iliask1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Γεια σας παιδια ψαχνω μια καρτα γραφικων με τεσσερα βυσματα περιφεριακων ηχειων και εναν ενισχυτη για το κεντρικο και τον γουφερ ξερεται αν υπαρχει κατι τετοιο
MT60RS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 δηλ θελεις να δινει 4 καναλια σε line out και 2 καναλια speaker out; Και να υπαρχει τετοιο πραγμα, δεν νομιζω να ειναι της προκοπης χρησιμοποιεις τετοια και μετα βαζεις ο,τι ενισχυτες θελεις. Αν εχεις μικρα ηχεια που δεν την πολυπαλευουν με τα μπασα, ενεργοποιεις το crossover της καρτας (κατι σαν: "low frequency to LFE channel") τι θελεις να κανεις; Τι εχεις ηδη;
iliask1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ψαχνω κατι σαν αυτο αλλα σε pcie www.skroutz.gr/s/302194/LogiLink-PCI-Soundcard-Dolby-5-1-6-Channel-with-Gameport.html Εχω παλια ηχεια της pioneer πολη δυνατα στα 200watt κοντα Εχω παλια ηχεια της pioneer πολη δυνατα στα 200watt κοντα Και οταν λεμε παλια ενωουμε αρχαια Προ μητσοτακη
MT60RS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 απο την πολη ερχομαι... μια απλη 6καναλη καρτα ηχου ειναι αυτη. Το gameport ξεχνα το, μεχρι win xp δουλευει. Αυτη η καρτα βγαζει 6 line out και μετα χρειαζεσαι ενισχυτη (αν εχεις ηδη ηχεια), ή ηχεια με με ενσωματομενο ενισχυτη, οπως ολα για PC τα ηχεια τι βυσματα εχουν; http://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou.html?from=catspan&keyphrase=pci-e+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1+%CE%B7%CF%87%CE%BF%CF%85 (δεν ξερω τι ρολο βαρανε αυτες)
iliask1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Κανονικα ειναι οπως ολα δεν θημαμαι το ονομα τους Δεν ξερω αν εχουν ολα ενισχυτη Εχω και μια Ashrock fatality fx 990 killer Αλλα ειναι 7.1
iliask1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ααα οκ αρα να μην βαλω καποια αλλη καρα ηχου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα