Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.θέλω την βοήθεια σας.έβαλα μια καρτα γραφικών στο pc μου με την θύρα hdmi. Να σας αναφέρω οτι η led TV μου μόνο με hdmi συνδέεται σε pc κ δεν υπάρχει άλλη τηλεόραση για δοκιμή.βγάζει εικόνα,αλλά δεν βγάζει ήχο.στον υπολογιστή, όταν βάζω κάτι τα παίξει, δείχνει ν'ανεβοκατεβαινει η μπαρα του ηχείου κάτω δεξιά.

Δημοσ.

Δεν την εχω καθολου κλοκραρισμενη μωρε.world of tanks παιζω.αλλη μια καρτα που αγορασα και δεν αξιοποιησα.

Δώσε την σε εμένα! :P

Να φανταστώ είναι περιττό να ρωτήσω αν έχεις θέσει το HDMI ως default έξοδο ήχου και αν έχεις περασμένους drivers από amd .

• Like 1
Δημοσ.

Δώσε την σε εμένα! :P

Να φανταστώ είναι περιττό να ρωτήσω αν έχεις θέσει το HDMI ως default έξοδο ήχου και αν έχεις περασμένους drivers από amd .

Ουτε ξερω,δεν ασχοληθηκα καθολου.ειχα ενθουσιαστει που εβλεπα στις 55 ιντσες ταινιες και ας επαιζε ηχος απο τα ηχεια του υπολογιστη.κατσε να παω σπιτι να το δω :P :P :P :P

Δημοσ.

Ουτε ξερω,δεν ασχοληθηκα καθολου.ειχα ενθουσιαστει που εβλεπα στις 55 ιντσες ταινιες και ας επαιζε ηχος απο τα ηχεια του υπολογιστη.κατσε να παω σπιτι να το δω :P :P :P :P

Τετοιες προχειροτητες δεν τις περιμενα απο εσένα!!  :P  :P  :P  :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...