Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα την εν λόγω motherboard αλλά για κάποιον λόγο ο ήχος λειτούργει αν βάλω κάποιο environment στο audio manager της asus..

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

Δλδ αν δεν έχεις environment δεν παίζει καθόλου ο ήχος?

Ναι.. Δεν ακούγεται τίποτα ενώ στο Mixer δείχνει τα speakers να βγάζουν ήχο(Ανεβοκατεβαίνει η πράσινη μπάρα)..

Δημοσ.

Έχω και γω παρόμοιο πρόβλημα με την δική μου Asus, αλλά με ηχεία 5.1

Δηλαδή αν δεν βάλω κάποιο environment δε παίζουν τα δύο πίσω ηχεία. Τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά με ή χωρίς environment.

Δημοσ.

Έχω και γω παρόμοιο πρόβλημα με την δική μου Asus, αλλά με ηχεία 5.1

Δηλαδή αν δεν βάλω κάποιο environment δε παίζουν τα δύο πίσω ηχεία. Τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά με ή χωρίς environment.

Ειναι 5.1 αυτο που βαζεις να ακουσεις?

Δημοσ.

Μουσική απ' το media player

Η μουσικη ειναι στερεφωνική (αριστερα - δεξια) οποτε απολυτως φυσιολογικο να μην παιζει 5.1 ... Οταν χρησιμοποιεις τα enviroments κανει προσομείωση και το αποτελεσμα ειναι στην καλύτερη κακιστο! 

Ναι.. Δεν ακούγεται τίποτα ενώ στο Mixer δείχνει τα speakers να βγάζουν ήχο(Ανεβοκατεβαίνει η πράσινη μπάρα)..

Εισαι σιγουρος ότι εχεις συνδεσει σωστά τα ηχεία στον υπολογιστή? Τι ηχεια έχεις? 

Δημοσ.

δεν είμαι σπίτι αλλά είναι Logitech κατά 90% τα z506.. Εμένα δεν παίζει τίποτα χωρίς environment.. Έβαλα και ταινία 5.1 αλλά τίποτα δεν ακούγεται.. Το θέμα είναι ότι όταν πάω στο realtek για test ακουγουνται όλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...