Sotosgl Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ξερω θα φαω κραξιμο Offtopic δεν ειναι το μερος για προτασεις κλπ κλπ αλλα οποιαδηποτε βοηθεια μιας και βλεπω οτι το εχετε με τις τιμες που παιζουν στην mainland Κινα ειναι ευπροσδεκτη και να σας πω την αληθεια πελαγωσα ψαχνοντας αναμεσα σε THL Doogee Elephone Blueκατι και αλλες 500 OEM προτασεις. Εχω συγγενη μου αυτη την στιγμη στην Shenzhen (για εισαγωγες) και εκτος απο ενα χρυσο Elephone P7000 (no comments plz ηθελε να παρει ενα χρυσο κινητο και τα 370 του S5 ηταν too much) που εχει βαλει στο ματι η γυναικα ψαχνω να βρω και κανενα τιμιο φτηνοκινητο για την μανα μου 70-100€ max και τιποτα αλλα σκατολοιδια. (5αρα ή 4,7 οθονη καμερουλα αντε να εχει και 4.4 για το Mi Band ψηθηκα να της παρω κανενα Doogee Titan 2 αλλα θελει λεπτουλη και ωραιο....) Την προηγουμενη φορα ειχαμε παρει 1 Zopo και 2 Ainol Tablets και ηταν κανενα 30€ κατω απο τους μεγαλους λιανεμπορους Thanks in advance
dalamaidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τρεχατε αδερφια (1000 συγνωμη αλλα δεν αντεξα) + αυθεντικη θηκη (τον νου σας)http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC http://members.oebesa.gr/index.php?route=product/product&product_id=51
Sotosgl Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το geekbuying σε μια μερά περιπου για τα 3 χρόνια μπλα μπλα 160κατι σαν την τιμή του presale btw. 70$ off και αλλά 70€ απο τον ελληναρα,να το το τριημερο
Sotosgl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 €143.33 τιμη λιανικης για το P7000 απο τον κινεζο Κοιτα να δεις ποσο μπροστα ειναι ο τυπος που εφαρμοσε ηδη τα μετρα των δανειστων για τον ΦΠΑ και μαλιστα εις τετραπλουν 1
Billator Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 €143.33 τιμη λιανικης για το P7000 απο τον κινεζο Κοιτα να δεις ποσο μπροστα ειναι ο τυπος που εφαρμοσε ηδη τα μετρα των δανειστων για τον ΦΠΑ και μαλιστα εις τετραπλουν Αυτή η τιμή είναι flash sale, και όχι η κανονική του. Σε αυτά τα λεφτά σου έρχεται χωρίς θήκη μεμβράνη Η9 και 2 χρόνια εγγύηση... Η κανονική τιμή είναι 185-195 ευρώ αν θυμάμαι καλά...Στην Ελλάδα πουλάνε το δεύτερο.. Βάζουν απλά 25 ευρώ παραπάνω αρχική τιμή χωρίς ΦΠΑ. Οπότε αυτά τα 25 ευρώ ίσως να δούμε και σε μείωση της τιμής του στο μέλλον. Είναι αρκετά ακριβότερο λόγο φόρων κυρίως.
Sotosgl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Και μονο που μιλαω για τιμες λιανικης και αναλυεις πανω σε αυτες τις τιμες λες και το αγοραζει και αυτος απο λιανεμπορο στην Κινα εχει χαθει η μπαλα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=407101&page=31ριξε μια ματια εδω μια και εχει αναλυθει παραπανω Α και με τα 144€ θα εχει μεσα Tempered Glass αλλα οχι την θηκη (που βρισκω αποκρουστικη αλλωστε). Ας παρω 2 απο Κινα 288€ αντι του ενος απο ελλαδα στα ιδια λεφτα και την εγγυηση την καλυπτω μονος μου απο την δευτερη συσκευη για παραπανω απο 2 χρονια. Ειναι νεο προιον και βαρανε την τιμη λογω μικρης διαθεσιμοτητας η τιμη των Flash Sales ειναι αυτη που θα ισχυει πολυ συντομα
dalamaidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αυτή η τιμή είναι flash sale, και όχι η κανονική του. Σε αυτά τα λεφτά σου έρχεται χωρίς θήκη μεμβράνη Η9 και 2 χρόνια εγγύηση... Η κανονική τιμή είναι 185-195 ευρώ αν θυμάμαι καλά...Στην Ελλάδα πουλάνε το δεύτερο.. Βάζουν απλά 25 ευρώ παραπάνω αρχική τιμή χωρίς ΦΠΑ. Οπότε αυτά τα 25 ευρώ ίσως να δούμε και σε μείωση της τιμής του στο μέλλον. Είναι αρκετά ακριβότερο λόγο φόρων κυρίως. H ενσταση μου ειναι στο κατα ποσο αξιζει η αστεια elephone 280 ευρω. Λιγη σοβαροτητα. Οπως προειπα στα 209$ εχει presale το p8000
Sotosgl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 H ενσταση μου ειναι στο κατα ποσο αξιζει η αστεια elephone 280 ευρω. Λιγη σοβαροτητα. Οπως προειπα στα 209$ εχει presale το p8000Κατα την αντικειμενικη γνωμη του Admin στο myphone απιστευτα (μιας και τσιμπησε ενα τεμαχιο για Hands on) Το Elephone P7000 είναι με διαφορά ένα από τα πιο ποιοτικά και καλοφτιαγμένα «made in China» smartphones που μου έχει στείλει η OEBE Electric Hellas. Η πλάτη του είναι κατασκευασμένη από ποιοτικό πλαστικό με ελαφρώς ιριδίζουσα εμφάνιση (για την έκδοση σε λευκό χρώμα τουλάχιστον), που του χαρίζει εξαιρετική υφή και αίσθηση ενώ το υπόλοιπο του σκελετού του (το μεταλλικό περίγραμμα δηλαδή), σίγουρα ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό, ειδικά όταν ξέρεις ότι έδωσες [/size]279 ευρώ[/size] για να το αποκτήσεις.[/size] Anyway η συγκριση με το P8000 ειναι ατοπη μιας και τα χαρακτηριστικα του ειναι κατωτερα απο το 7000 μιας και εχει ως σκοπο την παγκοσμια διαθεση του μοντελους λογω των συχνοτητων που χρησιμοποιει. Η τιμη του P7000 μολις τελειωσει το Hype με τα Presale θα ειναι ιδια με τα Flash Deals και αυτο το βλεπεις απο τους ανταγωνιστες του σε αυτο το Price Range 130~180€
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Sotos, εβγαλα τα ποστς σου από τα σποιλερ και μετεφερα την σχετικη κουβεντα στην καταλληλη ενοτητα αφου τα διαχωρισα πρωτα σε νέο τοπικ. Αν δεν σε καλυπτει ο τιτλος (δεν πολυκαταλαβα τι ζητας) τον διορθώνεις κατά το δοκούν.
sraros Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Εγω παντως αφου λες μέχρι 100€ Max θα πρότεινα το P6000. Δυνατό, καλό σε όλα του τα χαρακτηριστικά (για 100€ τουλ.) 64bit και προπαντώς αξιόπιστο. Αν και γενικά η Elephone δεν έχει πείσει ακόμα αφού τα μισά απ τα κινητά της είναι οκ, το συγκεκριμένο το χω πάρει δύο φορές για άλλους και βγήκε πολύ εντάξει. Ψάξε και reviews γενικά, νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή σε Κινεζιά στα 100€
Sotosgl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Sotos, εβγαλα τα ποστς σου από τα σποιλερ και μετεφερα την σχετικη κουβεντα στην καταλληλη ενοτητα αφου τα διαχωρισα πρωτα σε νέο τοπικ. Αν δεν σε καλυπτει ο τιτλος (δεν πολυκαταλαβα τι ζητας) τον διορθώνεις κατά το δοκούν. Ηταν να μη βγω offtopic με το που ειδα οτι επεσε κουβεντα για το Elephone θεμα που εχει διχασει το αλλο Forum εριξα και 20 φορες my 2 cents. Το πρωτο post δεν ειχε σχεση με τα υπολοιπα περι Elephone ευτυχως τα πειραματα μου με την τοτε αγνωστη Zopo την μικρη Xiaomi κλπ στεφθηκαν με επιτυχια πριν κατι χρονια ενω δεν εχω ρισκαρει ειναι η αληθεια με εταιριες με ξεφτυλα τιμες στα ορια του ΟΕΜ με ονοματα τιγκα στα συμφωνα τυπου TJS BCK KGB κλπ. Απλα ελεγα μιας και το εψαχναν περισσοτερο το θεμα με τις τιμες που παιζουν σε mainland China σε σχεση με τα λιανομαγαζα τυπου To2c Geekbuying etc μηπως και μπει και κανενας Χριστιανος που βολταρε προσφατα απο Shenzhen μερια και μου δωσει μια πιο καθαρη εικονα. (για παλιοτερα ξερω) Τωρα για το Elephone ειναι λιγο πολυ γνωστο το θεμα σε Value for Money κινητα απο οποιαδηποτε εταιρια εχω μεινει ευχαριστημενος και ας μου εβγαλε στον χρονο το Xiaomi Note 3g προβλημα στον σενσορα της πισω καμερας κλαιν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα