Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου αρεσει γενικα το build με μια NZXT H440

αλλα το κακο ειναι οτι δεν εχει χωρο για μοναδες δισκου(για dvd).............

εσεις τι θα κανατε???

ειπα να επιλεξω την NZXT H440 αλλα.....μου φαινεται καπως περιεργο χωρις μοναδα δισκου

...

θα κρατουσατε NZXT H440(εχει ωραιο φωτισμο και αριστο συστημα ψυξης) η θα παιρνατε αλλο πυργο(για μοναδες δισκου)???

ποσο σημαντικο πιστευετε ειναι??

σημειωση : μοναδες δισκου εχω δικες μου του κουτιου(εξωτερικες και εσωτερικες) οποτε θα μπορω να βαζω δισκους με την εξωτερικη μοναδα σε περιπτωση που παρω την 

Δημοσ.

Στο θεμα της εμφανισης συμφωνω, αλλα για το θεμα της ψυξης, οχι και τοσο...silent case και καλη ψυξη δεν πανε παρεα...και το συγκεκριμενο case εχει αρκετα προβληματα στην ψυξη απ'οτι διαβαζω.

Στο θεμα των οπτικων μεσων τωρα, εφοσον διαθετεις εξωτερικο, δεν βλεπω το λογο για τον οποιο ανησυχεις. Επισης, το χρειαζεσαι απεγνωσμενα το optical drive?

Δημοσ.

Στο θεμα της εμφανισης συμφωνω, αλλα για το θεμα της ψυξης, οχι και τοσο...silent case και καλη ψυξη δεν πανε παρεα...και το συγκεκριμενο case εχει αρκετα προβληματα στην ψυξη απ'οτι διαβαζω.

Στο θεμα των οπτικων μεσων τωρα, εφοσον διαθετεις εξωτερικο, δεν βλεπω το λογο για τον οποιο ανησυχεις. Επισης, το χρειαζεσαι απεγνωσμενα το optical drive?

απλα ειναι κατι που δεν εχω συνηθησει....

βρηκα ομως και την ΝΖΤΧ phantom 820.....που εχει 5.25"  :-D

τι λες? καλη ειναι απο ψυξη??

Δημοσ.

<spoiler>είναι <b>η</b> θήκη για υπολογιστη</spoiler>. Εγώ προσωπικά έτσι φωνάζω την κούκλα μου και σε οποίον αρέσει. Κραζεις; Θαυμαζεις!

• Like 3
Δημοσ.

<spoiler>είναι <b>η</b> θήκη για υπολογιστη</spoiler>. Εγώ προσωπικά έτσι φωνάζω την κούκλα μου και σε οποίον αρέσει. Κραζεις; Θαυμαζεις!

χαχαχαχα Σωστος.

περα απο την πλακα. το h440 ειναι φανταστικο.

Δημοσ.

απλα ειναι κατι που δεν εχω συνηθησει....

βρηκα ομως και την ΝΖΤΧ phantom 820.....που εχει 5.25"  :-D

τι λες? καλη ειναι απο ψυξη??

Tο 820 ειναι πολυ καλο, αλλα ειναι περισσοτερο για watercooling, αν ειναι να ασχοληθεις με κατι τετοιο: http://cdn.overclock.net/1/1a/1a8b57dc_DSC_0888.jpeg τοτε καλο ειναι.

Miα πολυ καλη προταση με αριστη ψυξη ειναι αυτο:  http://www.phanteks.com/enthoo-pro.html

Δεν παιρνει βραβεια ομορφιας, ομως εχει καλη ψυξη. Σιγουρα υπαρχουν κι αλλες προτασεις, περιμενε να σου απαντησουν και αλλοι. Μη φανταστεις οτι θα παρεις και φωτια με το h440, απλα θα εχεις λιγο ανεβασμενες θερμοκρασιες.

Δημοσ.

χαχαχαχα Σωστος.

περα απο την πλακα. το h440 ειναι φανταστικο.

Εννοείται οτι το h440 είναι κορυφη. Ο φίλος ζητάει και χώρο για dvd drive.Βέβαια, μπορεί να πάρει ενα εξωτερικο drive και να κανει την δουλεια του. Είναι κρίμα να το πετάξει, ενω μπορεί να κανει την δουλεια του με πιο φθηνους τρόπους.
Δημοσ.

Χωρις παρεξηγηση αλλα γιατι αναφερεσαι στο κουτι σαν γενους θυληκου?

.....δεν ξερω.....πρωτη φορα το εκανα αυτο....

Δημοσ.

μου αρεσει γενικα το build με μια NZXT H440

αλλα το κακο ειναι οτι δεν εχει χωρο για μοναδες δισκου(για dvd).............

εσεις τι θα κανατε???

ειπα να επιλεξω την NZXT H440 αλλα.....μου φαινεται καπως περιεργο χωρις μοναδα δισκου

...

θα κρατουσατε NZXT H440(εχει ωραιο φωτισμο και αριστο συστημα ψυξης) η θα παιρνατε αλλο πυργο(για μοναδες δισκου)???

ποσο σημαντικο πιστευετε ειναι??

σημειωση : μοναδες δισκου εχω δικες μου του κουτιου(εξωτερικες και εσωτερικες) οποτε θα μπορω να βαζω δισκους με την εξωτερικη μοναδα σε περιπτωση που παρω την 

LoL ουτε η google μεταφραση ετσι :P

Δημοσ.

Εγώ έχω το Η440 και είμαι γενικώς πολύ ευχαριστημένος. Έψαξα πολύ πριν το αγοράσω και νομίζω ότι δικαιώθηκα για την επιλογή. Ήσυχο και όχι πολύ ζεστό για silent case (άλλα silent είναι πολύ πιό ζεστά). Εξάλλου, έχει 4 ανεμιστήρες εγκατεστημένους από το εργοστάσιο. 3x120άρηδες μπροστά να βάζουν και ένας 140άρης πίσω να βγάζει. 

Όσο για το dvd-rw, αγόρασα αυτό της Asus http://www.skroutz.gr/s/292339/Asus-SDRW-08D2S-U.htmlκαι είμαι φοβερά ευχαριστημένος. Είναι το πιό ήσυχο dvd drive που είχα ποτέ. 

• Like 1
Δημοσ.

ξερω να modαρω αλλα δεν θελω -.-

τελικα κατεληξα στο NZXT phantom 820 , ευχαριστω παντως

LoL ουτε η google μεταφραση ετσι :P

ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...