azk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Θέλω να βάλω νέα γραμμή VDSL σε χώρο στο Μοναστηράκι – Ψυρρή (Μιαούλη). Στο τεστ διαθεσιμότητας που έκανα στην Cyta μου λέει ότι είμαι στα 440 μέτρα από το αστικό κέντρο (υποθέτω τον ΟΤΕ στην Αθηνάς το οποίο είναι πολύ κοντά μου) αλλά μου δίνει μόνο 35αρα και όχι 50αρα. Στον ΟΤΕ λέει ότι μπορώ να έχω και 50αρα άλλα δεν είναι και πολύ σίγουροι μιας και βλεπουν άλλα γειτονικά νούμερα να έχουν 30αρα και άλλα 50αρα. Στην HOL λένε ότι μπορώ να έχω και 50αρα αλλά δεν είναι και σίγουροι. Και στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπε ότι επειδή βλέπει τα γειτονικά νούμερα να έχουν ADSL στα 17 – 19 τότε μπορώ και εγώ να έχω 50αρα. Οι ερωτήσεις μου, μιας και από VDSL ξέρω τα βασικά, είναι οι εξής: Η 50αρα προϋποθέτει απευθείας γραμμή από το Αστικό Κέντρο ή το Καφάο; Γιατί από την HOL μου είπανε καφάο και μου φάνηκε περίεργο. Είναι καλή λύση η HOL; Η χρίση που κάνω είναι κυρίως να στέλνω και να λαμβάνω μεγάλα αρχεία λόγο δουλειάς (dropbox, wetransfer, λιγότερο FTP κλπ) όχι gamming, όχι torrents. Για οικονομικούς λόγους προτιμώ να βάλω HOL (μιας και το VDSL έως 50 έχει 33 ευρώ και στον ΟΤΕ 40 και 45 αντίστοιχα), είχα ADSL HOL στο παλιό μου σπίτι εκτός Αθήνας και δεν είχα κανένα παράπονο. Ευχαριστώ.
Kootoomootoo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αν θες για upload βάλε cyta ή wind αν πρόκειται να παίρνεις από κέντρο αλλιώς αν έχεις καμπίνα κοντά σου και ο ΟΤΕ θα σου έδινε από καμπίνα λέω για hol αν και δεν έχω βάλει ποτέ μου αλλά θα σου αρκεί εφόσον θα έχεις τα 50/5 που πληρώνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα