Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: Περίπου 500-600
ii) Tη χρήση του υπολογιστή Gaming, ποιοι πολυ FPS παιχνιδια (cs:go)
iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Όχι.
iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Όχι.
v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι.
vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση). E-shop 
vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Μονος
viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Έχω ήδη
ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? SLI/Crossfire μπορει στο μελλον
x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> Σίγουρα ΝΑΙ 
xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά

θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? Εαν ειμαι ευχαριστημενως με στοκ HZ και βγάζω τα επιθημητα FPS καλος , αλλιως OC 

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Όχι. 

case: Εχω
Τροφοδοτικο: εχω

HDD/SSD: εχω εναν HHD 300gb/ SDD no
και θελω να παρω κατι τετοιο τι λετε

http://prntscr.com/7f3x4k

post-294808-0-75240700-1433886793_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί τελευταία αλλά με αυτόν τον επεξεργαστή θα σου κάνει bottleneck νομίζω εκτός και αν η intel έχει προχωρήσει πάρα πολύ δεν ξέρω όμως.

Δημοσ.

PER.559644.jpg PER.559644

CPU AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX

product_wishlist_small.jpg
115.00 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 115.00 € basket_delete.png PER.526958.jpg PER.526958

ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE GA-970A-UD3P RETAIL

99.50 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 99.50 € basket_delete.png PER.550885.jpg PER.550885

RAM KINGSTON HX318C10FBK2/8 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES DUAL KIT

64.08 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 64.08 € basket_delete.png PER.811683.jpg PER.811683

RAIJINTEK THEMIS EVO

42.79 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 42.79 € basket_delete.png PER.516559.jpg PER.516559

VGA GIGABYTE GEFORCE GTX960 GV-N960WF2OC-2GD 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

259.00 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 259.00 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 580.37 €

• Like 1
Δημοσ.

Όχι pentium σε αυτά τα λεφτά.

Αφού το θες για gaming ,να πάρεις σοβαρή κάρτα.Και αυτό θα γίνει μόνο με amd σύστημα.

Χωράει στο budget σου και ένα 60αρι για 60gb ssd.

Δημοσ.

εφοσον το συστημα θα στηθει απο σενα παρε τα κομματια απο ενα δυο διαφορετικα μαγαζια και την καρτα απο το πιο φθηνο που θα βρεις το eshop ειναι απο τα πιο ακριβα μαγαζια σε συγκεκριμενα κομματια!

Δημοσ.

Κανένα να σχολόισει την επιλογή μιας μητρικής με κόστος 160€!!!!! Μέσα σε ένα budget των 600€ και τον αντίκτυπο αυτής της επιλογής στα υπόλοιπα κομμάτια?

Φίλε πρώτα πες μας πιο κουτί και πιο τροφοδοτικό έχεις!

Από εκεί και πέρα η 750ti για cs go είναι οκ για αλλα για συγχρονα fps είναι πολύ λιγη! Το min που πρέπει να πας σε κάρτα είναι η 960 και προς θεού όχι από eshop που για κάποιο περίεργο λόγο τις κάρτες τις έχει πανάκριβες!

• Like 4
Δημοσ.

Επίσης ποια οθόνη έχεις;

Monitor : LG m208wa

Κανένα να σχολόισει την επιλογή μιας μητρικής με κόστος 160€!!!!! Μέσα σε ένα budget των 600€ και τον αντίκτυπο αυτής της επιλογής στα υπόλοιπα κομμάτια?

Από εκεί και πέρα η 750ti για cs go είναι οκ για αλλα για συγχρονα fps είναι πολύ λιγη! Το min που πρέπει να πας σε κάρτα είναι η 960 και προς θεού όχι από eshop που για κάποιο περίεργο λόγο τις κάρτες τις έχει πανάκριβες!

Κουτι : Coolermaster 330 elite 

τροφοδοτικο : Turbo-X 550W Value Series

Την μιτρικη αυτην την πηρα διοτη εχει 2 προσφορες στο e-shop τις 2.4hz ram και την ιδια την μιτρικη 

Επισης για να μπορω να κανω ενα ποιο καλο upgrade σε 1-2 χρονια σε κανα ι7

post-294808-0-48944200-1433956102_thumb.jpg

post-294808-0-12472400-1433956134_thumb.jpg

post-294808-0-01000500-1433956265_thumb.jpg

post-294808-0-31310600-1433956272_thumb.jpg

Δημοσ.

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε τροφοδοτικό, οθόνη και καλό θα ήταν να αλλαχτεί και το κουτί. Ή μπορείς να το κρατήσεις γι' αρχή και το αλλάζεις αργότερα. Έτοιμο pc απ' το Πλαίσιο είχες πάρει ε;

Δημοσ.

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε τροφοδοτικό, οθόνη και καλό θα ήταν να αλλαχτεί και το κουτί. Ή μπορείς να το κρατήσεις γι' αρχή και το αλλάζεις αργότερα. Έτοιμο pc απ' το Πλαίσιο είχες πάρει ε;

το ξερω οτι θελω αλλαγη οθονης αλλα το budget μου ειναι συγκεκριμενο αυτη την στιγμη , οχι δν εχω παρει τπτ ετοιμο 

Δημοσ.

Τέλος πάντων χρειάζεσαι τροφοδοτικό, αυτό είναι σίγουρο.

μπορεις να μου εξεγησεις λιγο το γιατι ;

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...