Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε πει 1000000 φορες παντου μπορει να συμβει και στα καλυτερα σπιτια... Απλα μη σου τυχει, εχουν οι γονεις τηλεοραση samsung lcd απ το 2007, 10χρονια μετα, σημερα δουλευει σαν τη πρωτη μερα... Οσο περισσοτερο κυκλοφορει μια μαρκα στην αγορα τοσο περισσοτερο θα ακουγονται βλαβες...λογικο ειναι...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να συμβεί και στα καλύτερα σπίτια.... αλλά μέσα σε 2 χρόνια 3 βλάβες βαρβάτες.... δεν αξίζει καν πια να τη φτιάξω την τηλεόραση.....

Δημοσ.

φιλε και η δικια μου που ειναι ακριβουτσικια μποτει εκτος να χαλασει μια ηλεκτρονικη συσκευη εχει σχεση πως τη δουλευεις και πολλα αλλα

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ.Σε μια samsung 51" που έχω στο σαλόνι 2 φορες πάνελ,σε μια 32 smart που έχω στο δεύτερο pc μητρική,σε άλλες 2 smart 32 φίλου μου panel,η μία του είχε σβήσει εντελώς και η άλλη κάτασπρη οθόνη με ροζ γραμμές...3 lg και 1 sony που έχω και ειδικά η sony με άπειρες ώρες λειτουργίας δεν έχουν κάνει κιχ.

Σε πλυντήριο και ψυγείο όπως επίσης και κινητό samsung που έχω,δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο.

Δημοσ.

ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ? ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ (ΒΝ********)?

Ειναι σίγουρα η κεντρική ή καποια άλλη?

Δημοσ.

Έμενα οι γονείς μου εχουν απο το 2008 μια samsung 32",δεν θυμαμαι μοντελο,μετα απο 9 χρονια δεν εχει βγαλει ουτε ενα προβλημα,φτου φτου μην την ματιαξω,εγω ειχα παρει μια 40",μετα απο 3 χρονια ουτε το κιχ δεν εκανε.

Ειναι γενικα τι θα σου κατσει και πως,του πεθερου μου η 42" lg μετα απο 9 χρονια την εχει φτιαξει 4-5 φορες το τροφοδοτικο,εχει κανει μια σκια μεσα απο το πανελ που βγαζει ματι σε λευκο φοντο και οταν κατεβαζεις τον οπισθοφωτισμο απο την μεση και κατω η οθονη σβηνει,μολις το ανεβαζεις,ξανα αναβει.

Ειναι τι θα σου κατσει γενικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δηλαδή πιστεύεται ότι μια sony με 5 χρόνια εγγύηση είναι ίδια ποιότητα με μις samsung με 2 χρόνια εγγύηση ;

Δημοσ.

Δηλαδή πιστεύεται ότι μια sony με 5 χρόνια εγγύηση είναι ίδια ποιότητα με μις samsung με 2 χρόνια εγγύηση ;

τι σχεση εχει η ποιοτητα με την διαρκεια τις εγγυησης που δινει ο κατασκευαστης (η την επεκταμένη σε 5 χρονια στη περίπτωση της sony που λες);

• Like 1
Δημοσ.

τι σχεση εχει η ποιοτητα με την διαρκεια τις εγγυησης που δινει ο κατασκευαστης (η την επεκταμένη σε 5 χρονια στη περίπτωση της sony που λες);

Θέλω να πω ότι ίσως για να δίνει 5 χρόνια εγγύηση ο κατασκευαστής να είναι καλλύτερη ποιότητα ;

Δημοσ.

Θέλω να πω ότι ίσως για να δίνει 5 χρόνια εγγύηση ο κατασκευαστής να είναι καλλύτερη ποιότητα ;

κανεις δεν δινει 5, ολες οι 5 ετεις ειναι "επεκτασεις εγγυησης". Ολες οι εταιριες δινουν ειτε επι πληρωμη ειτε ως δωρο καποιες φορες.

Δημοσ.

κανεις δεν δινει 5, ολες οι 5 ετεις ειναι "επεκτασεις εγγυησης". Ολες οι εταιριες δινουν ειτε επι πληρωμη ειτε ως δωρο καποιες φορες.

Αναφέρομαι στην παρακάτω tv που δίνουν εργοστασιακή εγγυηση . Απο ότι κατάλαβα δινει 5 χρόνια στα μοντέλα του 2017

http://www.digitalpassion.gr/product/sony-kd-49xe8077-123-cm49-motionflow-xr-400-hz-ασημί-πλαίσιο-ασημί-επίπεδη/

Δημοσ.

Την πενταετή εγγύηση την πληρώνεις για να την έχεις ή την έχουν ενσωματωμένη την πενταετή εγγύηση στην τιμή αγοράς.

Δημοσ.

μιλας για sony center... επισημο καταστημα της sony, κατα καιρους δινουν 5ετεις εγγυησεις ναι, αλλα και αυτο θεωρειται επεκταση εγγυησης περαν των 2 ετων ... (2 εργοστασιακη +3 επεκταση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...