Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

αγόρασα το κινητό αυτό το δεκέμβρη και είμαι πολύ ευχαριστημένος, Πρόσθεσα και μια micro SD 30 GB και νόμιζα οτι θα έχω ξενοιάσει με το θέμα της μνήμης, αλλά προκύπτει το εξής πρόβλημα με την εσωτερική μνήμη του κινητού.

Προφανώς λόγω των συνεχών αναβαθμίσεων διαφόρων apps η διαθέσιμη μνήμη του κινητού μειώνεται.

Τον τελευταίο μήνα χωρίς να έχω κατεβάσει καμια νέα εφαρμογή η διαθέσιμη μνήμη από 3 GB έχει μειωθεί στα 2 GB. Εννοείται πώς όλες τις φωτογραφίες, έγγραφα κλπ τις μεταφέρω στην εξωτερική μνήμη.

Επίσης πολλές εφαρμογές τις αποθηκεύω στην εξωτερική μνήμη αλλά κάθε φορά που γίνεται αναβάθμιση μεταφέρονται στην εσωτερική του κινητού οπότε σχεδόν κάθε εβδομάδα κάνω την αγγαρεία να τις μεταφέρω πάλι στην εξωτερική.

Έχω ένα πρόγραμμα AVG που κάνει εκκαθάριση δεδομένων, αλλά παρόλα αυτά η πληρότητα του κινητού σταθερά ανεβαίνει.

Μου είχε συμβεί παλαιότερα με ένα άλλο κινητό LG όπου έφτασε στο σημείο και δεν μπορούσε να κατεβάσει καμία αναβάθμιση εφαρμογής επειδή είχε γεμίσει.

Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό το θέμα? 

Δημοσ.

Clean Master δοκιμασες να δεις τι αφαιρεί;

Καλημερα.

Παλι με την σαβουρα μιλαμε?

Ειπαμε το Clean Master και ολα τα συναφη δρομο.

Κατι αλλο οπως το Ccleaner,fast clean,the cleaner κλπ δεν μας κανουν!!!!!

http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow

καλησπέρα,

αγόρασα το κινητό αυτό το δεκέμβρη και είμαι πολύ ευχαριστημένος, Πρόσθεσα και μια micro SD 30 GB και νόμιζα οτι θα έχω ξενοιάσει με το θέμα της μνήμης, αλλά προκύπτει το εξής πρόβλημα με την εσωτερική μνήμη του κινητού.

Προφανώς λόγω των συνεχών αναβαθμίσεων διαφόρων apps η διαθέσιμη μνήμη του κινητού μειώνεται.

Τον τελευταίο μήνα χωρίς να έχω κατεβάσει καμια νέα εφαρμογή η διαθέσιμη μνήμη από 3 GB έχει μειωθεί στα 2 GB. Εννοείται πώς όλες τις φωτογραφίες, έγγραφα κλπ τις μεταφέρω στην εξωτερική μνήμη.

Επίσης πολλές εφαρμογές τις αποθηκεύω στην εξωτερική μνήμη αλλά κάθε φορά που γίνεται αναβάθμιση μεταφέρονται στην εσωτερική του κινητού οπότε σχεδόν κάθε εβδομάδα κάνω την αγγαρεία να τις μεταφέρω πάλι στην εξωτερική.

Έχω ένα πρόγραμμα AVG που κάνει εκκαθάριση δεδομένων, αλλά παρόλα αυτά η πληρότητα του κινητού σταθερά ανεβαίνει.

Μου είχε συμβεί παλαιότερα με ένα άλλο κινητό LG όπου έφτασε στο σημείο και δεν μπορούσε να κατεβάσει καμία αναβάθμιση εφαρμογής επειδή είχε γεμίσει.

Καλημερα.

Το AVG το βγαζεις,σαβουρα και αυτο οπως ολα τα Antivirus και τα συναφη.

Θα συμφωνησω με το φιλτατο tsilitheo1.

Δες εδω: http://www.doctorandroid.gr/2013/10/increase-internal-space-on-android.html?m=1

Δημοσ.

καλησπέρα,

Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Storage. Σου δείχνει τι πιάνει χώρο και ποσό χώρο στο κινητό σου. Πάτα εκεί που λέει cache και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να την σβήσεις. Πατάς ναι.

Δημοσ.

Clean Master δοκιμασες να δεις τι αφαιρεί;

το κατέβασα, δείχνει να έχει πολλές δυνατότητες, θα το δουλέψω κανά μήνα να δώ τί κάνει, ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...