enas_bibikos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Λοιπον εχω το εξης προβλημα 1.Ανοιγω το tablet και μετα το λογοτυπο της Toshiba κολλαει 2.Μπαινω σε recovery mode με volume up+power κανω wipe αλλα κανενα αποτελεσμα 3.Μιλαω με toshiba και μου λεει οτι παει για αλλαγη πλακετας & οτι δεν υπαρχει στο net το λογισμικο για να το εγκαταστησω παλι 4.Σκεφτηκα το root αλλα με κατι εφαρμογες που δοκιμασα τυπου Kingo απλα δεν το κανει και λεει failed Υπαρχει τροπος να το σωσω η παει για πεταμα? Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Για να το ρουταρεις πρεπει να ειναι ανοιχτο και ο εντοπισμος σφαλματων usb τικαρισμενο....ψαχνοντας με τα στοιχεια του ταμπλετ δεν βρισκω κατι... Το εχεις γραψει σωστα;;;δωσε ενα λινκ αν θες με το ταμπλετ σου.. ...και τι ακριβως κανεις wipe στο recovery ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enas_bibikos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ειναι αυτο εδω http://www.toshiba.eu/discontinued-products/excite-at10-a-104/ Εμφανιζει το κλασικο μενου του android που κανεις full wipe και restart την συσκευη Αυτο ομως παραμενει σε αυτη την οθονη γραφοντας ενα μηνυμα λαθους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Φιλε μου με μια προχειρη αναζητηση ουτε root δεν υπαρχει για αυτο....για ρομ δεν το συζηταμε...αν απο ρεκοβερυ μπορεις να κανεις φακτορυ ρεσετ και γινει κατι , καλως...αλλιως ή toshiba ή καδος ανακυκλωσης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα