loic Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δυστυχως δεν εχω προχειρη usb 2,5" θηκη. Υπαρχει κατι αντιστοιχο με τον δισκο συνδεδεμενο με sata? Δεν ξερω καποιο αντιστοιχο που να βλεπει SATA, ισως να βρεθει καποιος που να ξερει. Οσον αφορα τους drivers, μεσα στα .inf υπαρχουν παραπομπες στα .sys, οποτε μην πειραζετε τα ονοματα. Για broadcom απ'οτι καταλαβα μιλαμε, οποτε δοκιμασε τους δικους μου (14.8.0.5) για XP, η Broadcom τους εχει κατεβασει απο το site της για κατεβασμα και δεν τους βρισκεις πλεον... http://www84.zippyshare.com/v/5SSEbUj1/file.html
άδικος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εννοείται πως πρέπει να αλλάξει και τα αρχεία μέσα κατόπιν. Το τόνισα στο ποστ #6. NetDriverX.inf and NetDriverY.sys are just two generic names but please consider that NetDriverX.inf is a text file containing variables pointing to NetDriverY.sys; then if you change NetDriverY.sys name NetDriverX.inf affected variables must be edited accordingly.
L0rd Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 φίλε και εγώ όσο το προσπάθησα στο τέλος κατέληξα να κάνω bootable τον δίσκο και μετά να κάνω εγκατάσταση XP. Όπως είπαν, κανε 2 partition τον σκληρό και από εκεί τρέξε τα αρχεία. Aν το παλέψεις το PXE και το καταφέρεις πες μας και εμάς.
VasKag Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω. Τους δοκιμασα, και εβγαλε το αρχικο μηνυμα οτι δεν βρισκει nic drivers. Που σημαινει οτι δεν κανουν για τη συγκεκριμενη καρτα. H καρτα μου, με βαση το error log, εχει ενα απο τα 2 chip. BCM5782k BCM5789 Δευτερη παρατηρηση. Οταν βαζω τους αναγνωρισιμους drivers, ενω μου βγαζει την πρωτη BSOD, το error στο log παραπεμπει στη δευτερη.
VasKag Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Επιτελους.... ξεκινησε η εγκατασταση. Τελικα δεν ηταν τιποτα απο ολα οσα συζηταγαμε. Επρεπε να παει το μυαλο μου στο πιο απλο. Δεν ηταν καλο το iso που χρησιμοποιουσα. Μολις δοκιμασα ενα αλλο ολα οκ. Να δουμε αν θα ολοκληρωθει η εγκατασταση. edit Ολοκληρωθηκε η εγκατασταση χωρις προβληματα. Ευχαριστω οσους προσπαθησαν να με βοηθησουν. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2015 από VasKag 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα