Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα δεις μέσα από μια οθόνη pc η οποία ΔΕΝ αναπαράγει πιστά την κάθε χρωματική λεπτομέρια διαφορές μεταξύ άλλων οθονών ... Αυτό είναι στρέβλωση.

Όσο θερμό είναι το λευκό του NEXUS άλλο τόσο ψυχρό είναι το λευκό του NOTE . Ούτε το 1 είναι κακό ούτε το άλλο.

Για εμένα που τα είχα δίπλα δίπλα και θα τα έχω και σε μια ώρα από τώρα ξανά, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Η μεγάλη διαφορά υπέρ του NEXUS είναι το μέγεθος της οθόνης. Το πάει σε άλλη κατηγορία το κινητό , ειδικά σε χρηστικότητα.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tο μέγεθος δίνει άλλη αίσθηση. Επίσης προσωπικά διαφορές δεν είδα πέρα από λίγο καλύτερο μαύρο στο note .  Μεταξύ των 2 με τα θετικά και τα αρνητικά τους το NEXUS υπερέχει στον τομέα αυτόν και το ξαναλέω, ειδικά λόγω μεγέθους.. 

Βάλτα δίπλα δίπλα όπως έκανα εγώ και θα καταλάβεις.

Συμφωνώ μαζί σου το μέγεθος κάνει την διαφορά ειδικά για browsing αλλά αυτό το πληρώνεις σε μέγεθος της συσκευής. Θεωρώ οι διαστάσεις του Note 4 είναι ακριβώς η καλύτερη αναλογία οθόνης - μέγεθος συσκευής. Βασικές λειτουργίες είναι εφικτές έστω και με το ένα χέρι (με δυσκολία φυσικά) με το Nexus αυτό μου ήταν αδύνατο. 

Δημοσ.

Στο τέλος θα σας προσλάβουν οι εταιρείες για διαφημιστές τους......

Το θέμα είναι να είμαστε ευχαριστημένοι με τις επιλογές μας.

Και μένα μου άρεσε καλύτερα το design του mate 7 και του z2 pro. Αλλά τελικά, το ότι έχω 2 παράθυρα bowsing ανοιχτά δίπλα δίπλα, και δουλεύω και τη booking και την expedia ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ε... δεν το αλλάζω εύκολα.

Όπως επίσης ότι με παίρνει κάποιος τηλ, τον βάζω στο ηχείο, και με το πενάκι κρατάω σημειώσεις σε αυτά που μου λέει......

ή ότι κάνωνcopy paste από το web σε τηλέφωνα, επαφές, mails, μηνύματα./...

ή ότι χρησιμοποιώ το πενάκι μιας και τα δάχτυλά μου είναι σα φρατζόλες..... ή ότι βλέπω το περιεχόμενο χωρίς να το ανοίξω (φωτό ή web)..

Αυτές οι ευκολίες από το πενάκι, είναι για μένα ασυναγώνιστες. Εντάζει, δεν έχει 5000 mAh μπαταρία, ούτε 100 gr βάρος, ούτε 7άρα οθόνη... τι να κάνω.... είμαι όμως ικανοποιημένος.

Γενικά, όταν το χρησιμοποιώ με κάνει "χαρούμενο". Όπως και το mbpr μου.....

Τώρα αν κάποιος άλλος ευχαριστιέται καλύτερα το nexus, καλά κάνει.. έχει άλλες ανάγκες από μένα.

Να σας πω το ΒΕΛΤΙΣΤΟ Note 4 ???? (για μένα....)

6.2" οθόνη, μικρά bezels, 5000 mAh μπαταρία και ας είναι λίγο πιο παχύ και λίγο πιο βαρύ, τα ηχεία εμπρός και μάλιστα διπλά πάνω/κάτω, ένα smooth λειιτουργικό, φυσικά πενάκι, μεταλλικό πλαίσιο και πίσω καπάκι. Και μετά..... Α Ν Τ Ε    Γ Ε Ι Α .........

Κανείς επαγγελματίας δε θα αγοράζει χωριστό τηλ και tablet. Γιατί θα έχει τον θεϊκό συνδυασμό...

Δημοσ.

Στο τέλος θα σας προσλάβουν οι εταιρείες για διαφημιστές τους......

Το θέμα είναι να είμαστε ευχαριστημένοι με τις επιλογές μας.

Και μένα μου άρεσε καλύτερα το design του mate 7 και του z2 pro. Αλλά τελικά, το ότι έχω 2 παράθυρα bowsing ανοιχτά δίπλα δίπλα, και δουλεύω και τη booking και την expedia ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ε... δεν το αλλάζω εύκολα.

Όπως επίσης ότι με παίρνει κάποιος τηλ, τον βάζω στο ηχείο, και με το πενάκι κρατάω σημειώσεις σε αυτά που μου λέει......

ή ότι κάνωνcopy paste από το web σε τηλέφωνα, επαφές, mails, μηνύματα./...

ή ότι χρησιμοποιώ το πενάκι μιας και τα δάχτυλά μου είναι σα φρατζόλες..... ή ότι βλέπω το περιεχόμενο χωρίς να το ανοίξω (φωτό ή web)..

Αυτές οι ευκολίες από το πενάκι, είναι για μένα ασυναγώνιστες. Εντάζει, δεν έχει 5000 mAh μπαταρία, ούτε 100 gr βάρος, ούτε 7άρα οθόνη... τι να κάνω.... είμαι όμως ικανοποιημένος.

Γενικά, όταν το χρησιμοποιώ με κάνει "χαρούμενο". Όπως και το mbpr μου.....

Τώρα αν κάποιος άλλος ευχαριστιέται καλύτερα το nexus, καλά κάνει.. έχει άλλες ανάγκες από μένα.

Να σας πω το ΒΕΛΤΙΣΤΟ Note 4 ???? (για μένα....)

6.2" οθόνη, μικρά bezels, 5000 mAh μπαταρία και ας είναι λίγο πιο παχύ και λίγο πιο βαρύ, τα ηχεία εμπρός και μάλιστα διπλά πάνω/κάτω, ένα smooth λειιτουργικό, φυσικά πενάκι, μεταλλικό πλαίσιο και πίσω καπάκι. Και μετά..... Α Ν Τ Ε Γ Ε Ι Α .........

Κανείς επαγγελματίας δε θα αγοράζει χωριστό τηλ και tablet. Γιατί θα έχει τον θεϊκό συνδυασμό...

Αυτό που μόλις περιέγραψες θα είναι Το note 10...Μέχρι τότε ζήσε με τις ψευδαιθησεις σου
Δημοσ.

Κώστα, προς το παρόν "ζω με Note 4", και είμαι ευχαριστημένος. Αρκετά μπορώ να πω. Σχετικά με τη 10η έκδοση..... η γνώμη μου είναι η εξής:

1) Το να μεγαλώσουν την οθόνη κρατώντας το 2560 x 1440 είναι πανεύκολο, ίσα ίσα που θα μειωθεί το ppi. Δε νομίζω ότι χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση. Επίσης, ήδη τα bezels είναι μικρά στο Note 4. Εννοείται ότι θα αφήσουν τα πλήκτρα capasitive και δε θα κλέψουν μέρος της οθόνης για να ενσωματώσουν τα πλήκτρα.

2) Το να βάλουν μεγαλύτερη μπαταρία, ανεβάζοντας πάχος και βάρος, απαιτεί μόνο να το πάρουν απόφαση. Όλοι μας νομίζω θα θέλαμε 6 έως 7 ώρες οθόνης, δηλαδή, να βγάζει άνετα μια μέρα ακόμα και για τον πιο "πυροβολημένο" χρήστη... (αυτό σημαίνει 5 μέρες για μένα..... γιούπι.....)

3) Μεταλλικό περίγραμμα έχει ήδη το 4.

4) Λες να μην ξέρουν/μπορούν να φτιάξουν μεταλλικό καπάκι?

5) Πενάκι υπάρχει ήδη, και με αρκετές λειτουργίες.....

6) Πρακτικά τι μένει...? Να φέρουν τα ηχεία εμπρός.

Τι θέλω να πω...? Ότι η απόσταση του Note 4 από αυτό που εγώ ονόμασα ιδανικό phablet, είναι στην πραγματικότητα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ. Πρακτικά απαιτεί μόνο τα ηχεία εμπρός. Αλλά δυστυχώς, δεν αποφασίζω εγώ για το ποιές βασικές αλλαγές θα φέρει το Note 5.

Από αυτά που έχω δει πάντως στο δίκτυο για το 5άρι, είναι τουλάχιστον όμορφο....

Δημοσ.

Όλα μπορούν να τα φτιάξουν και υπάρχει η τεχνογνωσία... Απλά αν σου φτιαξουν το <τέρας >απο τώρα τι θα σου πουλήσουν μετά;

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου το μέγεθος κάνει την διαφορά ειδικά για browsing αλλά αυτό το πληρώνεις σε μέγεθος της συσκευής. Θεωρώ οι διαστάσεις του Note 4 είναι ακριβώς η καλύτερη αναλογία οθόνης - μέγεθος συσκευής. Βασικές λειτουργίες είναι εφικτές έστω και με το ένα χέρι (με δυσκολία φυσικά) με το Nexus αυτό μου ήταν αδύνατο. 

Μόνο σε εμένα φαντάζει οξύμωρο το γεγονός ότι αναφέρεται συχνά η λέξη S-PEN και από την  άλλη η χρήση του κινητού με ένα χέρι ?

Κύριοι το Note ΔΕΝ σχεδιάστηκε για να λειτουργεί με ένα χέρι ..... ούτε το Nexus .

Δημοσ.

Μόνο σε εμένα φαντάζει οξύμωρο το γεγονός ότι αναφέρεται συχνά η λέξη S-PEN και από την  άλλη η χρήση του κινητού με ένα χέρι ?

Κύριοι το Note ΔΕΝ σχεδιάστηκε για να λειτουργεί με ένα χέρι ..... ούτε το Nexus .

Εεε.....Ναι....

Δημοσ.

Εεε.....Ναι....

Από την μια μου λες πως το S-PEN κάνει το NOTE να ξεφεύγει από τα άλλα κινητά και πως σε άλλη περίπτωση το NEXUS ίσως να ήταν καλύτερο συνολικά. (κάππου πιο πάνω το λες ή τέλος πάντων το λέει κάποιος)

Από την άλλη μου αναφέρεις πως το καλό σημείο του είναι η χρήση με το ένα χέρι ....

Μα αφού το δυνατό σημείο του note προυποθέτει χρήση με 2 χέρια ... :-D διαφορετικά πας σε άλλο κινητό εξίσου καλό και φτηνότερο ....

Γενικά πάντως υπάρχουν 4-5 κινητά τα οποία είναι τοπ και το κάθε ένα έχει τα δικά του καλά σημεία. Ανάλογα την χρήση και τις ανάγκες είναι το τι θα πάρει κανείς.

Προσωπικά πρώτα απ`όλα για εμένα πάει η υποστήριξη του λειτουργικού-συσκευής σε βάθος χρόνου από την εταιρία. Εκεί είναι και το δυνατότερο χαρτί του nexus μαζί με το καθαρό android που το ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά.

Δημοσ.

Από την μια μου λες πως το S-PEN κάνει το NOTE να ξεφεύγει από τα άλλα κινητά και πως σε άλλη περίπτωση το NEXUS ίσως να ήταν καλύτερο συνολικά.

Από την άλλη μου αναφέρεις πως το καλό σημείο του είναι η χρήση με το ένα χέρι ....

Μα αφού το δυνατό σημείο του note προυποθέτει χρήση με 2 χέρια ... :-D

Προσωπικά δεν ανέφερα κάτι τέτοιο....

Το καλό σημείο σε σχέση με το μέγεθος του κινητού και την αναλογία της οθόνης σε σχέση με το Nexus ...

Δημοσ.

Από την μια μου λες πως το S-PEN κάνει το NOTE να ξεφεύγει από τα άλλα κινητά και πως σε άλλη περίπτωση το NEXUS ίσως να ήταν καλύτερο συνολικά. (κάππου πιο πάνω το λες ή τέλος πάντων το λέει κάποιος)

Μα αφού το δυνατό σημείο του note προυποθέτει χρήση με 2 χέρια ... :-D διαφορετικά πας σε άλλο κινητό εξίσου καλό και φτηνότερο ....

Γενικά πάντως υπάρχουν 4-5 κινητά τα οποία είναι τοπ και το κάθε ένα έχει τα δικά του καλά σημεία. Ανάλογα την χρήση και τις ανάγκες είναι το τι θα πάρει κανείς.

Προσωπικά πρώτα απ`όλα για εμένα πάει η υποστήριξη του λειτουργικού-συσκευής σε βάθος χρόνου από την εταιρία. Εκεί είναι και το δυνατότερο χαρτί του nexus μαζί με το καθαρό android που το ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλον κυκλοφορεί στην αγορά.

Σημερα εριξα μια βολτα(ψιλοψωνακια)στα puplic και πηγα να περιεργαστω τα περισσοτερα μοντελα που εβλεπα τοσο καιρο στο νετ.

Συγνωμη...αλλα το μεγεθος του nexus 6 ξεφευγει δραματικα απο το φυσιολογικο.Το νοτε 4 χωραει στην πισω τσεπη του τζιν μου(φυσιολογικη) ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΚΗ ΤΟΥ(zenus)ενω το nexus ουτε για πλακα.Ουτε στο πλατος ουτε στο υψος ιδιαιτερα στο υψος.

Μιλαμε για tablet σιγα σιγα και μαλιστα δεν ενθουσιαστηκα ουτε απο ποιοτητα κατασκευης ουτε και απο το android του(μετα συγχωρησεως).Δηλαδη σε ολα του ειναι πολυ large για τα γουστα μου.Φανταζομαι εαν το βαλω σε θηκη κιολας καηκα.

Τσαντα θα θελω για κουβαλημα... :-D

Καλο touchwiz αλλα με τιποτε οπως το εκθιαζουν πολλοι.Τα θεωρω υπερβολικα.Σχεδον με οσα android ειδα ρε παιδια ολα πηγαινανε μια χαρα.Σφαιρακια ηταν.Τι lenovo,τι huawei p8 lite,τι lumia(640)λιγο σπαστικα στο αρκετο αργο ανοιγμα(τα animations φανταζομαι)των παραθυρων αλλα στρωτα και σταθερα οπως ηξερα απο Lumia 820 φιλου...στο τελος επιασα και το iphone 6-plus και ξενερωσα... ^_^ πολυ αργο σε ολα.Δυο ωρες να ανοιξει ενα παραθυρο μετα το αγγιγμα του δακτυλου.Ιδια συμπεριφορα με 4s φιλου.

Τα android γινανε στρωσανε τρομερα παντως κακα τα ψεματα παιδια.Ιδιαιτερα με τα χαρακτηριστικα που εχουν τωρα.Επαιξα και με το s6 edge.Δουλεμα με ενα χερακι ανετα,παναλαφρο,γρηγορο(τα animations στο 0.5x)του πανε γαντι,ψιλο στο παχος...ζωηρα χρωματα...φοβερη ποιοτητα...πολυ καλη δουλεια εγινε παντως και δεν μπορω να καταλαβω απο μερικους γιατι αυτο το κινητο δεν τους αρεσει.Η μπαταρια μαλλον δεν εγινε αποσπωμενη λογω του μικρου παχους.Σημερα που το κρατησα στα χερια μου το επιβεβαιωσα.

Αποσπωμενη εαν εμπαινε το καπακι θα χαλουσε τις προδιεγραφες που ηθελε η samsung.Κακως για εμενα βεβαια αλλα αν καποιους τους βολευει γουστα.

Δημοσ.

Σημερα εριξα μια βολτα(ψιλοψωνακια)στα puplic και πηγα να περιεργαστω τα περισσοτερα μοντελα που εβλεπα τοσο καιρο στο νετ.

Συγνωμη...αλλα το μεγεθος του nexus 6 ξεφευγει δραματικα απο το φυσιολογικο.Το νοτε 4 χωραει στην πισω τσεπη του τζιν μου(φυσιολογικη) ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΚΗ ΤΟΥ(zenus)ενω το nexus ουτε για πλακα.Ουτε στο πλατος ουτε στο υψος ιδιαιτερα στο υψος.

Μιλαμε για tablet σιγα σιγα και μαλιστα δεν ενθουσιαστηκα ουτε απο ποιοτητα κατασκευης ουτε και απο το android του(μετα συγχωρησεως).Δηλαδη σε ολα του ειναι πολυ large για τα γουστα μου.Φανταζομαι εαν το βαλω σε θηκη κιολας καηκα.

Τσαντα θα θελω για κουβαλημα... :-D

Καλο touchwiz αλλα με τιποτε οπως το εκθιαζουν πολλοι.Τα θεωρω υπερβολικα.Σχεδον με οσα android ειδα ρε παιδια ολα πηγαινανε μια χαρα.Σφαιρακια ηταν.Τι lenovo,τι huawei p8 lite,τι lumia(640)λιγο σπαστικα στο αρκετο αργο ανοιγμα(τα animations φανταζομαι)των παραθυρων αλλα στρωτα και σταθερα οπως ηξερα απο Lumia 820 φιλου...στο τελος επιασα και το iphone 6-plus και ξενερωσα... ^_^ πολυ αργο σε ολα.Δυο ωρες να ανοιξει ενα παραθυρο μετα το αγγιγμα του δακτυλου.Ιδια συμπεριφορα με 4s φιλου.

Τα android γινανε στρωσανε τρομερα παντως κακα τα ψεματα παιδια.Ιδιαιτερα με τα χαρακτηριστικα που εχουν τωρα.Επαιξα και με το s6 edge.Δουλεμα με ενα χερακι ανετα,παναλαφρο,γρηγορο(τα animations στο 0.5x)του πανε γαντι,ψιλο στο παχος...ζωηρα χρωματα...φοβερη ποιοτητα...πολυ καλη δουλεια εγινε παντως και δεν μπορω να καταλαβω απο μερικους γιατι αυτο το κινητο δεν τους αρεσει.Η μπαταρια μαλλον δεν εγινε αποσπωμενη λογω του μικρου παχους.Σημερα που το κρατησα στα χερια μου το επιβεβαιωσα.

Αποσπωμενη εαν εμπαινε το καπακι θα χαλουσε τις προδιεγραφες που ηθελε η samsung.Κακως για εμενα βεβαια αλλα αν καποιους τους βολευει γουστα.

Παλι καλα που συμφωνεις μαζι μου γιατι αχισα να πιστευω οτι ειμαι ο μονος που βλεπει αισθητη διαφορα σε μεγεθος μεταξυ του note 4 και του nexus 6.

Επισης εμενα σαν ποιοτητα κατασκευης πιο πολυ μου αρεσει το note 4.

Eιδες μηπως καθολου απο κοντα το Samsung galaxy A7 να μου πεις καμια αποψη?(δεν ειναι για εμενα )

Δημοσ.

μα τι λέτε τώρα ....? Ακόμα και το hawei mate 7, που είναι μεν 6-αρι αλλά με ελάχιστα bezels, είναι αισθητά μεγαλύτερο από το Note 4. Σας το λέω γιατί εχθές τα είδα διπλα διπλα με το note 4.

Πιστεύω ότι το nexus 6 είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ μεγαλύτερο από το note 4.

• Like 1
Δημοσ.

μα τι λέτε τώρα ....? Ακόμα και το hawei mate 7, που είναι μεν 6-αρι αλλά με ελάχιστα bezels, είναι αισθητά μεγαλύτερο από το Note 4. Σας το λέω γιατί εχθές τα είδα διπλα διπλα με το note 4.

Πιστεύω ότι το nexus 6 είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ μεγαλύτερο από το note 4.

Έχεις δίκιο, δέστε Link.png Site: σύγκριση μεγέθους

Δημοσ.

Να προσθέσω βέβαια, ότι διαφορά δεν υπάρχει μόνο στο μέγεθος (mate 7 / note 4) αλλά και στην οθόνη.

Ναι, πράγματι φαίνεται η διαφορά μεταξύ 5.7 και 6.0.

Κρίμα όμως, γιατί μια λωρίδα της οθόνης καταλαμβάνεται από τα πλήλτρα πλοήγησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...