Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Ειναι το πρώτο μου αρθρο εδω στο insomnia για αυτό συγνωμη σε περίπτωσει που σας κουράσω! Λοιπόν μπαινω απευθείας στο ζουμί!

Μου εφερε ενας φίλος μου ενα samsung Galaxy Note 3(sm n9008) να του φτιαξω, καθώς του το έκανε δωρο ενας πελάτης του απο Κίνα! Το θέμα ειναι οτι το τηλέφωνο, ναι μεν αυθεντικό(ελενξα με antutu benchmark και εχει τα ίδια χαρακτηριστηκα με το δικό μου Note 3) αλλα επείδη κανονικά προοριζόταν για την κίνα και όχι για την ευρώπη ή την αμερική το κινητο αυτο δεν εχει τίποτα μεσα που να έχει να κάνει με την google! , καθώς έχουν απαγορευσει την Google στην Κίνα! Αρα ουτε Gmail, ουτε play store και επίσης μονο αγγλικα και κινέζικα! Οταν το προτοάκουσα λεω οκ θα αλλαξω μια Rom και ολα καλα! Μου ειπε ομως οτι το εχει προσπαθησει! Εκανα μια χαρα root αλλα οταν περνουσε την καινουργια rom τοτε του εκανε επανεκιννιση και τον ξανα εβαζε στην δικη του εκδοσει!

Ελπιζω να βρουμε λυση! Ευχαριστω Κώστας

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Ειναι το πρώτο μου αρθρο εδω στο insomnia για αυτό συγνωμη σε περίπτωσει που σας κουράσω! Λοιπόν μπαινω απευθείας στο ζουμί!

Μου εφερε ενας φίλος μου ενα samsung Galaxy Note 3(sm n9008) να του φτιαξω, καθώς του το έκανε δωρο ενας πελάτης του απο Κίνα! Το θέμα ειναι οτι το τηλέφωνο, ναι μεν αυθεντικό(ελενξα με antutu benchmark και εχει τα ίδια χαρακτηριστηκα με το δικό μου Note 3) αλλα επείδη κανονικά προοριζόταν για την κίνα και όχι για την ευρώπη ή την αμερική το κινητο αυτο δεν εχει τίποτα μεσα που να έχει να κάνει με την google! , καθώς έχουν απαγορευσει την Google στην Κίνα! Αρα ουτε Gmail, ουτε play store και επίσης μονο αγγλικα και κινέζικα! Οταν το προτοάκουσα λεω οκ θα αλλαξω μια Rom και ολα καλα! Μου ειπε ομως οτι το εχει προσπαθησει! Εκανα μια χαρα root αλλα οταν περνουσε την καινουργια rom τοτε του εκανε επανεκιννιση και τον ξανα εβαζε στην δικη του εκδοσει!

Ελπιζω να βρουμε λυση! Ευχαριστω Κώστας

Καλησπερα.

Αν εισαι τυχερος βαλε αυτη εδω http://androidxda.net/update-galaxy-note-3-to-android-5-1-unofficial-cyanogenmod-12-1-lollipop-custom-rom/ βλεπω κανει για Galaxy Note 3 N9002, N9005, N9006, N9008, N9008S, N9008V, Canadian Version.

Ακοθουλησε πιστα τον οδηγο.

Αν δεν κανεις κατι ειναι λιγο δυσκολο να βρεις γιατι ειναι απο κινα.

Warning:

AndroidXDA.net will not be held responsible for any kind of damage occurred to your Galaxy Note 3 during or after the installation of Android 5.1 Lollipop based CyanogenMod12.1 custom firmware. Proceed at your own risk.

Δημοσ.

Το εκανα ακριβως αλλα καμια τυχη! Μου βγαζει το εξης μηνυμα! Footer is wrong. Μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα;;

Δημοσ.

Καλημερα.

Δοκιμασε να το περασης με το Mobile ODIN Pro θα το βρεις στο νετ γιατι στο Play store το πληρωνεις.

Η και με το odin του PC.

Αυτα τα ειδες προτου ξεκινησεις!!!!

Ειδικα τα δυο τελευταια....,.

Before Getting Started:

Make sure that the battery level of your Note 3 is at least about 80% before proceeding to the installation guide.

Download and install proper USB Drivers for the Note 3 on PC.

It is highly recommended to take a proper back up of your important data and settings on the phone using a custom recovery such as CWM or TWRP. In case anything goes wrong then you’ll be able to restore your data.

Enable USB Debugging Mode on Note 3 from Settings > Developer Options.

The Note 3 should be rooted with the latest version of CWM or TWRP recovery installed.

The bootloader of your phone should be unlocked.

Δημοσ.

Φιλε μου γιατι απλα δεν κατεβαζεις το morelocale για ελληνικα και ενα πληκτρολογιο που στα addons του μπορεις να κατεβασεις και ελληνικα σαν το touchpalαν θυμαμαι σωστα αφου πρωτα βρεις στο νετ τα apk του play store και google play services και τα εγκαταστησεις;;;ερωτηση ειναι χωρις να γνωριζω πως ακριβως λειτουργει το κινεζικο note 3....αλλα αφου δεχεται αλλες ρομ τοτε σιγουρα δεχεται και τα apk που γραφω...

Δημοσ.

Φιλε μου δεν μιλαω για ρομς... Ανοιξε τον browser του κινητου και γκουγκλαρε google play store apk xxxx οπου ,χχχχ ,η εκδοση ανδροιδ που φορας...δοκιμασε να το εγκαταστησεις αφου το βρεις και μιλαμε παλι

Δημοσ.

Λοιπον CWM θα βρεις εδω: http://d-h.st/zVaειναι η ιδια με το n9005

Θα το περασεις με το odin.

Την διαδικασια θα την βρει εδω: http://techbeasts.com/2013/10/08/root-install-cwm-on-samsung-galaxy-note-3-easy-method-for-all-versions/θα πας εκει που λεει "Here’s how you can install the CWM recovery on your Galaxy Note 3"

Τωρα αμα δεν θες να κανεις ολοι αυτη την διαδικασια και θες Play store γιατι δεν βαζεις το Aptoide apk και κατεβασε απο εκει οτι θελεις.

Θα το βρεις στο νετ.

Δημοσ.

Ολα καλα παιδια! Ευχαριστώ για την βοήθεια! Βρήκα ακρή! Flashαρα μια rom απο το n9005 και εκατσε καλα! Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...