Minlab Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Παιδια θέλω να πάρω το 5c αλλα δεν ξέρω ποσά gb να πάρω 8 ή 16 Το σκέφτομαι γτ ειναι μεγάλη διαφορά στα χρήματα Το 8αρι κάνει 290 κ το 16αρι 380κατι ευρώ Θα μου φτάσουν τα 8 ; Εγώ θέλω να εχω τα τραγούδια μου καμία 50αρια φωτό και εφαρμογές όπως Facebook instagram messenger και κανα παιχνίδι
mathsrule Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Κοίτα, αν και δεν είχα ποτέ μου Apple smartphone, σε περίπτωση που "τα τραγούδια σου" δεν είναι ολόκληρα άλμπουμ 20 δισκογραφικών εταιρειών, τα 8GB θεωρώ πως σου φτάνουν μια χαρά. Τώρα, βέβαια, εξαρτάται τόσο από το μέγεθος της βιβλιοθήκης μουσικής σου, όσο και από το τι εννοείς λέγοντας "κανα παιχνίδι".
lifeowner771 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Eιναι πολυ λιγα τα gb. Τα 8 δεν φτανουν ουτε για πλακα. Καλα καλα ουτε τα 16 δεν φτανουν. Καλυτερα να δωσεις παραπανω λεφτα, να παρεις το 16ρι. Θα εχεις μεγαλο θεμα με τα 8 στο μελλον.
Minlab Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Συγκεκριμένα το fifa 15 ultimate team ειναι 1 gb παιχνίδι Απλά βλέπω οτι για 8 gb πιο πάνω και ειναι 100 ευρώ διαφορά
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Σκεψου οτι στην πραξη ειναι λιγοτερα απο 8gb.Βγαλε χωρο για το Ios 8 και τις εφαρμογες(και το Ios 9 οταν βγει με το καλο)και μενεις με τον μισο χωρο(ισως και λιγοτερο). Την δουλεια σου ισως και να την κανεις,απλα θα εισαι παρα πολυ οριακα αν τυχει να περασεις και κατι αλλο στο μελλον. Ειναι ενα απο τα ''καλα'' της Apple που δεν βαζει Sd slot καρτες στα κινητα της.....
lifeowner771 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Tα 16gb, θα σου εχουν διαθεσιμο γυρω στα 12gb. Tα 8, θα σου ειναι γυρω στα 6.Βγαλε ενα giga απο το παιχνιδι, ηδη μενεις με 5. Γνωμη μου ειναι πως ειναι λιγα. Θες μονο iPhone;H σκεφτεσαι και αλλες συσκευες;Δυστυχως με τις συσκευες της Apple, δεν υπαρχουν αρκετες mid-range προτασεις απο αποψη χρηματων.
Minlab Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Άκου είμαι χρήστης iPad 3 και είμαι υπέρ ευχαριστημένος και θέλω ενα iPhone μια και όντως δεν κολλάνε
lifeowner771 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Το καλυτερο θα ηταν να δωσεις τα 100 παραπανω (εφοσον μπορεις) και να παρεις το 16ρι. Τα 8 στο μελλον θα τα μετανιωσεις και ειναι κριμα.
Minlab Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Οκ 16αρι θα πάρω εχει και το iTunes να αποθηκεύετε πράγματα και το Dropbox άρα 16 ειναι μια χαρά
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Άκου είμαι χρήστης iPad 3 και είμαι υπέρ ευχαριστημένος και θέλω ενα iPhone μια και όντως δεν κολλάνε Και τα Android δεν κολλανε σε αυτα τα χρηματα και τα Windows phone επισης δεν κολλανε . Αν θες Iphone για να κανεις set ακι με το tablet οκ,αλλα πλεον πρεπει να σταματησει το παραμυθι του ''τα Iphone δεν κολλανε τα αλλα κολλανε :)''. Προφανως και αγοραζεις οτι θελεις απλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται,κυριως για τον κοσμο που διαβαζει να μην πεφτει παραπληροφορηση. 1
lifeowner771 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Οκ 16αρι θα πάρω εχει και το iTunes να αποθηκεύετε πράγματα και το Dropbox άρα 16 ειναι μια χαρά Μπορεις να κανεις και convert το bit rate των τραγουδιων μεσω των iTunes, σε μικροτερo αριθμο, για να κερδισεις και αλλο χωρο.
Minlab Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Φίλε τα iPhone ειναι μακρά καλύτερα απο τα adroid και επειδή μ αρέσει να τεκμηριώνω τις άποψεις μου άκου. Τα κινητά s3 s4 z1 και γενικά πολυ καλα κινητά που βγήκαν πριν 1-2 χρόνια τώρα δεν παίρνουν lollipop ενώ η Apple ακόμα και το πρώτο τις το 2g το αναβαθμίζει. Επίσης δεν κολλάνε στο χρόνο. Εχω το s3 2 χρόνια και απορώ πως βαστιεμαι και δεν το πετάω απο το παράθυρο. Ενώ τα iPhone πχ το 4s δεν κολλάει και αντίθετος πωλείται ακόμα και βγήκε το 11 πες μου άλλο κινητό που να βγήκε το 11 και να πωλείται στα καταστήματα. Η Apple προχώρησε την τεχνολογίας ενα σκαλί πιο πάνω. Επίσης το AppStore ειναι πιο καλό απο το play store και θες γτ. Γτ το playstore το έχουν γεμίσει με βλκς και εφαρμογές που έχουν ιούς. Οι εφαρμογές στο AppStore ειναι λίγες ελεγμένες για ιούς και αξίζουν Αυτά εχω να πω για την Apple 1
teo lilio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 οταν λες οτι ακομα και το πρωτο τς το 2g αναβαθμιζει τι εννοεις φιλε ???
Chris_85 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Εδώ σου λέει το Playstore "το έχουν γεμίσει με βλκς" στο 2g κολλάς? 1
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Φίλε τα iPhone ειναι μακρά καλύτερα απο τα adroid και επειδή μ αρέσει να τεκμηριώνω τις άποψεις μου άκου. Τα κινητά s3 s4 z1 και γενικά πολυ καλα κινητά που βγήκαν πριν 1-2 χρόνια τώρα δεν παίρνουν lollipop ενώ η Apple ακόμα και το πρώτο τις το 2g το αναβαθμίζει. Επίσης δεν κολλάνε στο χρόνο. Εχω το s3 2 χρόνια και απορώ πως βαστιεμαι και δεν το πετάω απο το παράθυρο. Ενώ τα iPhone πχ το 4s δεν κολλάει και αντίθετος πωλείται ακόμα και βγήκε το 11 πες μου άλλο κινητό που να βγήκε το 11 και να πωλείται στα καταστήματα. Η Apple προχώρησε την τεχνολογίας ενα σκαλί πιο πάνω. Επίσης το AppStore ειναι πιο καλό απο το play store και θες γτ. Γτ το playstore το έχουν γεμίσει με βλκς και εφαρμογές που έχουν ιούς. Οι εφαρμογές στο AppStore ειναι λίγες ελεγμένες για ιούς και αξίζουν Αυτά εχω να πω για την Apple Ολα τα λεφτα ειναι το like που πηρες για αυτα που εγραψες. Να σου αναφερω μονο οτι το S4 και το Z1 πηραν Lollipop ετσι για την ιστορια. Επισης το S3 ειναι 3 χρονων κινητο το ιδιο και το Z1 οχι 1 χρονου οπως γραφεις Το οτι πωλειται ακομα και σημερα το Iphone 4s γιατι ακριβως πρεπει να προκαλει θαυμασμο? Για την Super τιμη του ή για τα Super specs που εχει??? Οσο για την δικαιολογια γιατι το App store ειναι καλυτερο απο το Play Store ησουν περιγραφικοτατος τι να σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα