OldJohn Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλησπερα Insomnia-κηδες..!! Δεν θα μακρυγορισω. θα μπω κατευθειαν στο ζουμι. Εχω το Asus eee pc seashell 1015pn. Πριν μερες το ανοιξα για καθαρισμο και αλλαγη δισκου. Οταν το τελειωσα και το ανοιξα παρατηρησα οτι δεν δουλευουν τα ηχεια. Συγκεκριμενα ελεγε "Δεν εντοπιστηκε συσκευη ηχου". Με τα πολλα το πηγα σε ενα πολυ γνωστο μαγαζι για να το τσεκαρουν. Το κρατησαν 2 ολοκληρες μερες και παρ'ολα τα προγραμματα και διαγνωστηκα (linux k.a) που εβαλαν δεν βρηκαν κατι. Οπως μου ειπαν και πιστευω κι εγω μαλλον εκανα ζημια στην ΜΗΤΡΙΚΗ. Τωρα τι κανουμε..?? Ξερει κανεις που μπορω να το επισκευασω καπως οικονομικα..?? Απο τιμες που ειδα ξεκιναγανε απο τα 120-150. Δεν τα δινω για κανενα λογο. Αν καποιος γνωριζει παρακαλω να με ενημερωσει. Ευχαριστω..!!
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Στα windows γενικά βρίσκει σαν συσκευή τιποτα για ήχο ? Αν δεν βρίσκει κατι λογικά ναι εκεί που το καθάριζες κατι θα κουνήθηκε κανενα καλώδιο γιατι πώς να έκανες ζημιά εκτός και την κοπάναγες , καλύτερα άνοιξε το πάλι και ψάξε το γιατι για να αλλάζεις μητρική δεν αξίζε
OldJohn Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 οχι δεν βρισκει τιποτα. 3 φορες τσεκαρα καλωδιακια, βυσματακια κ.α. αλλα τιποτα..!! Επειδη δεν φορουσα αυτα τα γαντια που βαζουνε, ενας φιλος μου ειπε οτι ισως τα χερια μου να ηταν "ηλεκτροστατισμενα", (κατι τετοιο μου ειπε) και με το που το ακουμπησα "τσαφ"...!! Ισχυει κατι τετοιο..??
nikοs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Για να μην στα διαβάζουν τα Windows ενώ πριν το άνοιγμα στα διάβαζαν τότε κάτι τρέχει με την συνδεσμολογία ή έγινε κάποια ζημιά...δεν νομίζω να τα χάλασες με τον στατικό ηλεκτρισμό που είχαν τα χέρια σου...καλού κακού βέβαια πρέπει να πιάνεις κανένα καλοριφέρ για μερικά δευτερόλεπτα πριν πιάσεις την μητρική...αλλά δεν νομίζω και πάλι...Αν όπως λες πήγες σε τεχνικό και σου είπε πως έγινε ζημιά στην μητρική τότε δυστυχώς έκανες κάποια πατάτα...για μένα η αλλαγή μητρικής δεν συμφέρει στο συγκεκριμένο. Πούλα το για ανταλλακτικά και συμπλήρωσε μια διαφορά και πάρε κανένα μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση. 1
OldJohn Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δεν μου παει η καρδια να το πουλησω. Πραγματικα ειναι σαν καινουριο και ειναι καινουριο..!! Ειναι της Asus, ασπρο, αγρατζουνιστο, 10,1 με HDMI κ.α. Πραγματικα ηταν αυτο που ηθελα... και το χαλασα...!! (και το ειχα παρει σε καλη τιμη). ππππφφφφ.. ΑΑΑΑΑ.. και παει και σφαιρα τωρα με τον SSD...!! Τελος παντων, θα δω τι θα κανω. Ευχαριστω πολυ παιδες..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα