Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διάβασε και αυτό και αν σε στενοχωρεί, πες ότι δεν το είδες ποτέ.

Hint: http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/6282/Android.html?price_min=100%2C00+%E2%82%AC&price_max=200%2C00+%E2%82%AC

Πωπω το iphone πουλαει περισσοτερο απο τη samsung? Στα @@ μου εδω μιλαμε για ios vs android δεν υπαρχει samsung os απλα τα πραγματα.Και που κολλαει το ολο επιχειρημα σου; αχαχα βλεποντας στο προφιλ σου βλεπω πως εχεις στειλει ατομα και για ban και ποσο android hater εισαι. Απλα τα πραγματα δεν σπαμμαρω αλλη τροφη πανω σου. Sorry ετσι;

Δημοσ.

Πωπω το iphone πουλαει περισσοτερο απο τη samsung? Στα @@ μου εδω μιλαμε για ios vs android δεν υπαρχει samsung os απλα τα πραγματα.Και που κολλαει το ολο επιχειρημα σου; αχαχα βλεποντας στο προφιλ σου βλεπω πως εχεις στειλει ατομα και για ban και ποσο android hater εισαι. Απλα τα πραγματα δεν σπαμμαρω αλλη τροφη πανω σου. Sorry ετσι;

Βασικά, εδώ μιλάμε για την εφαρμογή Move. Όσο για τις πωλήσεις "ios vs android", εκεί έξω δεν πωλούνται λειτουργικά συστήματα, αλλά συσκευές. Το ότι αθροίζεις τις πωλήσεις των Vodafone Smart mini των 39 ευρώ, Zte V795 των 46 ευρώ, Samsung Galaxy Pocket Neo των 51 ευρώ και λοιπών συσκευών από το πανέρι (όχι παγκάρι, +ευλόγηcoν+) για να μας αποδείξεις ότι το android είναι ανώτερο του iOs, δείχνει το μέγεθος της σύγχυσης.

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/6282/Android.html?price_min=0&price_max=200%2C00+%E2%82%AC (χαριστικά έβαλα από 0 έως 200 ευρώ)

• Like 1
Δημοσ.

Με τη λογικη σου το mac os πουλαει περισσοτερο απο τα windows αχαχα ωραιος απο δω το πηγες απο κει το πηγες να σου.
Και παλι χαμενος εισαι τι να λεμε τωρα; Περισσοτερες συσκευες πουλαει το android το ios μονο μια.
Αυτα.
Γραψε οτι θες τωρα σε αφηνω να εχεις το τελευταιο λογο. :)

Δημοσ.

Αντε παμε αλλη μια.

android user απο το καθε noob μεχρι το καθε pro*

iphone user απο το καθε fashion idol μεχρι το μετριο χρηστη.

Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο ουτε ο μετριος χρηστης ειναι "λιγοτερος" απο εναν pro που θα κατσει να αλλαξει τα φωτα στο android. Απλα τα πραγματα.

To 6 καθεται στο συρταρι ειναι η πραγματικοτητα μιας και παει για δωρακι ακομα και αυτο ομως βλεπω το αμφισβητεις...

Οποτε δεν υπαρχει και ουσια να μιλαμε παραπανω.

Βασικα δεν υπαρχει καν ουσια οταν το 80% των ποστ σου λογοκρινουν το android

Δεν εισαι fanboy εισαι hater οποτε μιλαμε και sybian os να ειχε το iphone παλι android θα εκραζες :)

Το ιδιο πραγμα βεβαια δεν κανεις για το μηλοφωνο που ειναι το αγιο δισκοποτητιρο. Αντε μεγεια σου. Ειναι αστειο να κραζεις συσκευη που εχεις και να θαυμαζεις μια που δεν εχεις. Απλα τα πραγματα.

Για μενα ολα μια χαρα ειναι το τι γουσταρω να δουλευω ειναι το android αυριο μπορει να ειναι κατι αλλο Δεν μπαινω στα τοπικ να κραξω το iphone δεν ειμαι καταναλωτικο θυμα και μαλακια μου που μπηκα να υποστηριξω και το android εναντια απο κατι fanboys αλλα βλεπεις μου αρεσει η αληθεια και οχι οι ψευτιες.

Τεσπα

οι πωλησεις μιλανε απο μονες τους.

*pro εστι αυτος που λιωνει το λογισμικο καθως μιλαμε για λογισμικο στη περιπτωση μας και το ios και το wp δεν σου επιτρεπουν να λιωσεις το λογισμικο πχ το iphone δεν σου επιτρεπει να εχεις εμφανιση windows phone και το αντιστροφο. Μπορει δηλαδη στη περιπτωση μας ο μετριος χρηστης smartphone στο iphone που πιστευω ειναι το τελικο σταδιο χρηστη (αυτο λεει η εμπειρια μου με ατομα) να ειναι προγραμματιστης ή pro χρηστης σε pc δεν μας λεει κατι αυτο ομως.Απο την αλλη ο android pro χρηστης μπορει ολη μερα να κανει απλα format στο pc του και να μην εχει καμια επαγγελματικη σχεση με αυτα τα πραγματα απλα να ειναι χομπιστας δηλαδη.

+ οτι μιλαμε για custom roms που εκει ε θες δε θες πρεπει να εισαι λιγο pro για να το κανεις.. Δυστυχως ή ευτυχως οι περισσοτεροι iphone users δεν ξερουν που πανε τα 4 (εκτος αν θεωρεις τη μενεγακη,ποπη τσαπανιδου κλπ πως ειναι pro) και γιαυτο το λογο οι περισσοτεροι αγορασαν iphone καπως καπου καποτε γιατι δεν ηξεραν τι εστι μνημη ραμ. Ομως τωρα τους εχει γινει συνηθεια στο iphone να σερνουν τις εφαρμογουλες πανω-κατω....  αυτα.

Γραψε αντιλογο οτι θες δεν θα μπω στο κοπο να απαντησω κανε και flame δειξε μου τι εισαι.

Wait wait! Τι κάνω, λογοκρίνω το android? Τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα..

Γενικότερα hater του android δεν είμαι (ίσως hater της samsung και το αστείο είναι ότι έχω το s5), απλά κάποια χαρακτηριστικά του ios μου κάθονται καλύτερα από του android τι να κάνουμε δηλαδή; Δεν παίρνω iphone γιατί δεν έχω τα λεφτά να το υποστηρίξω και δεν προτίθεμαι να κάνω θυσίες(πχ διακοπές καλοκαιριού) για να έχω αυτά τα μερικά χαρακτηριστικά παραπάνω/καλύτερα.

Το ίδιο κράξιμο θα φάει και η κοπελίτσα με 400ε μισθό που μου κυκλοφορεί με το iphone 6 gold παρακαλώ γιατί "πάντα αυτό το κινητό ήθελα για να χρησιμοποιώ το fb messenger"..

Κοίτα να δεις που ψιλοείμαι pro χρήστης...σε xperia z και huawei p7 και root είχα κάνει και τις εφαρμογές που δεν ήθελα διέγραφα και custom roms άλλαζα...στο s5 δεν έχω ασχοληθεί ακόμα γιατί απλά ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Το θέλω για να χρησιμοποιώ απλές εφαρμογές και όχι για να αλλάζω roms, ήμαρτον δηλαδή τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις;;;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τα χάλια του τοξικού Android. Η Goolge έχει 1 χρόνο να δώσει επίσημα στοιχεία για τις ενεργοποιήσεις... προφανώς και υπάρχει κάμψη ανάπτυξης όταν το iPhone αναπτύσσεται 3πλάσια από τον ρυθμό ανάπτυξης των Smartphone. 

Screen_Shot_2015_07_31_at_10_00_22_AM.pn

I've said it over and over again, iPhones are just better phones all-around.

http://www.insomnia.gr/topic/565171-στο-μισό-περιόρισε-η-google-τις-επιθέσεις-malware-στην-πλατφ/#entry54171377

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...