kaliakman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πήρα την εν λόγω motherboard αλλά για κάποιον λόγο ο ήχος λειτούργει αν βάλω κάποιο environment στο audio manager της asus.. Εχει κανεις καμια ιδεα?
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δλδ αν δεν έχεις environment δεν παίζει καθόλου ο ήχος?
kaliakman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δλδ αν δεν έχεις environment δεν παίζει καθόλου ο ήχος? Ναι.. Δεν ακούγεται τίποτα ενώ στο Mixer δείχνει τα speakers να βγάζουν ήχο(Ανεβοκατεβαίνει η πράσινη μπάρα)..
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δοκιμασε να απεγκαταστήσεις τους οδηγούςκαι να βαλεις τους τελευταίους απο realtek
Physiciant Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Έχω και γω παρόμοιο πρόβλημα με την δική μου Asus, αλλά με ηχεία 5.1 Δηλαδή αν δεν βάλω κάποιο environment δε παίζουν τα δύο πίσω ηχεία. Τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά με ή χωρίς environment.
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Έχω και γω παρόμοιο πρόβλημα με την δική μου Asus, αλλά με ηχεία 5.1 Δηλαδή αν δεν βάλω κάποιο environment δε παίζουν τα δύο πίσω ηχεία. Τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά με ή χωρίς environment. Ειναι 5.1 αυτο που βαζεις να ακουσεις?
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μουσική απ' το media player Η μουσικη ειναι στερεφωνική (αριστερα - δεξια) οποτε απολυτως φυσιολογικο να μην παιζει 5.1 ... Οταν χρησιμοποιεις τα enviroments κανει προσομείωση και το αποτελεσμα ειναι στην καλύτερη κακιστο! Ναι.. Δεν ακούγεται τίποτα ενώ στο Mixer δείχνει τα speakers να βγάζουν ήχο(Ανεβοκατεβαίνει η πράσινη μπάρα).. Εισαι σιγουρος ότι εχεις συνδεσει σωστά τα ηχεία στον υπολογιστή? Τι ηχεια έχεις?
kaliakman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 δεν είμαι σπίτι αλλά είναι Logitech κατά 90% τα z506.. Εμένα δεν παίζει τίποτα χωρίς environment.. Έβαλα και ταινία 5.1 αλλά τίποτα δεν ακούγεται.. Το θέμα είναι ότι όταν πάω στο realtek για test ακουγουνται όλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα