Προς το περιεχόμενο

New Original Xiaomi Piston III Youth Edition EUR 7.36 (geekbuying)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα βρηκα αυτα τα ακουστικα

πιστευω σε καλη τιμη

τσεκαρε να δειτε εαν ειναι καλα

πιστευω οτι ειναι καλυτερα απο τα piston 2

Και ειναι και σε καλη τιμηhttp://www.geekbuying.com/item/New-Original-Xiaomi-Piston-III-Youth-Edition-3-5mm-In-ear-Stereo-Earbud-Headphone-For-Xiaomi-Android-iPhone---Black-345070.html

• Moderators
Δημοσ.

Στα 11-13 δολαρια ανοιγαν τις τελευταιες 40 μερες θεματα (που εστελνα  στο "βρηκα κατι" αφου εκει πανω κατω ηταν η τιμη τους). Τωρα είναι καλυτερη η τιμη (8 δολαρια), προσφορα μπορούμε να την πουμε σιγουρα.

Είναι τα youth μην μπερδευτεί κανεις, η φτηνη δηλαδή εκδοση των piston 3.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει γινει χαμος τις τελευταιες μερες με τους κινεζους ή ειναι η ιδεα μου? Καθε μερα ολο και πιο χαμηλα οι τιμες...

Δημοσ.

αξιοπιστο?αυθεντικο?

δεν μπορω να καταλαβω γιατι το 3 ειναι πιο φθηνα απο τα 2,,, μηπως ειιναι χειροτερα 

?

Είναι τα youth μην μπερδευτεί κανεις, η φτηνη δηλαδή εκδοση των piston 3.

τα κανονικα πως λεγονται ?σε τι τιμες παιζουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα παρει προ μηνος τα κανονικα v.3 και μολις τα δοκιμασε η μουσικοφιλη φιλεναδα, επαθε την πλακα της και τα κατεσχεσε με συνοπτικες διαδικασιες :-D

Ας παρω τα youth τουλαχιστον να μην κλαιω.

Τα καλα κινεζομαγαζα εχουν καποιες μερες προμο τωρα και λογω ανταγωνισμου θα δουμε πολλα επωνυμα προιοντα σε καλυτερες τιμες.

αξιοπιστο?αυθεντικο?

δεν μπορω να καταλαβω γιατι το 3 ειναι πιο φθηνα απο τα 2,,, μηπως ειιναι χειροτερα 

?

τα κανονικα πως λεγονται ?σε τι τιμες παιζουν?

Και τα 2 αυτα μαγαζια πουλανε original (εως τωρα φυσικα).

Ιδιες τιμες εχουν τα v3 με τα v2, υπηρχαν και v2 πλαστικα, προσφορες υπαρχουν αντιστοιχα κατα καιρους.

Κανε αναζητηση εδω στις "προσφορες", θα βρεις τα σχετικα νηματα με ολες τις πληροφοριες.

Τα κανονικα v3 τα εχουν τωρα και τα 2 αυτα μαγαζια στα 17$ που ειναι καλη τιμη.

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.

Παιδιά εγώ που πήρα για τον πατέρα μου αυτά δηλαδή τα xiaomi pistons 3 youth version ( δηλαδή αυτά της προσφοράς)  είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος από κάτι samsung που είχε δηλαδή καλύτερη ποιότητα ήχου. Τα είχα πάρει από το geekbuying συστημένο απλώς εκεί αργούν λίγο να τα στείλουν αλλά μόλις τα στείλουν έρχονται σε 1 εβδομάδα με sigapore post.

Δημοσ.

Εμενα παντως τα pistons v.2 μου αρεσκουν καλυτερα για μουσικη...

Δεν συμφωνώ μαζί σου :) Εμένα μου φαίνεται (όσο αφορά τη μουσική μονο) ότι τα v3 είναι καλύτερα...

Δημοσ.

Tην Κυριακή τα παρήγγειλα στα 8.5€... :wacko:  Τεσπα δε θα σκάσουμε για 1€. Πάντως που το ψαξα λίγο λένε ότι έχουν ίδια ποιότητα ήχου με τα κανονικά 3αρια(δεν το πιστεύω βέβαια, θεωρώ ότι θα είναι λίγο υποδεέστερα) απλά έχουν απλή συσκευασία, δηλαδή τυλιγμένα σε ένα κουτάκι και χωρίς ρεζέρβες. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις οπότε πιστεύω ότι θα με καλύψουν.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου ήρθανε σήμερα. Όσον αφορά τη συσκευασία ήταν στο χάρτινο κουτάκι με 3 σετ διαφορετικών μεγεθών και ένα που ήταν πάνω στα ακουστικά, σύνολο 4. Από ήχο δεν έχω μέτρο σύγκρισης παρά μόνο τα lenovo του Κ910 που μου φαίνονται πάνω κάτω ίδια. Ίσως να μην έχουν τόσο δυνατά μπάσα αλλά για την τιμή τους είναι αξιοπρεπέστατα.

Δημοσ.

^ = $7.90

Έλα να βλέπουμε επομενο bidαρισμα πιο χαμηλης τιμης! :P

allbuy @ US$7.80  :mrgreen:

Οι χαμηλότερες τιμές που έχουν παίξει ήταν:

• allbuy @ US$7.49
  • banggood @ US$7.81
  • gearbest @ US$7.89

Αν θυμάμαι καλά, στο allbuy παίζει/έπαιζε & μια έκπτωση 5% για αγορά μέσω του app του, αλλά δεν την εγκατέστησα εξαιτίας των αδειών που ζητάει.

Εκτός των μαύρων/λευκών του θέματος, παίζουν κι ακριβότερα (για την ώρα) χρωματιστά. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...