Adwnis21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα! Το κινητό μου παρουσιάζει πρόβλημα θερμοκρασίας όταν είναι ανοιχτή η οθόνη και ζεστένεται εύκολα και στην οθόνη και πίσω το μέρος απο την κάμερα.έβαλα πρόγραμμα μέτρησης θερμοκρασίας μπαταρίας και επεξεργαστή και ανεβαίνουν γρήγορα...που οφείλεται?? Εχω πάρει update 5.0.1 πριν 2 μήνες.
voldemort Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Θα σου προτεινα να βαλεις π.χ το Coolify και να δεις εαν θα πεσει η θερμοκρασια. Εαν οντως πεσει σημαινει οτι καποιο proccess χρησιμοποιειται εντονα στις διεργασιες και οποτε μετα βλεπουμε... Εαν παραμεινει το προβλημα τοτε μαλλον τα συμπτωματα οδηγουνε στην λογικη του hardware. Ποια προγραμματα εβαλες αν επιτρεπεται; Τελος εχεις κανει καθαρη εγκατασταση ή καθαρισμο της cache του partition;
Adwnis21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα! το μεσημέρι έβαλα το πρόγραμμα Locus Pro να τρέχει στο προσκήνιο μαζί με το GPS ανοιχτό αλλά την οθόνη κλειστή και μετά απο 1 ώρα ζεστάθηκε πολύ και κολλούσε το πρόγραμμα, η κάμερα κτλ.... Αν πάω στο χώρο αποθήκευσης στα δεδομένα στο cache μου βγάζει 258MB αλλά κάποιες φορές και πολύ περισσότερο όπως 528ΜΒ ή και 1,3 GB Μπορεί να βγάλει! το καθαρίζω συχνά! Έχω βάλει τα προγράμματα CPU thermometer , CPU temp, και το CPU-z . Η θερμοκρασία μπαταρίας μου βγάζει 30 βαθμούς και μπορεί να φτάσει 37 βαθμούς Celcius . H θερμοκρασία πυρήνα ξεκινά 45 νομίζω και μπορεί να φτάσει 57! Έχω βάλει και το EaseUS Coolphone και το Termperature Guard Free! Ευχαριστώ!
voldemort Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 1.Ξηλωσε ολα αυτα που εχεις βαλει και βαλε αυτο που σου ειπα. 2.Κανε wipe cache partition. Mετα βλεπουμε...
Adwnis21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 είδα βιντεάκι με το wipe cache partition! κατάλαβα πως γίνεται! δεν το έχω rooted! θα επηρεάσει καθόλου???
voldemort Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 είδα βιντεάκι με το wipe cache partition! κατάλαβα πως γίνεται! δεν το έχω rooted! θα επηρεάσει καθόλου??? Οχι μην ανησυχεις δεν θα επηρεασει τιποτε.Εγω κανω συχνα και ποτε δεν ειχα rooted συσκευη. Το ιδιο πραγμα κανουν ολα τα clean master κλπ μονο που αυτα τραβανε πορους λογω εγκαταστασης στο συστημα σου. Βγαλε ολα αυτα που εβαλες ομως και βαλε αυτο που σου ειπα. Μετα θα κανεις και εναν ελεγχο για ιους adwares(με ενα σωστο antivirus) και θα σιγουρευτουμε οτι δεν τρεχει κατι με το συστημα. Μετα βλεπουμε.
voldemort Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Για ιους και αλλα θα κανεις ελεγχο με αυτο. Anti-virus Dr.Web Ψαξτο στο play store και βαλε την Light τελευταια εκδοση.Οτι βρει με ενα ΠΛΗΡΕΣ SCAN το ξηλωνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα