Προς το περιεχόμενο

Inspirit Online - Νέο MMO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

το παιχνίδι βρίσκεται σε OPEN BETA και ΔΕΝ θα γίνει wipe με απλά λόγια μπορούμε να παίξουμε κανονικά απο σήμερα ακόμα χωρίς να χάσουμε τον χαρακτήρα μας μετά το επίσημο release . Aπο video που είδα φαίνεται πολύ ωραίο, τουλάχιστον για την εποχή ξηρασίας που περνάμε και το free to play του πράγματος. Το κατεβάζω τώρα! 

ένα video απο boss 

ένα video απο pvp (σημείωση , απότι λένε οι devs θα μπει και open world pvp !!! ) Προς το παρών έχει open world pve-raid-arena

video με το Pet System :3

Ο τυπάκος το έπαιξε αρκετά και απότι λέει το παιχνίδι έχει mmo spirit και δεν είναι σαν μουφοπαίχνιδο pay2win όπως πολλά εκεί έξω , έχει ποιότητα.

Κατα κάποιο τρόπο με έπεισε να παίξω αλλα γενικά για εμένα ιδικά λόγο σχεδιασμού και γραφικών με τραβάει να το δοκιμάσω for fun
περισσότερα laterz :)

Δημοσ.

μου φανηκε και μενα ενδιαφερον και κατεβαινει τωρα!

αρνητικο οτι το client κατεβαινει απο τον browser και στα αλλα links μου εβγαζε οτι δεν μπορω...θα προτιμουσα κατευθεια torrent η εναν μικρο launcher που να τρεχει απο κει το κατεβασμα μετα!αλλα οκ θα δουμε,θα γραψω εντυπωσεις αργοτερα

πολυ αργο κατεβασμα η απλα η forthnet γ***** παλι?

Δημοσ.

Καλούτσικο φαίνεται, αλλά φοβάμαι μήπως είναι από αυτά τα Freemium Games οπότε κάθομαι επιφυλακτικός.

Δημοσ.

το κατέβασα και παίζω. Με μια πρώτη ματιά δεν είναι Freemium και δίνει rewards συνεχώς απο events-αν είσαι online - ολοκληρώνοντας achievements κλπ. Σήμερα δεν ξέρω κατα πόσο θα έχω χρόνο να παίξω αλλα απο αύριο όποιος θέλει groupάρουμε.
Το παιχνίδι δεν φαίνεται hardcorιλα αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν αξίζει να το δούμε. 
Πιστεύω με αυτά που είδα σε 2 ώρες πως το game αξίζει αν δεν έχεις τίποτα άλλο να παίξεις αυτό τον καιρό και δεν έχει καμία σχέση με τα browser mmo κλπ , δεν έχει vip και λαλακιούλες ούτε παίζει auto .
Βέβαια για τελικό συμπέρασμα πρέπει να δω endgame , κάτι που θα rushάρω όσο μπορώ για να αποφασίσω αν θα παίζω κανονικά. 
Πάντως έχει πολύ πράμα απότι φαίνεται , γιατι είδα κάποια tower κλπ που για να μπεις θέλει max level (40 atm) 

κάτι που θέλω να αναφέρω είναι πως ο κάθε char είναι 3 class μαζί , δηλαδή ο archer είναι heavy με bazooka , archer και sniper stances η κάθε stance με διαφορετικά skills και ρόλο. πχ ο priest έχει healer stance , debuffer και enchanter 
έχει arena , pvp gear κλπ 
περισσότερα αύριο-μεθαύριο. 

Δημοσ.

ρε μαγκες οταν μπανω ειναι ολη σχεδον η οθονη μαυρη εκτος απο κει που λεει remember id και το ποντικι το οποιο το κουναω στην τυχη για να βρω που βαζω το pass και το ονομα ετσι υποτιθεται οτι θα πρεπε να ηταν?

Δημοσ.

Ρε τι παθαίνουμε μεσα στην απελπισία για game ...

το λοιπόν, έπαιξα για ώρες και μου ήρθε να ξεράσω , όπως το γράφω.  Κόσμο δεν έχει , είδα ένα παίχτη εδώ έναν εκεί 
άκυρο απο εμένα , τελικά θέλω αναβάθμιση .. να μπορώ να παίξω σαν άνθρωπος κανένα TESO - wildstar κλπ ...........
πάμε παρακάτω. :P

Δημοσ.

Ρε τι παθαίνουμε μεσα στην απελπισία για game ...

το λοιπόν, έπαιξα για ώρες και μου ήρθε να ξεράσω , όπως το γράφω. Κόσμο δεν έχει , είδα ένα παίχτη εδώ έναν εκεί

άκυρο απο εμένα , τελικά θέλω αναβάθμιση .. να μπορώ να παίξω σαν άνθρωπος κανένα TESO - wildstar κλπ ...........

πάμε παρακάτω. :P

Από οτι κατάλαβα δεν αξίζει να τπ κατεβάσω καν ε ; Αχ...

Δεν

Θα βρούμε mmo για χειμώνα ....

Δημοσ.

Από οτι κατάλαβα δεν αξίζει να τπ κατεβάσω καν ε ; Αχ...

Δεν

Θα βρούμε mmo για χειμώνα ....

αν είχε κόσμο ίσως να το έπαιζα γιατι πραγματικά είμαι απελπισμένος να βρω κάτι , θέλω να γυρνάω απ τη δουλειά να παίζω 3-4 ώρες ξέρω γω να ξεθολώνει το μυαλό μου .. αλλα το συγκεκριμένο δεν μου κάνει προσωπικά..

αν θες πάντως δοκίμασε το μπορεί να σου αρέσει 

Περιμένω πως και πως το tree of savior ... είναι σε beta και λογικά θα το έχουμε για χειμώνα 

εκεί θα πέσει λιώσιμο , όσοι το έπαιξαν μιλάνε για τρομερά addictive mmo top ποιότητας 

Δημοσ.

πο ρε μαγκες πραγματικά με νιώθετε ! ¨χαχαχα  ! και εγω ετσι θελω να παιζω μετα την δουλεια κατι 3-4 ωρες να; βιαζω κανεναν pvp και να βριζει χαχαχαχαχαχαχαααχα Black desert . bless lineage eternal τι να το κανειs ? diablo einai.....

το crowfall κ lost of ark θα τα δω mmo einai?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...