Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο σε εμένα φαντάζει οξύμωρο το γεγονός ότι αναφέρεται συχνά η λέξη S-PEN και από την  άλλη η χρήση του κινητού με ένα χέρι ?

Κύριοι το Note ΔΕΝ σχεδιάστηκε για να λειτουργεί με ένα χέρι ..... ούτε το Nexus .

Εσύ χρησιμοποίησε το και με τα πόδια αν δεν σου φαίνεται το ένα χέρι... εμενα, με θήκη (που το κάνει πιο βαρύ και πιο μεγάλο) και με temperd glass (που το κάνει πιο βαρύ) με βολεύει και με το ένα
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μην λεμε οτι θελουμε. Βεβαιαως και εμενα μου αρεσει και το θεωρω πολυ χρησιμο το penaki του note αλλα στο κινητο κανουμε χρηση και χωρις penaki. Προφανως πρεπει να βολευει και με ενα χερι....

Δημοσ.

Παιδια εχω το Note 4 N910F και απενεργοποιωντας τα animation και με ενα Nova Launcher το κινητο δεν κολλαει πουθενα. Αναγκαστηκα να βαλω nova launcher γιατι με το touchwiz ειχα καποια σκαλωματα π.χ. Touchwiz has stopped

• Like 1
Δημοσ.

Παλι καλα που συμφωνεις μαζι μου γιατι αχισα να πιστευω οτι ειμαι ο μονος που βλεπει αισθητη διαφορα σε μεγεθος μεταξυ του note 4 και του nexus 6.

Επισης εμενα σαν ποιοτητα κατασκευης πιο πολυ μου αρεσει το note 4.

Eιδες μηπως καθολου απο κοντα το Samsung galaxy A7 να μου πεις καμια αποψη?(δεν ειναι για εμενα )

Παιδια το nexus 6 ειναι μεγαλο και κατα υψος και κατα πλατος.Εμεις τουλαχιστον των android χρηστες να ειμαστε αντικειμενικοι και να μην ωραιοποιουμε πραγματα που δεν υφιστανται.

Επισης η ποιοτητα κατασκευης του note 4 ειναι μακραν καλυτερη σε ολα.Πιαστε στο ενα χερι το 6 και στο αλλο το 4.Προσωπικα  μεγαλη διαφορα βρισκω των 2.

Και τα 2 κινητα στο λειτουργικο τους ειναι απροβληματιστα ΠΛΗΡΩΣ.Το android σε σχεση με το παρελθον και τα βηματα-αλματα βελτιωσης και καινοτομιας ειναι ετη φωτος μπροστα.Ειναι το λειτουργικο της πραγματικης καινοτομιας.Αυτο εως σημερα.

Εαν τωρα σε 2 χρονια καποιοι ξεφυγουν πιο μπροστα αντικειμενικα και με αποδειξεις δεν εχω κανενα προβλημα να επιλεξω κατι αλλο.Αλλα να λεμε αληθειες τωρα...

υγ:Το A7 χτυπαει το iphone 6 στην ευθεια χωρις να ειναι ναυαρχιδα. της εταιρειας.Υπαρχουν πολλα reviews στο youtube.

Ειναι ποιοτικο,μεγαλη οθονιτσα,πολυ καλη καμερα κλπ.Βεβαια αν θυμαμαι καλα υπαρχουν εκδοσεις με exynos και snapdragon?νομιζω οτι με exynos ειναι πολυ καλυτερα.

Προσωπικη μου αποψη στα 340 ευρω μπορει και εχει καποιος αρκετες επιλογες να εξετασει.Π.χ LG G3 me 3 ραμ,καλο android,και καμερα.

Εαν π.χ το A7 ειχε 270-280 θα ηταν η καλυτερη επιλογη.

Αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εχω το Note 4 N910F και απενεργοποιωντας τα animation και με ενα Nova Launcher το κινητο δεν κολλαει πουθενα. Αναγκαστηκα να βαλω nova launcher γιατι με το touchwiz ειχα καποια σκαλωματα π.χ. Touchwiz has stopped

Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ

Δημοσ.

Στο C δεν υπάρχουν τέτοια θέματα παρεμπιπτόντως. Ούτε nova χρειάζεται ούτε να κλείσεις animation

Λογω octa.

Κανει καλυτερη διαχειριση ισχυος και ανταπεξερχεται καλυτερα σε πολυπυρηνες διεργασιες.

Γι'αυτο και στα benchs ριχνει κανα 1000-1500 στα scores τον snap.

Δημοσ.

Οταν το Note σου προωριζεται για καθαρα επαγγελματικη χρηση τοτε πας για τον Exynos (Ν910C) αλλα αν σε ενδιαφερει και για multimedia χρηση τοτε ο Snapdragon (N910F) ειναι καλυτερος σε θεμα γραφικων.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν το Note σου προωριζεται για καθαρα επαγγελματικη χρηση τοτε πας για τον Exynos (Ν910C) αλλα αν σε ενδιαφερει και για multimedia χρηση τοτε ο Snapdragon (N910F) ειναι καλυτερος σε θεμα γραφικων.

Και αν η χρηση σου ειναι all around?

Ενοοω οτι εγω  χρεισημοποιω το κινητο  και για δουλεια αλλα και για multimedia (oxi fb και τετοια αλλα γενικα πολυ ιντερνετ)

Ρωταω καθαρα απο απορια.....

Ποιο να επιλεξει καποιος για να συνδιαζει και τα 2? Κια γιατι λενε οτι το Ν910F ειναι πιο σταθερο...? Και τι ακριβως ενοουν οταν λενε πιο σταθερο... σε ποιον τομεα δηλαδη?

Δημοσ.

Οποίο και να επιλέξεις δεν θα καταλάβεις διαφορά, ρολάρει το τηλέφωνο, και όσοι λένε ότι βλέπουν διαφορά τα ακούω βερεσέ

• Like 1
Δημοσ.

Το F από όσο ξέρω είχε περισσότερα προβλήματα με τη ρομ του σε lollipop. Από εκεί και πέρα ότι και να πάρεις όντως πιστεύω πως δεν θα δεις διαφορά

• Like 1
Δημοσ.

Πληροφοριακά στο μοντέλο με τον Exynos που έχω πριν 1 βδομάδα ήρθε update (Build date 15/5) και πλέον έκει που είχα 4 ώρες screen on time (με 24 ώρες χρήσης και ανοικτό wifi/4g 16 ώρες) τώρα έχω 5+ ώρες ....

Γενικά όπως προανέφερε και ένας φίλος 

Εxynos--> πιο γρήγορο CPU 

Snapdragon-->πιο γρήγορο GPU + η μπαταρία κρατάει περισσότερο

Αλλά μην φανταστείς και μεγάλες διαφορές ....

Δημοσ.

Πληροφοριακά στο μοντέλο με τον Exynos που έχω πριν 1 βδομάδα ήρθε update (Build date 15/5) και πλέον έκει που είχα 4 ώρες screen on time (με 24 ώρες χρήσης και ανοικτό wifi/4g 16 ώρες) τώρα έχω 5+ ώρες ....

Γενικά όπως προανέφερε και ένας φίλος 

Εxynos--> πιο γρήγορο CPU 

Snapdragon-->πιο γρήγορο GPU + η μπαταρία κρατάει περισσότερο

Αλλά μην φανταστείς και μεγάλες διαφορές ....

Τι update σου ηρθε και για ποια χωρα προοριζοταν;

Ποια ειναι η τελευταια σου εκδοση android;

Για τα τυπικα να αναφερω οτι ο exynos τα παει περιφημα σε βιντεος-ταινιες που βλεπω καθε βραδυ σε ολη την αναλυση της οθονης,σε μερικα games ετσι για δοκιμη δεν φαινεται να καταλαβαινει απο ζορια...εαν ξερεις μερικους μερικους τιτλους απαιτητικους πες να δοκιμασω για να δω γραφικα και θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Τι update σου ηρθε και για ποια χωρα προοριζοταν;

Ποια ειναι η τελευταια σου εκδοση android;

Για τα τυπικα να αναφερω οτι ο exynos τα παει περιφημα σε βιντεος-ταινιες που βλεπω καθε βραδυ σε ολη την αναλυση της οθονης,σε μερικα games ετσι για δοκιμη δεν φαινεται να καταλαβαινει απο ζορια...εαν ξερεις μερικους μερικους τιτλους απαιτητικους πες να δοκιμασω για να δω γραφικα και θερμοκρασιες.

Ειναι η Πολωνικη BOE3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...