geostath223 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Γράφω σε αυτό το θέμα παρόλο που είναι παλιό καθώς μου φάνηκε το πιο σχετικό. Είχα αγοράσει μια samsung 50' τον 9o/2018. Παρουσίασε κάποιες κηλίδες στην οθόνη και επικοινώνησα με την Samsung καθώς βρίσκομαι εντός εγγύησης ακόμη. Ακολούθησα τη διαδικασία που μου υποδείξανε και έστειλα και φωτογραφίες. Με ενημερώσανε ότι από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι θα χρειασθεί αλλαγή πάνελ (!!!) και ότι θα έρθουν να την παραλάβουν (για τις άνω των 32' έρχονται αυτοί και δεν χρειάζεται να τις πας εσύ). Μέχρι εδώ καλά θα πει κάποιος. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν τους ρώτησα "και πόσο χρόνο εγγύηση έχει το ανταλλακτικό?". Η απάντηση είναι καθόλου!!! Δηλαδή η tv παθαίνει βλάβη ένα μήνα πριν τη λήξη της εγγύησης στο πιο σημαντικό μέρος της (ας μην κρυβόμαστε το πάνελ σε αυτές τις τηλεοράσεις, είναι στην ουσία η τηλεόραση!! σε περιπτώσεις δε που παθαίνεις βλάβη εκτός εγγύησης σου λένε ότι η επισκευή δεν αξίζει λόγω κόστους και καλύτερα να πάρεις καινούρια. Έτσι αγόρασα και αυτή για την οποία μιλάμε.), και το ανταλλακτικό που αντικαθίσταται - στην ουσία η Tv- έχει μηδενική εγγύηση!! είναι δυνατόν? δηλαδή αν το πάνελ που μου βάλουν χαλάσει τον Οκτώβριο, αγοράζεις καινούρια. Έχετε κάποιο Hint? Πολλές φορές ενώ έχεις δικαιώματα, σε ταλαιπωρούν για να μην ασχοληθείς. Sorry αν μακρηγόρησα αλλά μου φαίνεται παράλογο βρε παιδιά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από geostath223
graphist83 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Ηξερα οτι μετα την επισκευη εχεις παράταση 6 μηνες. Ψαξε το λιγο με το συνήγορο καταναλωτη και εαν ισχυει να τους το πεις. Παραυτα σε νεο πανελ να κατσει προβλημα συντομα ειναι υπερβολικα σπανιο. Το λεω καθως στα επισημα service ερχονται τα πανελ ετοιμα και τεσταρισμενα αυστηρα. Η τοποθετηση ειναι πολυ απλη και εφοσον δοκιμαστει και λειτουργει ειναι σαν να εχεις να κανεις με νεα tv. Βεβαια η απορια σου ευλογη και απολυτα σωστη. Οποτε πρατεις οπως εγραψα ανωθεν. 1
sdaoulas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Έτσι και σε μενα. Samsung 65" έγινε αλλαγή πάνελ στα πλαίσια της εγγύησης και όταν τους ρώτησα το νέο πάνελ πόσο εγγύηση έχει , μου είπαν ΚΑΘΟΛΟΥ. Και μάλιστα οι φωστήρες μου το αιτιολογισαν κιόλας λέγοντας ότι η τηλεόραση με όλα τα εξαρτήματα της δουλεύει ως ένα ενιαίο ολοκληρωμένο σύνολο που έχει εγγύηση 2 έτη από τον κατασκευαστή, αλλά όχι για ανταλλακτικά που αλλάζονται. Μακρια από Samsung ποιος δεν το καταλαβαίνει.
graphist83 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Ναι γιατί οι υπόλοιπες εταιρείες νομίζεις ότι πράττουν διαφορετικά ή καλύτερα το θέμα service δυστυχώς είναι πονεμένη ιστορία στην Ελλάδα και στο λέω εκ πείρας
apostolosapok Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Όλες οι εταιρείες στην Ελλάδα έχουν τραγικό service και support , εγώ περιμένω ένα μηνα τώρα αντικατάσταση DOA για ελαττωματική Samsung , παίρνεις καινούργια τηλεόραση είναι χαλασμένη dead on arrival και σε έχουν στο περίμενε έναν μήνα με δικαιολογίες. Μακάρι να έστελνε το Amazon τηλεοράσεις στην Ελλάδα και θα έδινα και 300 ευρώ μεταφορικά.
totalius Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Καλύτερα να χαλάει στα 2-3 χρόνια η τηλεόραση να μη μας πρήζουν οι γυναίκες μας οταν θελουμε να την αλλάξουμε << Μια χαρά παίζει γιατι να πάρουμε άλλη ;;;;>>
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, totalius είπε Καλύτερα να χαλάει στα 2-3 χρόνια η τηλεόραση να μη μας πρήζουν οι γυναίκες μας οταν θελουμε να την αλλάξουμε << Μια χαρά παίζει γιατι να πάρουμε άλλη ;;;;>> Αν σου κάτσει στραβή και δεν χαλάσει, διώξε την γυναίκα σου τότε🤣
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Χμμ καλως τα μας . Προσφατα 49” KU6100 δεν άνοιγε - εκτος εγγυησης την παιρνω και τη παω στο "εξουσιοδοτημενο " service ηρακλειου . Τροφοδοσια λεει 120 ευρο + φπα !!!!!! = . Γιατι το ανταλακτικο είναι ακριβο και η εργασία πολύ ! Ποσο κανει ρε παιδια ενα τροφοδοτικο 45 - 50 τελικη ? 150 ευρο χωρις καμια εγγυηση και χωρις να επιστρεφουν το ανταλακτικο που αλλαζουν ε δε λεγεται service κατι αλλο λεγεται ..... Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από Mhlogiatros
johnnym00 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 θα μιλησω για τα εξαρτηματα που βαζουν πολλες εταιριες. εχω μια οθονη υπολογιστη LG . ειναι αρκετα παλια. πριν τα 2 χρονια χαλαει με θεμα τροφοδοσιας, μιλαω με LG και κανουν αντικατασταση με επισκευασμενο μοντελο, το ιδιο μοντελο. περνανε 3-4 χρονια φυσικα πλεον εκτος εγγυησης παλι το ιδιο προβλημα στην οθονη. το προβλημα αυτο ξεκιναγε με το να μην αναβει η οθονη αμεσως οταν αναβει ο υπολογιστης. στην αρχη αναβε δευτερολεπτα μετα, οκ λες δεν ειναι θεμα, με αυτο να γινεται λεπτο και το λεπτο να γινεται λεπτα αλλα και ωρες. ψαχνω μονος μου τι ειναι αυτο το προβλημα και βρισκω οτι εχει να κανει με τους πυκνωτες της τροφοδοσιας. αφου πιανουν λιγο τα χερια μου σε αυτα και ειχα κολλητηρι τους αλλαξα μονος μου. αποτελεσμα? η οθονη παει για 6 χρονια και συνεχιζει χωρις να ξανα εμφανισει το ιδιο προβλημα ( αλλα και κανενα αλλο). τι θελω να πω με αυτο, οτι πολυ πιθανον η LG να βαζει (αλλα και αλλες εταιριες) τους χειροτερους της αγορας οπως ειμαι και ενας φιλος. Υ.Γ. απο τοτε που την επισκευασα οταν κλεινω υπολογιστη την βγαζω απο το ρευμα αλλα και τον υπολογιστη. νομιζω παιζει μεγαλο ρολο η αποφορτιση στους πυκνωτες.
afm Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Τα δύο μεγάλα προβλήματα που παρουσιάζουν οι lg είναι η πολύ κακή ποιότητα στους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές εξομάλυνσης του τροφοδοτικού και επίσης η κακή ποιότητα των led στις ταινίες του οπίσθιου φωτισμού στα φθηνά μοντέλα (είτε μιλάμε για οθόνες είτε για τηλεοράσεις). Δεν μιλώ για τις top σειρές όπου εκεί τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Παλιότερα το πρόβλημα ήταν μεγάλο. Τώρα πια τα πράγματα είναι καλύτερα και στα φθηνά μοντέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα