voldemort Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 χειροτερο ui σε τι; Eκτος των αλλων οπως ειπωθηκε καμερα 4Κ(16 εναντι 13)1080p 60fps εναντι 30fps,gorilla glass 4(εναντι 3),μπαταρια(αποσπωμενη 3220 εναντι 3000 xiaomi μη αποσπωμενη),sd card(οχι στο xiaomi) κλπ το Note 4 υπερτερει και με διαφορα. 1
Giannis316 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_pro-6952.php http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_z2_pro-6396.php http://www.gsmarena.com/motorola_nexus_6-6604.php http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z7-6490.php Xiaomi, Lenovo, ZTE, Huawei κτλ τι παίζει με την εγγύηση στην Ελλάδα ;
leo06 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 χειροτερο ui σε τι; αισθητικά,έχουν περάσει πολλά διαφορετικά απο τα χέρια μου και είναι με διαφορά το χειρότερο ακόμη και λειτουργικά πχ στον dialer που για να αλλάξεις tab πρέπει να πατήσεις το κουμπί στην κορυφή ενώ θα μπορούσε να αλλάξει με swipe Xiaomi, Lenovo, ZTE, Huawei κτλ τι παίζει με την εγγύηση στην Ελλάδα ; leovo,zte,huawei έχουν εγγύηση στην Ελλάδα
2Ohm Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 στα παντα!η samsung me to touchwiz καταφερνει κ καταστρεφει τοσο ωραιες συσκευες!κ οχι δν ειμαι hater ουτε fanboy το ειχα το note 4 αρκετο καιρο 2 μηνο μπορει κ παραπανω ναι εχει κλτρη καμερα κλτρη μπαταρια το spen ειναι χρησιμο μεν ελαχιστα το χρησιμοποιες ομως ζητημα να το εβγαλα 4-5 φορες για να το δουλεψω οχι να το δειξω σε καποιον η για "μοστρα" !ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις αλλες λειτουργιες του (split screen one hand usability κτλ) δν τα χρησιμοποιησα ΠΟΤΕ!Οθονη σχεδων σε ιδια επιπεδα (αμα ειχε να διαλεγεις modes θα ελεγα σε ιδια επιπεδα μιας και δν καταλαβα διαφορα) Μπαταρια λιγο κλτρη (και τα δυο μ εβγαζαν μερα ευκολα απλα το note μπορει να ειχε βαρια βαρια 1 ωρα παραπανω onscreen πριν φτασει στο κοκκινο(15%)Αλλα το μεγαλητερο fail το λειτουργικο που αξιζει ΟΛΕΣ τις παραχορησεις που δν ειναι κ μεγαλες μονο η μπαταρια ηταν για μενα τα αλλα ειναι αχρηστα πραγματικα!Τοσο fluid και ομορφο χαιρομαι να το εχω στα χερια μ κ οχι καθε φορα να καταριεμαι την στιγμη που εβαλαν αυτο το εκτρομα πανω απο το android καθε μερα ελεγα θα φαει ροοτ να βαλω αλλη ρομ αλλα τλκ το ανταλλαξα και ησυχασα!!Αποψη μ το νεξους ειναι πολυ κλτρο για τους hardcore users και τους android fan ! αμα θες να πουλας μοστρα κ να δειχνεις τι μπορει να κανει το κινητο σ (τα οποια δν θα τα χρησιμοποιησεις ουτε μια φορα) κ να το δειχνεις στις καφετεριες κ να χαιρεσε παρε νοτε αμα θελεις σταθεροτητα γρηγοραρα κ αναβαθμισεις παρε νεξους!
Giannis316 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 στα παντα! η samsung me to touchwiz καταφερνει κ καταστρεφει τοσο ωραιες συσκευες! κ οχι δν ειμαι hater ουτε fanboy το ειχα το note 4 αρκετο καιρο 2 μηνο μπορει κ παραπανω ναι εχει κλτρη καμερα κλτρη μπαταρια το spen ειναι χρησιμο μεν ελαχιστα το χρησιμοποιες ομως ζητημα να το εβγαλα 4-5 φορες για να το δουλεψω οχι να το δειξω σε καποιον η για "μοστρα" ! ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις αλλες λειτουργιες του (split screen one hand usability κτλ) δν τα χρησιμοποιησα ΠΟΤΕ! Οθονη σχεδων σε ιδια επιπεδα (αμα ειχε να διαλεγεις modes θα ελεγα σε ιδια επιπεδα μιας και δν καταλαβα διαφορα) Μπαταρια λιγο κλτρη (και τα δυο μ εβγαζαν μερα ευκολα απλα το note μπορει να ειχε βαρια βαρια 1 ωρα παραπανω onscreen πριν φτασει στο κοκκινο(15%) Αλλα το μεγαλητερο fail το λειτουργικο που αξιζει ΟΛΕΣ τις παραχορησεις που δν ειναι κ μεγαλες μονο η μπαταρια ηταν για μενα τα αλλα ειναι αχρηστα πραγματικα! Τοσο fluid και ομορφο χαιρομαι να το εχω στα χερια μ κ οχι καθε φορα να καταριεμαι την στιγμη που εβαλαν αυτο το εκτρομα πανω απο το android καθε μερα ελεγα θα φαει ροοτ να βαλω αλλη ρομ αλλα τλκ το ανταλλαξα και ησυχασα!! Αποψη μ το νεξους ειναι πολυ κλτρο για τους hardcore users και τους android fan ! αμα θες να πουλας μοστρα κ να δειχνεις τι μπορει να κανει το κινητο σ (τα οποια δν θα τα χρησιμοποιησεις ουτε μια φορα) κ να το δειχνεις στις καφετεριες κ να χαιρεσε παρε νοτε αμα θελεις σταθεροτητα γρηγοραρα κ αναβαθμισεις παρε νεξους! Το γεγονός ότι ΕΣΥ δεν χρησιμοποιάς αυτά που είναι selling points για μια συσκευή Note για κανένα απολύτος λόγο δεν σημαίνει ότι δεν τα χρησιμοποιούν και οι υπόλοιποι....Οπότε το να λες ''ναι καλό το S-PEN αλλά δεν το χρησιμοποιά κανένας'' είναι λίγο άδικο δεν νομίζεις ; Επίσης θεωρείς ότι η οθόνη του Note 3 - Nexus 6 είναι ίδια ποιοτικά με του Note 4 ; ....Και έτσι να είναι ( που δεν είναι κατά την γνώμη μου) τουλάχιστο στα Note έχεις επιλογή Screen Mode οπότε δεν είσαι κολλημένος σε κάποιες ρυθμίσεις(αν θέλεις ακρίβεια στα χρώματα to Nexus 6 δεν είναι για αυτή την δουλειά). Το τελευταίο κομμάτι ας μην το σχολιάσω 1
voldemort Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 στα παντα! η samsung me to touchwiz καταφερνει κ καταστρεφει τοσο ωραιες συσκευες! κ οχι δν ειμαι hater ουτε fanboy το ειχα το note 4 αρκετο καιρο 2 μηνο μπορει κ παραπανω ναι εχει κλτρη καμερα κλτρη μπαταρια το spen ειναι χρησιμο μεν ελαχιστα το χρησιμοποιες ομως ζητημα να το εβγαλα 4-5 φορες για να το δουλεψω οχι να το δειξω σε καποιον η για "μοστρα" ! ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις αλλες λειτουργιες του (split screen one hand usability κτλ) δν τα χρησιμοποιησα ΠΟΤΕ! Οθονη σχεδων σε ιδια επιπεδα (αμα ειχε να διαλεγεις modes θα ελεγα σε ιδια επιπεδα μιας και δν καταλαβα διαφορα) Μπαταρια λιγο κλτρη (και τα δυο μ εβγαζαν μερα ευκολα απλα το note μπορει να ειχε βαρια βαρια 1 ωρα παραπανω onscreen πριν φτασει στο κοκκινο(15%) Αλλα το μεγαλητερο fail το λειτουργικο που αξιζει ΟΛΕΣ τις παραχορησεις που δν ειναι κ μεγαλες μονο η μπαταρια ηταν για μενα τα αλλα ειναι αχρηστα πραγματικα! Τοσο fluid και ομορφο χαιρομαι να το εχω στα χερια μ κ οχι καθε φορα να καταριεμαι την στιγμη που εβαλαν αυτο το εκτρομα πανω απο το android καθε μερα ελεγα θα φαει ροοτ να βαλω αλλη ρομ αλλα τλκ το ανταλλαξα και ησυχασα!! Αποψη μ το νεξους ειναι πολυ κλτρο για τους hardcore users και τους android fan ! αμα θες να πουλας μοστρα κ να δειχνεις τι μπορει να κανει το κινητο σ (τα οποια δν θα τα χρησιμοποιησεις ουτε μια φορα) κ να το δειχνεις στις καφετεριες κ να χαιρεσε παρε νοτε αμα θελεις σταθεροτητα γρηγοραρα κ αναβαθμισεις παρε νεξους! Παρτο αλλιως...εδω δεν μιλαμε για Iphone. Το s-pen το χρησιμοποιω διαρκως.Συνεπως ασε τα μοστρα κλπ.Δεν ταιριαζουν σε ατομα που το χρησιμοποιουνε. Το λειτουργικο του ειναι αψογο απροβληματιστο και δεν χρειαστηκε να εγκαταστησω τιποτε ως τριτη εφαρμογη.Παει σφαιρα και αν χρειαζεται να κανει ενα κλικ παραπανω καπου-καποιος για dialer κλπ δεν βρισκω τον λογο να αγχωνομαι.Ουτε σκαβω ουτε σκαλιζω στα χωραφια...δεν θα παθω κατι με μια κινηση παραπανω. Σε αλλα λειτουργικα κανουμε πολλαπλα κλικς αλλα τα χρησιμοποιουμε. Επειδη μιλησες μαλιστα πολλαπλες φορες περι καφετεριας να σου πω οτι το εχω σε θηκη πορτοφολιου ΚΑΙ ΔΕΝ φαινεται ποτε τι κινητο εχω.Μονο οθονη βλεπεις.Οποτε αστο αυτο...ακυρο... Τα nexus ειναι μια χαρα κινητα αλλα για pro χρηση οχι. Περι αναβαθμισεων και τα nexus ολα δεν πηραν τελευταιες αναβαθμισεις,Καποια σταματησανε οπως σε ολες τις εταιρειες.Πιστευω με το καλο το Note 4 εαν που θα παρει το M,θα ειναι μια αναβαθμιση που δεν θα καιγομαι μετα εαν θα εχω τελευταιο λειτουργικο.Ακομη και στα iphones παρ'οτι π.χ το 4s πηρε το 8 και σε λιγο το ios 9 δεν σημαινει οτι του εκανε καλο.Γνωριζω πολλα ατομα που εχουν μεινει στο 6-7.Eιναι πολυ πιο ελαφρυ απο το 8 και ισως το 9. Οπως επισης ατομα μεινανε στο kit kat 4.4.4. Τι να κανεις μια αναβαθμιση εαν δεν ωφελει καπου;μενεις με αυτο που ειναι ελαφρυ και αποδοτικο. Απλα. Αυτα. 1
kostas8080 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Σιγα μην Δώσει κάνεις 500 ευρω να πάρεις xiaomi
2Ohm Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Παρτο αλλιως...εδω δεν μιλαμε για Iphone. Το s-pen το χρησιμοποιω διαρκως.Συνεπως ασε τα μοστρα κλπ.Δεν ταιριαζουν σε ατομα που το χρησιμοποιουνε. Το λειτουργικο του ειναι αψογο απροβληματιστο και δεν χρειαστηκε να εγκαταστησω τιποτε ως τριτη εφαρμογη.Παει σφαιρα και αν χρειαζεται να κανει ενα κλικ παραπανω καπου-καποιος για dialer κλπ δεν βρισκω τον λογο να αγχωνομαι.Ουτε σκαβω ουτε σκαλιζω στα χωραφια...δεν θα παθω κατι με μια κινηση παραπανω. Σε αλλα λειτουργικα κανουμε πολλαπλα κλικς αλλα τα χρησιμοποιουμε. Επειδη μιλησες μαλιστα πολλαπλες φορες περι καφετεριας να σου πω οτι το εχω σε θηκη πορτοφολιου ΚΑΙ ΔΕΝ φαινεται ποτε τι κινητο εχω.Μονο οθονη βλεπεις.Οποτε αστο αυτο...ακυρο... Τα nexus ειναι μια χαρα κινητα αλλα για pro χρηση οχι. Απλα. Αυτα. Προ χρηση οχι επειδη εχει ενα πενακι για σημιωσεις?αυτο δν το κανει κλτρο! Δεν ειπα οτι το πηρες εσυ για μοστρα αλλα το κανουν παρα πολλοι, οπως και να το κανουμε η σειρα νοτε ειναι απο τα ξακουστα ανδροιδ κ τραβανε την προσοχη! Δεν θα κατσω να μαλωσω μαζι σου η με καποιον αλλον ειναι γνωμη σ και εχεις δικαιο (για εσενα) κ εγω εχω δικαιο (για εμενα) εξηγησα πολυ καλα τα πλεονεκτιματα κ μειωνεκτιματα! και δν ειναι μισο δευτερολεπτο λαγκ μ εχει τυχει να φαει κολημα και 5-6 δευτερολεπτα ειδικα στην φωτογραφικη πολλες φορες αργουσε πολυ να ανοιξει ειναι το λαγκ του 1-2 δευτερολεπτα απο την στιγμη που πατας ο power button ,και λες τωρα το πατησα δν το πατησα , μεχρι να ανοιξει η οθονη κ αλλα! (και μν πεις την καραμελα αμα το φορτωνεις με βλακεις το κινητο ξερω πολυ καλα πως λειτουργουνουν τα ανδροιδ και δν εχω κανενα ραμ cleaner antivirus κ τετοια) Στο τελος ολα καταληγουν στο τι θελεις εσυ! Περισοτερα feature (το ποσο χρησιμα ειναι ομως αλλη ιστορια) η την σταθεροτητα/επιδοσεις και update!
kataramenos32 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 να το ξαναγράψω,αν δεν σε ενδιαφέρουν οι λειτουργίες του spen τότε το xiaomi mi note pro μπορείς να μου πεις γιατί είναι κατώτερο και θεωρείς οτι κάνω πλάκα,επίσης το note 4 έχει και το χειρότερο ui με διαφορά Το UI είναι καθαρά θέμα γούστου. Επίσης στα υπέρ του Note είναι η κάμερα,η sd και η αφαιρούμενη μπαταρία
voldemort Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Προ χρηση οχι επειδη εχει ενα πενακι για σημιωσεις?αυτο δν το κανει κλτρο! Δεν ειπα οτι το πηρες εσυ για μοστρα αλλα το κανουν παρα πολλοι, οπως και να το κανουμε η σειρα νοτε ειναι απο τα ξακουστα ανδροιδ κ τραβανε την προσοχη! Δεν θα κατσω να μαλωσω μαζι σου η με καποιον αλλον ειναι γνωμη σ και εχεις δικαιο (για εσενα) κ εγω εχω δικαιο (για εμενα) εξηγησα πολυ καλα τα πλεονεκτιματα κ μειωνεκτιματα! και δν ειναι μισο δευτερολεπτο λαγκ μ εχει τυχει να φαει κολημα και 5-6 δευτερολεπτα ειδικα στην φωτογραφικη πολλες φορες αργουσε πολυ να ανοιξει ειναι το λαγκ του 1-2 δευτερολεπτα απο την στιγμη που πατας ο power button ,και λες τωρα το πατησα δν το πατησα , μεχρι να ανοιξει η οθονη κ αλλα! (και μν πεις την καραμελα αμα το φορτωνεις με βλακεις το κινητο ξερω πολυ καλα πως λειτουργουνουν τα ανδροιδ και δν εχω κανενα ραμ cleaner antivirus κ τετοια) Στο τελος ολα καταληγουν στο τι θελεις εσυ! Περισοτερα feature (το ποσο χρησιμα ειναι ομως αλλη ιστορια) η την σταθεροτητα/επιδοσεις και update! Ποιος μιλησε για μαλωμα;εσυ αρχιζεις παιρνοντας φορα.Εδω συζηταμε. Το πενακι δεν ειναι μονο για σχεδια ΕΑΝ το χρησιμοποιησες ποτε.Για να τα λες αυτα απλα δεν εχεις ιδεα. Η καμερα ανοιγει παντα μα παντα σε μενα σε λιγοτερο απο δευτερολεπτο και ποτε δεν εφαγε σκαλωμα 5-6 δευτερολεπτα. Δεν γνωριζω τι κανει ο καθενας και πως πειραζει το κινητο του οποτε μιλω για τον εαυτο μου.Ποτε δεν ειχα προβλημα με lags. Εαν βαζεις(ναι ισχυει)οτι χαζομαρα υπαρχει στο playstore και κρασαρει το android δεν φταιει η συσκευη ουτε η samsung. Ακομη και στο ios να βαλεις προβληματικη εφαρμογη και αυτο προβλημα θα εχει. Με το power button εχω εξηγησει τι συμβαινει και που οφειλεται.Σε μενα κλεινουν ΟΛΑ ακαριαια.Μια ρυθμιση στο s-voice ειναι. Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του με οτι χρηση και πειραματισμο κανει στο κινητο του. Αυτα.
adtakhs Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δεν είναι Μόνο το s pen... Έχει την καλύτερη οθόνη με διαφορά, την καλύτερη κάμερα, αποσπόμενη μπαταρία (που δεν έχει κανένα,επέκταση μνήμης (που έχουν ελάχιστα) Εντάξει αν θεωρείς εσύ (πιθανόν μιλάς για αυτά) Το Mate 7 και το Nexus 6 αντιπάλους του δεν νομίζω , Είναι και οι δύο κορυφαίες συσκευές αλλά Όταν παίρνεις ένα τόσο μεγάλο και τόσο ακριβο κινητό πρέπει να τα έχει όλα... όπως το Note Εντάξει εκτός από το Nexus 6(που και αυτό είναι κατώτερο του NOTE) , κάνεις πλάκα έτσι; Η οθόνη του Nexus είναι καλύτερη δίνοντας μεγαλύτερη χρηστικότητα ειδικά λόγω μεγέθους. Εχει καλύτερο ήχο αλλά όταν λέμε καλύτερο είναι με μεγάλη διαφορά. Εχει αυτούσιο android και όχι σαχλαμάρες της samsung. Συνολικά η συσκευή μοιάζει ποιοτικότερη από note 4 . Ειδικά από πίσω το note φαίνεται δεύτερο. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το note 4 έχει S-PEN που είναι στα θετικά , καλύτερη αυτονομία και εξτρά μνήμη. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σταθμίζεις και διαλέγεις. Το απόλυτο κινητό δεν υπάρχει .... Για εμένα αυτά είναι τα βασικότερα σε ένα τηλέφωνο.
kostas8080 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Η οθόνη του Nexus είναι καλύτερη δίνοντας μεγαλύτερη χρηστικότητα ειδικά λόγω μεγέθους. Εχει καλύτερο ήχο αλλά όταν λέμε καλύτερο είναι με μεγάλη διαφορά. Εχει αυτούσιο android και όχι σαχλαμάρες της samsung. Συνολικά η συσκευή μοιάζει ποιοτικότερη από note 4 . Ειδικά από πίσω το note φαίνεται δεύτερο. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το note 4 έχει S-PEN που είναι στα θετικά , καλύτερη αυτονομία και εξτρά μνήμη. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σταθμίζεις και διαλέγεις. Το απόλυτο κινητό δεν υπάρχει .... Για εμένα αυτά είναι τα βασικότερα σε ένα τηλέφωνο. Μόνο που είπες την οθόνη του Nexus καλύτερη το εκαψεςςςςς
adtakhs Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μόνο που είπες την οθόνη του Nexus καλύτερη το εκαψεςςςςς Tο μέγεθος δίνει άλλη αίσθηση. Επίσης προσωπικά διαφορές δεν είδα πέρα από λίγο καλύτερο μαύρο στο note . Μεταξύ των 2 με τα θετικά και τα αρνητικά τους το NEXUS υπερέχει στον τομέα αυτόν και το ξαναλέω, ειδικά λόγω μεγέθους.. Βάλτα δίπλα δίπλα όπως έκανα εγώ και θα καταλάβεις.
GianniSM Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Για μένα η ευκολία του S-pen μέχρι να βγουν αντίστοιχες συσκευές πάντα θα φέρνει την σειρά note στην κορυφή. Το λίγο καλύτερο λίγο χειρότερο δεν μου λέει και πολλά, πλέον στο hardware φαίνεται να υπάρχει κορεσμός και να χρησιμεύει κυρίως για εντυπωσιασμό παρά ουσία.Αν βγάλει κάποιος από την εξίσωση το πενάκι ίσως το νέξους να ναι καλύτερο. Έλα όμως που υπάρχει;
voldemort Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Tο μέγεθος δίνει άλλη αίσθηση. Επίσης προσωπικά διαφορές δεν είδα πέρα από λίγο καλύτερο μαύρο στο note . Μεταξύ των 2 με τα θετικά και τα αρνητικά τους το NEXUS υπερέχει στον τομέα αυτόν και το ξαναλέω, ειδικά λόγω μεγέθους.. Βάλτα δίπλα δίπλα όπως έκανα εγώ και θα καταλάβεις. Bαλτο φουλ αναλυση και πες μου τι καλυτερο βλεπεις στο nexus 6? Εχεις παρατηρησει οτι το ασπρο στο nexus 6 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ αλλα ροζε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα