ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αγόρασα μία τηλεόραση samsung 46 ιντσών και τρεις μήνες μετά τη λήξη της εγγύησης κάηκε η κεντρική πλακέτα [ΙΜΕ].Μίλησα με το κέντρο εξυπηρέτησης της Samsung και ο τεχνικός μου ανέφερε ότι γίνονται αυτά και το γνωρίζουν ότι υπάρχουν πλακέτες με ημερομηνία λήξεως .Αν είναι δυνατών τηλεόραση 700 ευρώ να χαλάει 3 μήνες μετά την εγγύηση.Θέλω να επιστήσω την προσοχή σας σε αγορές από την παραπάνω εταιρία διότι από τα λεγόμενα τους διαπιστώνω ότι δεν είναι αξιόπιστη κάποιος έχει άλλη άποψη το τηλέφωνο μου είναι 6974500756 μπορεί να με καλέσει για περισσότερες λεπτομέρειες.ευχαριστώ. 1
SpirtouLisS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 για αυτο το λόγο πλήρωσες 700 ευρω για 46 ιντσες (και πολλά πληρωσες) και οχι 1500 ευρω οπως θα πληρωνες πριν 10 χρονια. Οι καινουργιες συσκευες δεν ειναι φτιαγμένες να αντεχουν 10 χρονια+ οπως οι CRT τη δεκαετια του 90. Ειτε μας αρεσει είτε οχι ετσι κατασκευάζονται. Ισως αυτο σου ειπε ο τεχνικός, και οχι οτι η SAMSUNG βαζει ημερομηνια ληξης στις μητρικες της κακοβουλα οπως αφηνεις να εννοηθει. Οι εταιριες δε βγαζουν την περιοδο εγγυησης τυχαια. Ουτε τυχαια δινουν 24 μήνες και αλλες 12. Ουτε είναι τυχαίο οτι μεχρι και το 2009 η samsung εδινε στις οθονες της 36 μηνες εγγυηση και απο το 2009 και μετα δινει 24 μηνες. Δε βλεπω γιατι να ανοιγεις θεμε για οτι εγινε. Και τι περιμενεις να ακουσεις στο τηλεφωνο σου. Και δεν ειναι νομος ουτε καν τοσο συνηθισμενο μια νεα τηλεοραση να χαλάσει λίγο μετά τη λήξη της εγγυησης της. Αλλα στατιστικά πλεον λόγω, προδιαγραφών, εξαρτημάτων και μαζικης παραγωγης (ποιοτητα κολλησεων, ποιοτητα συνδεσεων, ποιοτητα εξαρτηματων-πυκνωτων) συμβαινει πιο συχνα απο οτι παλια. Και ετυχε σε σενα δυστυχως. 4
voldemort Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Πρωτον γιατι αυτο πρεπει να ειναι ειδηση. Δευτερον iphones,notes,nexus, κλπ smartphones των 800+ και των 1000 ευρω(100 παραπανω απο την τηλεοραση σου)εχουν υποστει βλαβες μετα την εγγυση ακριβως σε τετοια χρονικα διαστηματα.Σε ολα τα ηλεκτρονικα συμβαινουν αυτα. Αυτο δεν το γνωριζεις; Εγω εχω samsung 40' την πηρα πριν 7 χρονια 1800 ευρω και φτου φτου ζει και βασιλευει. Ειχα lg οθονη pc του 500 και ειχα καμενα pixels μετα της εγγυησης.Ξερεις τι εκανα; Ξαναπηρα LG. Καταλαβαινω την αγανακτηση σου αλλα αυτα συμβαινουν...ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι. Προσωπικα δεν πιστευω οτι κανεις απο την samsung ειπε κατι τετοιο... "Μίλησα με το κέντρο εξυπηρέτησης της Samsung και ο τεχνικός μου ανέφερε ότι γίνονται αυτά και το γνωρίζουν ότι υπάρχουν πλακέτες με ημερομηνία λήξεως ." Φαντασου καποιον που αγορασε Mercedes κλπ και του χαλασε το μοτερ μετα απο την εγγυση...που εχει δωσει εκατομμυρια ετσι; Πρεπει να ζηταει να κλεισει η εταιρεια; Να σε καλεσουμε για το τι;ειλικρινα δεν καταλαβαινω την λογικη σου.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Εχω και γω samsung tv 40" αγορασμενη καμποσα χρονια πριν. Καηκε η ππλακετα, την αλλαξα, γυρω στα 200 η τιμη της και τωρα κανει παλι κολπα. Το μοντελο δεν το θυμαμαι παντως ειναι full hd, 100hz, 1.000.000:1. Γενικως οι πλακετες αυτες ψοφάν, αφηνοντας μας να πληρωνουμε πολλα λεφτα. Η tv ειχε αγοραστει γυρω στα 1500€
dr_papas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Samsung 46" 3d 400hz αγορασμένη Ιανουάριο του 2012 στα 1480 ευρώ. Μετά από 1.5 χρόνο κατέβασε μία κόκκινη γραμμή στο κέντρο της οθόνης, σαν μία σειρά από καμμένα πίξελ σε ευθεία κάθετα. Ευτυχώς μέσα στην εγγύηση. αλλαγή ολόκληρου πάνελ οθόνης. Κόστος αν δε ήταν στην εγγύηση: 700 ευρώ που είπαν. Φίλος με 42 άρα lg tο ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Εντός εγγύησης και αυτός, αλλά πιο τυχερός δεν υπήρχε πάνελ για την τηλεορασή του και του αντικατέστησαν με άλλη καλύτερη. Μη σου τύχει. Απλά. 1
rfc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Για να μη ξεχνιομαστε αυτο το θεμα γενικως με τη samsung..... αγοραστε samsung παιδες που ειναι Νο1 σε ζημιες το 2014 σε ολα της τα προιοντα. 3
GPOWERR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αν ειναι ετσι ρε παιδια να χαλανε οι επωνυμες τηλορασεις στα 2.5 χρονια τοτε να μην ξαναπαρουμε επωνυμες....αγοραζω panasonic lg και samsung για να μου κρατησουν ευλογο διαστημα και μετα το περας της εγγυησης ...οχι 2-3 ετη...αλλιως θα αγοραζαμε ολοι turbo x,f&u κα,που εχουν την ιδια εγγυηση...απλα πρεπει να ετυχε και να σου χαλασε τοσο γρηγορα...υποτιθεται οτι χρησιμοποιουν πιο ποιοτικα εξαρτηματα παρολο τις μειωμενες τιμες σε σχεση με το παρελθον. 2
graphist83 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Φίλοι μου δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το αφυσικο?? Για κάποιον με έστω βασικές ηλεκτρονικές γνώσεις αυτα που αναφέρονται δεν είναι σπάνια ούτε ακραία. Ενώ μερικοί πάλι άρχισαν την δημοσιά κατακραυγή μιας μπραντας χωρίς επιχειρήματα και γνώσεις, λόγω υπερζηλης αγάπης για LG κτλ....... Αν θέλετε να αναλύσουμε μερικά πράγματα από εμπειρία. Στα ηλεκτρονικά οι αστοχίες ενος εξαρτηματος δεν μπορουν να προβλεφτουν. Όντας ηλεκτρονικός 22 χρονιά και έχοντας δει απειρες πλακέτες απο παρα πολλα brands σας διαβεβαιώ...... Δεν υπάρχει κατι το μαγικο σε κάποια εταιρία. Δεν εχει βγει αλεξισφαιρη TV. Τα παλμοτροφοδοτικα που εχουν ολες (λογω slim σχεδίασης) αστοχουν στην παραμικρή υπέρταση. Τα πανελ με τα μικρα bezzel εχουν ανεπαρκή προστασία στα πλευρικα ribbon, οποτε το ξεκόλλημα ειναι μονόδρομος. Οι mainboard και οι t-con τηγανιζονται μεσα στο μικροσκοπικό case των slim tv και μάλιστα χωρις ενεργη ψυξη. Ενω τα σταδια προστασίας τους ειναι ανεπαρκή λογω μείωσης κοστους. Ολα αυτα ελεω του design και του χαμηλου κόστους. Θα μπορούσαν ολες οι εταιριες να βαζουν πυκωτες Nichicon η ELNA η Jensen που ειναι αθάνατοι και κρατάνε μεχρι και 20 χρονια. Ολοι ομως βαζουν του κιλου Capxon, Su'scon, Choyo και Taicon που ειναι στην capasitor plague list εδω και χρονια. Ακομα και στην επιλογή των uF βαζουν ελαφρώς μικρότερες τιμές για ελαχιστοποιηση του κοστους. Και οχι μονο στους πυκκνωτες αλλα ακομα και στον σχεδιασμο τωνβ πλακετων.. Ολα κατασκευαζονται με το ελαχιστο κοστος Α και να τονισω, τα ιδια ακριβώς εξαρτήματα χρησιμοποιουν ΟΛΕΣ οι εταιριες με αντιστοιχο σχεδιασμο. Αρα ουτε η LG εχει το αθάνατο ουτε η Samsung ουτε η Panasonic (που παρα τα πιο ποιοτικα case στο εσωτερικό δεν υπαρχει κατι το εξωτικο). Φωτο υπάρχουν απειρες αν θέλετε.. Θα σας παραθεσω πρόσφατο παράδειγμα. Σε πελατη μας πρόσφατα αγοράστηκαν 3 τελικοι krell evo 400 για να οδηγήσουν ενα σετ ηχειων της Eggleston Works. Η krell κατασκευάζει ενισχυτες με τα σοβαρότερα υλικα χωρις δείγμα οικονομίας. Ο ενας απο τους 3 ενισχυτες σε 4 μηνες εχει παει service 2 φορες. (ο καθε ενισχυτης εχει 12.000€ το τεμ). Αυτο τι σημαίνει οτι η krell ειναι κακή εταιρία η ζημιάρα?? Και δεν ειναι ο μονος krell που μας εχει σκασει, οπως και denon Blueray, Audionote ενισχυτες κτλ.. Τα ηλεκτρονικά ειναι απρόβλεπτα και οσο πολύπλοκα ειναι τοσο χειρότερα... Οι crt χαλαγανε εύκολα???? Ακομα και οι Bluskay σκυλια ηταν! Τέλος ακουγεται οτι η Samsung ειναι ζημιαρα γιατι ακούμε πολυ για αυτην. Λογικο. Οταν η αγορα απο το 2007 μεχρι τωρα λεει οτι η Samsung εχει ενα σταθερο μεριδιο απο 40% μεχρι 60% κυλιόμενο και ολοι οι αλλοι μοιράζονται το υπολοιπο ειναι λογικο. Οταν στα 10 σπιτια τα 4 με 6 εχουν samsung λογικο να εχουμε περισσότερα κρουσματα. Απο το 2000 μεχρι 2003 που μεσουρανουσε η Sony τα service της Astra ηταν τιγκα. Οι εποχές που οι καταναλωτές θελουμε specs σε χαμηλη τιμη και σε ποσότητα (μαζικη παράγωγη) δυστυχώς κοστίζει σε μακροβιότητα. 4
Renata 24 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Samsung ειναι Νο1 σε ζημίες σε ολα της τα προϊόντα. Το πιο σπουδαίο είναι ότι δεν μπορείς να βρεις και μια κεντρικής πλακέτα - BN94-052682 . Αγοράζουμε ακριβά τα σκουπίδια της Samsung !!! 2
satsok79 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 κ μενα αφησε χρονους η μητρικη στην C530 στα 5 χρονια οπως κ σε κολλητο μου σε σειρα H στην 4ετια. η απαντηση απο την αντιπροσωπεια ηταν οτι εκτος εγγυησης δεν σου φερνει μητρικη ακομα κ αν το ζητησεις οπως εκανε ο φιλος μου.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Όποιος έχει θέμα με το τροφοδοτικό της τηλεόρασης 99% είναι λόγω κακών πυκνωτών. Να το κοιτάξετε λίγο αν έχετε θέμα πρώτου σκάσετε λεφτά για καινούριες πλακέτες.
papars Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Αν το πανελ είναι καλό υπάρχει και η έσχατη λύση για generic main board. https://www.banggood.com/V56-Universal-LCD-Controller-Driver-Board-PCVGAHDMITVUSB-Interface-p-955022.html Φυσικά είναι ίσως πιο κερδοφόρο να πουλήσεις το πάνελ ... 1
kostasbm Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 οπως ειπε και ο φιλος graphits83 τα υλικα που χρησιμοποιουν ολοες οι εταιρειες ειναι λιγο πολυ φτηνα ομως εχω διαπιστωσει περα απο τις αθξομειωσεις ρευματος που σκιζουν διαφορα τμηματα προβλημα ειναι και η ψυξη εχω δυο κουλερακια βαλει σε παλια samsumg απο τις πρωτες HD ready agora 2005 σειρα δε θυμαμαι που δουλευει 10 ωρες την ημερα και ακομα δεν εχει κανει κιχ
graphist83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Samsung ειναι Νο1 σε ζημίες σε ολα της τα προϊόντα. Το πιο σπουδαίο είναι ότι δεν μπορείς να βρεις και μια κεντρικής πλακέτα - BN94-052682 . Αγοράζουμε ακριβά τα σκουπίδια της Samsung !!! Οκ παρε αλλη μπραντα τοτε, αν για καποιο μαγικο λογο σου χαλασει ομως μην πεις τα ιδια,.. Αυτοι οι φανατισμοί χωρίς επιχειρήματα με προκαλούν να απαντώ σε τετοια ποστ......sorry.... http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=bn94-05&ul_noapp=true
IcemanGr71 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μία 32 Samsung έχω εδώ και 2,5 χρόνια.... δύο φορές κάηκε η πλακέτα.... παρόλο που είχα πρίζα για υπέρταση... Ο τεχνικός είπε ότι πρέπει να βάλεις ups ή εξομοιωτή τάσης... οκ... Το έκανα και αυτό.... Πριν 1 μήνα.... μου έβγαλε μία γραμμή οριζόντια στην οθόνη.... απαράδεκτο... Και έχω και μία Philips 32'' του 2007 με amplilight κτλ.... χωρίς προστασία, χωρίς τίποτα.... και δουλεύει ΡΟΛΟΙ 10 χρόνια τώρα στο σαλόνι... Έλεος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα