Προς το περιεχόμενο

Blacklist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ

Υπαρχει εφαρμογη που μπλοκαρει εισερχομενες κλησεις και μηνυματα χωρις φαινεται ειδοποιηση;

Για ios κατι αξιοπιστο παιδια!!!!

Ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν το AVG Antivirus λειτουργεί σε ios, σε android που το έχω αποκλείει ανεπιθύμητες κλήσεις και δεν βλέπω πλεον καμία ειδοποίηση... Και είναι δωρεάν

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν το AVG Antivirus λειτουργεί σε ios, σε android που το έχω αποκλείει ανεπιθύμητες κλήσεις και δεν βλέπω πλεον καμία ειδοποίηση... Και είναι δωρεάν

Καλημερα.

Βγαλε τι σαβουρα το AVG Antivirus δεν χρησιμευει σε κατι και βαλε καλητερα το Spam SMS η το Block SMS.

Αυτα θα σου κανουν τη δουλεια που θελεις.

Καλησπερα στο φορουμ

Υπαρχει εφαρμογη που μπλοκαρει εισερχομενες κλησεις και μηνυματα χωρις φαινεται ειδοποιηση;

Ευχαριστω

Θα πρεπει να σου πει καποιος με ios οχι καποιος με Android.
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα.

Βγαλε τι σαβουρα το AVG Antivirus δεν χρησιμευει σε κατι και βαλε καλητερα το Spam SMS η το Block SMS.

Αυτα θα σου κανουν τη δουλεια που θελεις.

Καλησπερα στο φορουμ

Ευχαριστω

Θα πρεπει να σου πει καποιος με ios οχι καποιος με Android.
Φιλε μου ευχαριστω! Τα συγκεκριμενα προγραμματα μπλοκαρουν και κλησεις;Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Φιλε μου ευχαριστω! Τα συγκεκριμενα προγραμματα μπλοκαρουν και κλησεις;Sent from my iPhone using Insomnia

Απαντησα στον insomnia888 που εχει Android

Για σενα δεν ξερω αν υπαρχουν για ios.

Αλλιως θα σου απαντουσα....

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ

Ευχαριστω

Εαν μιλας για Android εχει ενσωματωμενη λειτουργια μπλοκαρισματος αριθμων-κλησεων κλπ...για ios δεν γνωριζω.

Στο android πατας συνεχομενα τον αριθμο που θελεις να μπλοκαρεις στα αρχεια καταγραφης(ιστορικο κλησεων δηλαδη)πατας δεξια επανω γωνια τις 3 τελειες και κανεις προσθηκη στην λιστα αυτοματης απορριψης.

Εισαι ετοιμος.Θα απορριπτει τα παντα με αυτον τον αριθμο που μπλοκαρει ΚΑΙ ΔΕΝ θα σε ενοχλει.

Δημοσ.

Ποια έκδοση του Android έχει ενσωματωμένο call blocker;

Αυτή τη στιγμή η καλύτερη για μένα είναι η Truecaller. Έχει και πολύ καλή αναγνώριση κλήσεων για άγνωστα νούμερα. Δηλαδή σε παίρνει το 210χχχχχχ που δεν ξέρεις ποιός είναι και σου βγάζει αναγνώριση.

Δημοσ.

Ποια έκδοση του Android έχει ενσωματωμένο call blocker;

Αυτή τη στιγμή η καλύτερη για μένα είναι η Truecaller. Έχει και πολύ καλή αναγνώριση κλήσεων για άγνωστα νούμερα. Δηλαδή σε παίρνει το 210χχχχχχ που δεν ξέρεις ποιός είναι και σου βγάζει αναγνώριση.

Δεν ξερω αν μιλαμε για το ιδιο πραγμα που χρησιμοποιω αλλα αυτο τουλαχιστον υπαρχει απο την πρωτη 4αρα εκδοση του android.

Το χρησιμοποιω χρονια χωρις να εγκαταστησω τιποτε αλλο.Ιδιαιτερα με αυτους που με ενοχλουνε μεσα στα μεσημερια και τα βραδια κατι 10 και 11 η ωρα βρηκα την ησυχια μου.

Και στο Note 4 αυτο χρησιμοποιω.Απορριπτει οτι βαζω στο blacklist και δεν χτυπαει καν χωρις να με ενοχλει.

Γινεται με 2 κλικ επανω στον αριθμο που θελεις να απορριψεις και γινεται ακριβως με αυτον τον τροπο.

Στο android πατας συνεχομενα τον αριθμο που θελεις να μπλοκαρεις στα αρχεια καταγραφης(ιστορικο κλησεων δηλαδη)πατας δεξια επανω γωνια τις 3 τελειες και κανεις προσθηκη στην λιστα αυτοματης απορριψης.

Εισαι ετοιμος.Θα απορριπτει τα παντα με αυτον τον αριθμο που μπλοκαρει ΚΑΙ ΔΕΝ θα σε ενοχλει.

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ, Samsung έχεις. Δεν είναι feature του Android, είναι feature που προσθέτει ο κατασκευαστής αν θέλει. Το 2ο που δείχνει στο video είναι ουσιαστικά το quiet hours του iOS που μπλοκάρει ειδοποιήσεις για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Δημοσ.

Ειπαμε...τα samsung ειναι pro εργαλεια.Μπορει να την κραζουν λιγο για το touchwiz(αδικως κατ'εμε)αλλα απο feautures στο λειτουργικο παμε καλα. ^_^

Το τελευταιο που ειπες δεν το γνωριζω αλλα αν καποτε παρω κατι σε iphone(για την εμπειρια περισσοτερο να εχω εμπεριστατωμενη αποψη στο λειτουργικο)θα τα ψαξω.Προς το παρον δεν μου εκανε καθολου το κλικ(που λενε).

Δηλαδη τα nexus κ.α με android δεν εχουν την ιδια ενσωματωμενη αυτη λειτουργια;δεν το γνωριζα αυτο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, συγνώμη. Αλλά το ios έχει ενσωματωμένη τέτοια λειτουργία, που δουλεύει εξαιρετικά! Γιατί ψάχνουμε αλλού; Μπορείς είτε να αποκλείσεις μια επαφή είτε από τις ρυθμίσεις να βάλεις τα νούμερα που θες να αποκλείσεις. Πας Ρυθμίσεις - Τηλέφωνο - Αποκλεισμένοι και πατάς προσθήκη νέου. Ενώ στις επαφές, πατάς την επαφή που θες να αποκλείσεις και κάτω κάτω σου δίνει την επιλογή να την αποκλείσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...