Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πρέπει να το δοκιμασω σύντομα γιατί ακόμα δεν έχει τύχει, μόνο με του ps4 έχω παίξει που δε με ενθουσίασε.

Όταν λες κόλπα με vibration τι εννοείς;

To χειριστήριο του One 'εχει force feeback ακόμα και στις σκανδάλες, είναι κάτι που δεν μπορώ να σου εξηγήσω εκτός κι αν το παίξεις ο ίδιος. Είναι με διαφορά το καλύτερο χειριστήριο έβερ.

Δημοσ.

To χειριστήριο του One 'εχει force feeback ακόμα και στις σκανδάλες, είναι κάτι που δεν μπορώ να σου εξηγήσω εκτός κι αν το παίξεις ο ίδιος. Είναι με διαφορά το καλύτερο χειριστήριο έβερ.

Ενδιαφέρον αυτό δε το ήξερα, το θέμα είναι αν το εκμεταλλεύονται στα PC
Δημοσ.

Απο καιρό κοιτούσα το Xbox για αντικάταστη του Play 3 που εχω ήδη.

Αξίζει ρε παιδιά ή απλά είναι καλο για τα γνωστά 2-3 games που έχει;

• Like 1
Δημοσ.

Εχω και PS4/Xbox One. Και με τα 2 ειμαι more than happy. Ειναι θεμα γουστου καθαρα και exclusive titles. Προσωπικα προτιμω το Xbox One για το καλυτερο live, party με τους φιλους & το απιστευτα βολικο controller του.

Δημοσ.

Ως κάτοχος one μπορώ να πω πως τα αποκλειστικά δεν είναι πολλά και πως η καλύτερη λύση σε αυτή την περίπτωση είναι ένα pc.

Βέβαια μέχρι στιγμής πιστεύω οτι το one είναι περισσότερο value for money από το ps4.Σίγουρα θα παίξεις κάποια καλά παιχνίδια και νομίζω οτί δεν θα το μετανιώσεις άμα τελικά το αποφασίσεις.

Δημοσ.

Ενημέρωση: Όπως ενημερωθήκαμε, το Xbox One με χωρητικότητα 1 TB θα διατεθεί στη χώρα μας στις 16 Ιουνίου σε επιλεγμένα καταστήματα, με τιμή €449.

Δημοσ.

X1 vs ps4 vs pc και τα μυαλα να καταρρεουν στο τι να παρεις...νεοτερο σε σχεση με το ps4 θα υπαρχει?? Και οκ να βαλουμε το χειριστιριο στο πισι μας ...το πληκτρολογιο και το ποντικι θα το βαλουμε στο xbox για gamez ???

Δημοσ.

το πληκτρολογιο και το ποντικι θα το βαλουμε στο xbox για gamez ???

Όχι. Χαζή είναι η μικρομαλακη να κάνει κάτι τέτοιο? Δεν θα υπάρχει λόγος μετά να αγοραζεις παιχνίδια για pc, μην σου πω ούτε καν pc. Θα τα έκανες όλα από το xbox.
Δημοσ.

Κατι λεγανε για νεο firmware που θα το καθιστουσε εφικτο...αλλα και παλι δεν νομιζω να φοβαται κατι τετοιο καθως οι pcgamers ειναι μονο εκει και δεννθα σεχτουν τα 900p tou x1

Δημοσ.

Ενημέρωση: Όπως ενημερωθήκαμε, το Xbox One με χωρητικότητα 1 TB θα διατεθεί στη χώρα μας στις 16 Ιουνίου σε επιλεγμένα καταστήματα, με τιμή €449.

Έτσι.

Όταν είσαι large πληρώνεις και κάτι παραπάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...