω ήδηix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? SLI/Crossfire μπορει στο μελλονx) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> Σίγουρα ΝΑΙ xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? Εαν ειμαι ευχαριστημενως με στοκ HZ και βγάζω τα επιθημητα FPS καλος , αλλιως OC xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Όχι. case: ΕχωΤροφοδοτικο: εχω HDD/SSD: εχω εναν HHD 300gb/ SDD noκαι θελω να παρω κατι τετοιο τι λετε http://prntscr.com/7f3x4k
Kootoomootoo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δεν έχω ασχοληθεί τελευταία αλλά με αυτόν τον επεξεργαστή θα σου κάνει bottleneck νομίζω εκτός και αν η intel έχει προχωρήσει πάρα πολύ δεν ξέρω όμως.
bananakos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 PER.559644 CPU AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX 115.00 € Αλλαγή 115.00 € PER.526958 ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE GA-970A-UD3P RETAIL 99.50 € Αλλαγή 99.50 € PER.550885 RAM KINGSTON HX318C10FBK2/8 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES DUAL KIT 64.08 € Αλλαγή 64.08 € PER.811683 RAIJINTEK THEMIS EVO 42.79 € Αλλαγή 42.79 € PER.516559 VGA GIGABYTE GEFORCE GTX960 GV-N960WF2OC-2GD 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL 259.00 € Αλλαγή 259.00 € Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 580.37 € 1
Apple fanboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Όχι pentium σε αυτά τα λεφτά. Αφού το θες για gaming ,να πάρεις σοβαρή κάρτα.Και αυτό θα γίνει μόνο με amd σύστημα. Χωράει στο budget σου και ένα 60αρι για 60gb ssd.
Millennium Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δεν ειναι παντως αυτες τιμες για τις παραπανω καρτες.Απαράδεκτες. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 εφοσον το συστημα θα στηθει απο σενα παρε τα κομματια απο ενα δυο διαφορετικα μαγαζια και την καρτα απο το πιο φθηνο που θα βρεις το eshop ειναι απο τα πιο ακριβα μαγαζια σε συγκεκριμενα κομματια!
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Κανένα να σχολόισει την επιλογή μιας μητρικής με κόστος 160€!!!!! Μέσα σε ένα budget των 600€ και τον αντίκτυπο αυτής της επιλογής στα υπόλοιπα κομμάτια? Φίλε πρώτα πες μας πιο κουτί και πιο τροφοδοτικό έχεις! Από εκεί και πέρα η 750ti για cs go είναι οκ για αλλα για συγχρονα fps είναι πολύ λιγη! Το min που πρέπει να πας σε κάρτα είναι η 960 και προς θεού όχι από eshop που για κάποιο περίεργο λόγο τις κάρτες τις έχει πανάκριβες! 4
Saize Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Επίσης ποια οθόνη έχεις; Monitor : LG m208wa Κανένα να σχολόισει την επιλογή μιας μητρικής με κόστος 160€!!!!! Μέσα σε ένα budget των 600€ και τον αντίκτυπο αυτής της επιλογής στα υπόλοιπα κομμάτια? Φίλε πρώτα πες μας πιο κουτί και πιο τροφοδοτικό έχεις! Από εκεί και πέρα η 750ti για cs go είναι οκ για αλλα για συγχρονα fps είναι πολύ λιγη! Το min που πρέπει να πας σε κάρτα είναι η 960 και προς θεού όχι από eshop που για κάποιο περίεργο λόγο τις κάρτες τις έχει πανάκριβες! Κουτι : Coolermaster 330 elite τροφοδοτικο : Turbo-X 550W Value Series Κανένα να σχολόισει την επιλογή μιας μητρικής με κόστος 160€!!!!! Μέσα σε ένα budget των 600€ και τον αντίκτυπο αυτής της επιλογής στα υπόλοιπα κομμάτια? Φίλε πρώτα πες μας πιο κουτί και πιο τροφοδοτικό έχεις! Από εκεί και πέρα η 750ti για cs go είναι οκ για αλλα για συγχρονα fps είναι πολύ λιγη! Το min που πρέπει να πας σε κάρτα είναι η 960 και προς θεού όχι από eshop που για κάποιο περίεργο λόγο τις κάρτες τις έχει πανάκριβες! Την μιτρικη αυτην την πηρα διοτη εχει 2 προσφορες στο e-shop τις 2.4hz ram και την ιδια την μιτρικη Επισης για να μπορω να κανω ενα ποιο καλο upgrade σε 1-2 χρονια σε κανα ι7
Physiciant Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Χρειάζεσαι οπωσδήποτε τροφοδοτικό, οθόνη και καλό θα ήταν να αλλαχτεί και το κουτί. Ή μπορείς να το κρατήσεις γι' αρχή και το αλλάζεις αργότερα. Έτοιμο pc απ' το Πλαίσιο είχες πάρει ε;
Saize Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Χρειάζεσαι οπωσδήποτε τροφοδοτικό, οθόνη και καλό θα ήταν να αλλαχτεί και το κουτί. Ή μπορείς να το κρατήσεις γι' αρχή και το αλλάζεις αργότερα. Έτοιμο pc απ' το Πλαίσιο είχες πάρει ε; το ξερω οτι θελω αλλαγη οθονης αλλα το budget μου ειναι συγκεκριμενο αυτη την στιγμη , οχι δν εχω παρει τπτ ετοιμο
Physiciant Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Τέλος πάντων χρειάζεσαι τροφοδοτικό, αυτό είναι σίγουρο.
Saize Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Τέλος πάντων χρειάζεσαι τροφοδοτικό, αυτό είναι σίγουρο. μπορεις να μου εξεγησεις λιγο το γιατι ; Ευχαριστω
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Γτ είναι ωρολογιακή βόμβα! Κακιστης ποιότητας τροφοδοτικό επικυνδινι για το υπόλοιπο σύστημα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα