Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα απέκτησα ένα ssd και θέλω να τον εγκαταστήσω στο pc και να περάσω επάνω του λειτουργικό και προγραμματα. σκέφτομαι να κάνω την εγκατάσταση απευθείας σε  AHCI  για επιπλέον ταχύτητα αλλά έχω ενδοιασμό για τη συμβατότητα με τους άλλους δίσκους. Έχω επιπλέον 2 hdd.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω καταρχήν αν υπάρχει κάποιος οδηγός για να κάνω σωστά την εγκατάσταση από την αρχή σε  AHCI τον ssd, και κατά 2ον αν θα υπάρχει πρόβλημα με τους άλλους δίσκους σε μια τέτοια περίπτωση.

Ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο να κάνεις αρκεί να βάλεις σύγχρονο λειτουργικό,αν βάλεις τα 7 εξαρτάτε σε τι δισκάκι θα πέσεις αν θα έχεις πρόβλημα ή όχι. 

Οι άλλοι δίσκοι δεν παίζουν ρόλο παρά μόνο εάν έχουν και αυτοί λειτουργικά (τα οποία δεν παίζουν με ahci)

• Moderators
Δημοσ.

βαλε στο bios το AHCI και κανε εγκατασταση και θα σαι κομπλε! στην μικρη πιθανοτητα που δεν σου βρισκει τον δισκο στην εγκατασταση απλα βρισκεις τον driver για τη μητρικη σου τον βαζεις σε ενα στικακι και τον περνας ωστε να σου εμφανισει κανονικα τον δισκο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...