Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πιον λόγο μου λες για τα specs σου δείχνει η Apple οτι βασίζεται στα specs;

Άλλο το iOS άλλο το android

Το ενα ειναι πιο ελαφρύ το άλλο ειναι βαρύ λειτουργικό.

Κατάλαβε το το iOS δεν εχει καμία σχέση με το android

Μετά εγώ σου γράφω 1-2 χρόνων και εσυ μου λες οτι σου είπα 1 ε εχω γράψει και 2

Το ζ1 ειναι του 13

Οκ πήραν λολιποπ δεν παίρνουν άλλη αναβάθμιση.

Η Apple σε όλες τις συσκευές αναβαθμίζει το λειτουργικό

Επίσης το 2g ειναι κινητό το πρώτο της Apple

Και τελευταίο το playstore ειναι όμορφο αλλα εχει πολυ σαβούρα ψάξε και θα βρεις

Ειναι γεμάτο ιούς τα περισσότερα.

Αν θες μπορώ να στο αποδείξω

www.ired.gr/blog/item/939-iphone-το-καλύτερο-smartphone.html

Δημοσ.

Αν θες να ξοδέψεις τσάμπα 300 ευρώ μόνο και μόνο για να έχει ένα μήλο πισω, παρ'το

Ή πάρε κάτι σε Android που σε αυτήν την τιμή είναι 10 φορές καλύτερο

Ή δες κανα καλύτερο iPhone σε αυτήν την τιμή στις αγγελίες

• Like 1
Δημοσ.

Για πιον λόγο μου λες για τα specs σου δείχνει η Apple οτι βασίζεται στα specs;

Άλλο το iOS άλλο το android

Το ενα ειναι πιο ελαφρύ το άλλο ειναι βαρύ λειτουργικό.

Κατάλαβε το το iOS δεν εχει καμία σχέση με το android

Μετά εγώ σου γράφω 1-2 χρόνων και εσυ μου λες οτι σου είπα 1 ε εχω γράψει και 2

Το ζ1 ειναι του 13

Οκ πήραν λολιποπ δεν παίρνουν άλλη αναβάθμιση.

Η Apple σε όλες τις συσκευές αναβαθμίζει το λειτουργικό

Επίσης το 2g ειναι κινητό το πρώτο της Apple

Και τελευταίο το playstore ειναι όμορφο αλλα εχει πολυ σαβούρα ψάξε και θα βρεις

Ειναι γεμάτο ιούς τα περισσότερα.

Αν θες μπορώ να στο αποδείξω

www.ired.gr/blog/item/939-iphone-το-καλύτερο-smartphone.html

Μην μπερδευεις το IOS με ΟΛΑ τα android κινητα!

θες αναβαθμισεις παρε NEXUS η MOTOROLA οι αλλες εταιρεις εχουν δικια τους version του android και κανουν οτι γουσταρουν δν εξαρτιοντε απο την google!

αμα κατεβαζεις οτι βλακεια βρεις ναι μπορει να εχεις ιους αμα κατεβαζεις "σοβαρες" εφαρμογες οχι δν εχει τπτ οτι ακριβος εχει το appstore εχει και το play store οποτε μν λες βλακειες εκτιθεσε!

Δημοσ.

Μην μπερδευεις το IOS με ΟΛΑ τα android κινητα!

θες αναβαθμισεις παρε NEXUS η MOTOROLA οι αλλες εταιρεις εχουν δικια τους version του android και κανουν οτι γουσταρουν δν εξαρτιοντε απο την google!

αμα κατεβαζεις οτι βλακεια βρεις ναι μπορει να εχεις ιους αμα κατεβαζεις "σοβαρες" εφαρμογες οχι δν εχει τπτ οτι ακριβος εχει το appstore εχει και το play store οποτε μν λες βλακειες εκτιθεσε!

Φιλαράκι, το Android απο κατασκευής του δεν βλαπτεται από ιούς...
Δημοσ.

Φίλε τα iPhone ειναι μακρά καλύτερα απο τα adroid και επειδή μ αρέσει να τεκμηριώνω τις άποψεις μου άκου.

Τα κινητά s3 s4 z1 και γενικά πολυ καλα κινητά που βγήκαν πριν 1-2 χρόνια τώρα δεν παίρνουν lollipop ενώ η Apple ακόμα και το πρώτο τις το 2g το αναβαθμίζει. Επίσης δεν κολλάνε στο χρόνο. Εχω το s3 2 χρόνια και απορώ πως βαστιεμαι και δεν το πετάω απο το παράθυρο. Ενώ τα iPhone πχ το 4s δεν κολλάει και αντίθετος πωλείται ακόμα και βγήκε το 11 πες μου άλλο κινητό που να βγήκε το 11 και να πωλείται στα καταστήματα. Η Apple προχώρησε την τεχνολογίας ενα σκαλί πιο πάνω. Επίσης το AppStore ειναι πιο καλό απο το play store και θες γτ. Γτ το playstore το έχουν γεμίσει με βλκς και εφαρμογές που έχουν ιούς. Οι εφαρμογές στο AppStore ειναι λίγες ελεγμένες για ιούς και αξίζουν

Αυτά εχω να πω για την Apple

Με καθε σεβασμο σχεδον ΟΛΑ απο αυτα που λες ειναι λαθος...καλο θα ηταν πριν ξοδεψεις 300+ ευρω να ψαξεις <<αντικειμενικα >> καποια πραγματα γιατι θα την πατησεις..

Τα παιδια δεν θελουν το κακο σου απλα σου προτεινουν οτι καλυτερο μπορεις να παρεις...ειναι απλο..

Δημοσ.

Iphone 5c 8gb ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ.

Εαν θελεις αποκλειστικα ios για τους χψ λογους πηγαινε σε 5s(16aαρι) ή κατι ανωτερο.

Διαφορετικα σε wp ή android nexus κλπ...

• Like 2
Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλουν iphone και δεν θα επαναλάβω τι μπορείς να πάρεις με αυτά τα λεφτά.

Εγώ θα μείνω στο ότι θα πάρεις ένα πλαστικό iphone που αναιρεί τον premioum χαρακτήρα που ίσως θα δικαιολογούσε τα λεφτά και στο ότι με τα 8gb θα έχεις θέμα στις αναβαθμίσεις αργότερα.

Καλύτερα μάζεψε λεφτά και πάρε το 6. Γενικά το ότι το iphone έχει καλή μεταπολιτική αξία συμφέρει μόνο όσους το παίρνουν όταν είναι καινούργιο αργότερα πληρώνεις πολλά για λίγα.

Αν πάλι μου πεις δεν έχω τόσα θα σου πώ πως κακώς σκέφτεσαι τότε iphone τι να κάνουμε.

Και εγώ δεν τα διέθετα και για αυτό πήρα με τα λεφτά σου το lumia 930 που συναγωνίζεται άνετα το iphone 6

και σε σταθερότητα και σε όλα μόνο στο store χάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλαράκι, το Android απο κατασκευής του δεν βλαπτεται από ιούς...

Όσο ισχύει αυτό, άλλο τόσο σήμερα θα υπογράψει ο ΒΑρουφάκης συμφωνία!

Χαχαχα το ακούσαμε και τούτο!

• Like 1
Δημοσ.

Όσο ισχύει αυτό, άλλο τόσο σήμερα θα υπογράψει ο ΒΑρουφάκης συμφωνία!

Χαχαχα το ακούσαμε και τούτο!

Άλλο τόσο αστείος είσαι και συ

Άλλο τόσο αστείος είσαι και συ

Το Android είναι βασισμένο σε Linux οπότε δεν βλαπτεται από ιούς

Δημοσ.

Παιδια θέλω να πάρω το 5c αλλα δεν ξέρω ποσά gb να πάρω 8 ή 16

Το σκέφτομαι γτ ειναι μεγάλη διαφορά στα χρήματα

Το 8αρι κάνει 290 κ το 16αρι 380κατι ευρώ

Θα μου φτάσουν τα 8 ;

Εγώ θέλω να εχω τα τραγούδια μου καμία 50αρια φωτό και εφαρμογές όπως Facebook instagram messenger και κανα παιχνίδι

Εγινε μια σωστη παρατηρηση που κλασσικα απο τον ενδιαφερομεν,ο που πηγε να το παιξει ψαγμενος, προσπεραστηκε.

Για την παραπανω χρηση ακομα και το Lumia 930 ειναι καλυτερο απο το Iphone 5c. Μεγαλυτερο χωρο,καλυτερη καμερα,δεν κολλαει και θα παρει και Windows 10 κλασσικα,παει σφαιρα,καλυτερη ποιοτητα κατασκευης(Εδω γελαμε πραγματικα με την ποιοτητα του 5c) και πολλα αλλα,αλλα οπως ειπαν και καποια παιδια τι να το κανεις οταν δεν εχει αυτο το ρημαδι το μηλο απο πισω.

Αλλα ακομα και στα Android συγνωμη αλλα με τις παραπανω εφαρμογες γινεται να κολλανε αξιολογες συσκευες??? Εδω ακομα και το Moto G 2nd gen δεν κολλαει με τα παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...