Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι βγάζεις όποτε θέλεις το Google Drive, το Google περίπτερο, τo Google+ και όλες τις υπόλοιπες (30-40) εφαρμογές που έχει προεγκατεστημένο το κινητό σου! ...

Ναι το κανω βγαζω την ιδια τη google αμα γουσταρω. Αυτο ειναι γνωση και δυναμη.

Δημοσ.

πηγα ενα βραδυ στο rock στο κολωνακι και δεν εισα κανενα αλλο κινητο πανω στα τραπεζια εκτος απο μηλα.

ειδικα στις ψωναρες τις γκομενες δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχουν μηλο.

Ξαναπήγενε

1. κάνε ένα portable hot spot στο κινητό σου.

2. για όνομα βάλε αυτούς τους χαρακτήρες

رً ॣ ॣ ॣ
3. για κωδικό βάλε ότι γουστάρεις
4. ενεργοποίησε το
5. κάτσε και σπάσε πλάκα.
optional
6. μην βάζεις κωδικό, άστο ξεκλείδωτο τελείως, απενεργοποίησε όμως το δικό σου mobile data connection
7. κάτσε και σπάσε ακόμα ποιο πολύ πλάκα.

Δημοσ.

Δεν ειναι hate, αδιαφορω για το τι προτιμαει ο καθενας. Απλα λεω αυτο που βλεπω.

Δε μας λες και τη γνώμη σου για τη Eurovision; Εδώ τα λέμε όλα....

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

υπαρχουν συσκευες και λειτουργικα για ολα τα γουστα σε οτι τιμες θες.ο καθενας διαλεγει συμφωνα με τις αναγκες του.

αυτο που δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα ειναι το κοινωνικο status που εχει περασει η aplle οτι μονο το iphone υπαρχει και ολα τα αλλα ειναι στραγαλια.

και μεσα απο ολη αυτη την καραμελα εχουν κανει τους fan 

να σε κοιτανε σαν παρακατιανο αν εχεις android ακομα και flagship.

πηγα ενα βραδυ στο rock στο κολωνακι και δεν εισα κανενα αλλο κινητο πανω στα τραπεζια εκτος απο μηλα.

ειδικα στις ψωναρες τις γκομενες δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχουν μηλο.

Ως χρήστης iphone έχω να προτείνω .... αν κάποιος σε βλέπει ως παρακατιανό επειδή έχεις android (μιλάμε σοβαρά τώρα; κυκλοφορούν τέτοια καθυστερήμενα?) κόψε επαφές μαζί του. Αλλά όσοι διαλέξαμε iphone δεν φταίμε να ακούμε σε τεχνολογικά φόρουμ παράπονα ότι το κάθε βλαμμένο ψώνιο μας αντιπροσωπεύει. Έτσι δεν είναι; 

Δημοσ.

Ως χρήστης iphone έχω να προτείνω .... αν κάποιος σε βλέπει ως παρακατιανό επειδή έχεις android (μιλάμε σοβαρά τώρα; κυκλοφορούν τέτοια καθυστερήμενα?) κόψε επαφές μαζί του. Αλλά όσοι διαλέξαμε iphone δεν φταίμε να ακούμε σε τεχνολογικά φόρουμ παράπονα ότι το κάθε βλαμμένο ψώνιο μας αντιπροσωπεύει. Έτσι δεν είναι;

Και που είσαι ακόμα. Πάνε μια βόλτα σε ευκαταστατες περιοχές στην Αθήνα η στην Θεσσαλονίκη που κυκλοφορούν κατά 99% πλούσιοι και κακομαθημενα να δεις πως συμπεριφερονται. Αυτοί είναι οι ξεφτιλες της χώρας μας που την έφεραν σε αυτά τα χάλια.

Δημοσ.

Οι μόνοι κλειστόμυαλοι εδώ πέρα είναι αυτοί που δεν μπορούν να δεχτούν ότι κάθε λειτουργικό (όπως και πολλά πράγματα στη ζωή) έχει τα πλεονεκτήματα του και τα μειονεκτήματα του σε σχέση με κάποιο άλλο και δεν έχουν όλοι οι χρήστες τις ίδιες ανάγκες ή προτιμήσεις με τους υπόλοιπους.

Αλλά μάλλον πρέπει τελικά να είναι πολύ ανοιχτόμυαλος κάποιος για να το καταλάβει αυτό.

Το σεβομαι οτι ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες και προτιμησεις, αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι γενικα αυτοι που εχουν iPhone, ειναι κατα κανονα, πιο κλειστομυαλοι.. χωρις φυσικα να το εννοω για ολους.

Βασικα βασει στατιστικων ερευνων οι χρηστες android ειναι πολυ πιο φανατικοι με τα κινητα τους απ οτι οι χρηστες ios. Προσωπικα ως χρηστης ios θεωρω πως το λειτουργικο μου ταιριαζει περισσοτερο ως προς το χαρακτηρα μου, τον τροπο που επεξεργαζομαι και αντιμετωπιζω διαφορα θεματα και τον τυπο χρησης που κανω. Περα απο αυτα θεωρω τα δυο λειτουργικα συστηματα ισοδυναμα, αλλα αποστρεφομαι αυτους που πανε σε καθε βιντεο που υπαρχει προιον της apple και γραφουν ενα σωρο ασυναρτησιες για να πεισουν τον κοσμο να μην αγορασουν. Μεχρι και στο σκρουτζ ειναι κατι ηλιθιοι που βαζουν ενα αστερι χωρις να ειχαν ποτε τους χρησιμοποιησει συσκευη με λειτουργικο iOS.Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Ενω εσυ ας πουμε φιλαράκι αποτελείς εξαίρεση...γράφοντας το ενα και μοναδικό σου ποστ υποστηρίζοντας τους iphone χρηστες και θίγοντας τους android users....
Αυτα ειναι :)
Τελικα εχουν δικαιο οσοι λενε "αυτο που βλεπεις στους αλλους, αυτο εισαι".

Δημοσ.

Ενω εσυ ας πουμε φιλαράκι αποτελείς εξαίρεση...γράφοντας το ενα και μοναδικό σου ποστ υποστηρίζοντας τους iphone χρηστες και θίγοντας τους android users....

Αυτα ειναι :)

Τελικα εχουν δικαιο οσοι λενε "αυτο που βλεπεις στους αλλους, αυτο εισαι".

Δεν προσπαθώ να κάνω την εξαίρεση άλλωστε.. Όμως δεν θίγω του android users (όντας κι εγώ ένας από αυτούς), απλά υπενθυμίζω τα θετικά χαρακτηριστικά του ios έναντι toy android (όπως θα έκανα και στην αντίθετη περίπτωση) από φανατικούς χρήστες που υποστηρίζουν ότι "το android είναι κλάσης ανώτερο από το ios και πολύ πιο οικονομικό". Θα απαντήσω λοιπόν σε αυτά τα επιχειρήματα ότι ναι είναι πιο οικονομικό(όχι πάντα), αλλά κλάσης κατώτερο σε πολλά σημεία!

Δημοσ.

Για σενα ειναι κλασης κατωτερο για μενα ειναι κλασης ανωτερο στα παντα και αντικειμενικα ειναι στα παντα ανωτερο το android.
Πως να το κανουμε δηλαδη;
Το γεγονος πως παιζει σε ολες τις συσκευες παντου και με καθε τι ειναι και ο μοναδικος λογος που το κανει ανωτερο; Οχι αλλα ειναι ο ΚΥΡΙΩΣ λογος που το κανει ανωτερο!!
Γιαυτο το λογο ποτε ενα osx δεν θα γινει ανωτερο απο ενα windows/linux os
Ειναι σαν να εχεις f1 και να θες να κυκλοφορισεις στη πολη γινεται; Οχι δεν γινεται αρα; Πας σε αλλο τουτου και οι επιλογες ειναι αφθονες απο labo μεχρι kia αναλογα τα γουστα,τσεπη και συνθηκες εχεις την επιλογη να παρεις αυτο που θελεις.
Αρα οχι σε καμια περιπτωση δεν ειναι ανωτερο ενα iphone :)
Να σε δω τωρα σε αλλο τοπικ να στυριζεις android γιατι στο προφιλ σου αλλα βλεπω.
Κατι περι lagdroid (εποχες 2008 ζεις ακομα προφανως) κατι περι ios ftw κλπ αστο μη μας το παιζεις αντικειμενικος ουτε το να εισαι αντικειμενικος (που δεν εισαι απλα στο λεω για να ξερεις) ψηνεις ατομα να παρουν iphone πως να το κανουμε βρες αλλο τροπο να πουλησεις την αποψη σου στους αλλους.

• Like 1
Δημοσ.

Για σενα ειναι κλασης κατωτερο για μενα ειναι κλασης ανωτερο στα παντα και αντικειμενικα ειναι στα παντα ανωτερο το android.

Πως να το κανουμε δηλαδη;

Το γεγονος πως παιζει σε ολες τις συσκευες παντου και με καθε τι ειναι και ο μοναδικος λογος που το κανει ανωτερο; Οχι αλλα ειναι ο ΚΥΡΙΩΣ λογος που το κανει ανωτερο!!

Γιαυτο το λογο ποτε ενα osx δεν θα γινει ανωτερο απο ενα windows/linux os

Ειναι σαν να εχεις f1 και να θες να κυκλοφορισεις στη πολη γινεται; Οχι δεν γινεται αρα; Πας σε αλλο τουτου και οι επιλογες ειναι αφθονες απο labo μεχρι kia αναλογα τα γουστα,τσεπη και συνθηκες εχεις την επιλογη να παρεις αυτο που θελεις.

Αρα οχι σε καμια περιπτωση δεν ειναι ανωτερο ενα iphone :)

Να σε δω τωρα σε αλλο τοπικ να στυριζεις android γιατι στο προφιλ σου αλλα βλεπω.

Κατι περι lagdroid (εποχες 2008 ζεις ακομα προφανως) κατι περι ios ftw κλπ αστο μη μας το παιζεις αντικειμενικος ουτε το να εισαι αντικειμενικος (που δεν εισαι απλα στο λεω για να ξερεις) ψηνεις ατομα να παρουν iphone πως να το κανουμε βρες αλλο τροπο να πουλησεις την αποψη σου στους αλλους.

Το αντικειμενικό δεν το ορίζεις εσύ και το επιχείρημα του ότι "συναντάς το android σε όλες τις συσκευές άρα είναι καλύτερο" είναι τουλάχιστον αστείο. Ας έδινε η apple το λογισμικό της σε άλλες εταιρείες όπως κάνει η google να σου πω εγώ αν υπήρχε τώρα android.. (προφανώς και δεν την συμφέρει να το κάνει γιατί απολαμβάνει μονοπώλιο και γι' αυτό τον λόγο είναι η εταιρεία με τα μεγαλύτερα κέρδη)

Το επιχείρημα ότι εγώ είμαι πίσω το επαναλαμβάνεις χωρίς να ξέρεις καν τι κινητό έχω (από 2013: xperia z, huawei p7, galaxy s5), έτσι εκτίθεσαι σε άλλο ένα σημείο. Δεν το παίζω αντικειμενικός ότι το ios είναι καλύτερο, λέω ότι προτιμώ ios από android για x λόγους και φυσικά αποδέχομαι ότι κάποιοι καλύπτονται πιο πολύ με android και κάποιοι με ios, εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό άρα μόνο αντικειμενικός δεν είσαι...

Δημοσ.

Το αντικειμενικό δεν το ορίζεις εσύ και το επιχείρημα του ότι "συναντάς το android σε όλες τις συσκευές άρα είναι καλύτερο" είναι τουλάχιστον αστείο. Ας έδινε η apple το λογισμικό της σε άλλες εταιρείες όπως κάνει η google να σου πω εγώ αν υπήρχε τώρα android.. (προφανώς και δεν την συμφέρει να το κάνει γιατί απολαμβάνει μονοπώλιο και γι' αυτό τον λόγο είναι η εταιρεία με τα μεγαλύτερα κέρδη)

Το επιχείρημα ότι εγώ είμαι πίσω το επαναλαμβάνεις χωρίς να ξέρεις καν τι κινητό έχω (από 2013: xperia z, huawei p7, galaxy s5), έτσι εκτίθεσαι σε άλλο ένα σημείο. Δεν το παίζω αντικειμενικός ότι το ios είναι καλύτερο, λέω ότι προτιμώ ios από android για x λόγους και φυσικά αποδέχομαι ότι κάποιοι καλύπτονται πιο πολύ με android και κάποιοι με ios, εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό άρα μόνο αντικειμενικός δεν είσαι...

Μπραβο εσυ προτιμα οτι θελεις εγω προτιμω android απεχθανομαι το ios γιατι το θεωρω λογισμικο wii u τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο :)

Επισης το android πουλαει περισσοτερο το βρισκεις παντου μονο στο περιπτερο δεν το πουλανε πια και εννοειται διαφημιση μηδεν..

Τωρα ποιος ειναι αντικειμενικος ή οχι τα νουμερα μιλανε απο μονα τους :)

Και εγω εχω ενα iphone 6 και αρραζει στο συρταρι μεχρι να ερθει η ξεδερφη μου να τις το δωσω που τα γουσταρει.

Αυτα

Δημοσ.

Μπραβο εσυ προτιμα οτι θελεις εγω προτιμω android απεχθανομαι το ios γιατι το θεωρω λογισμικο wii u τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο :)

Επισης το android πουλαει περισσοτερο το βρισκεις παντου μονο στο περιπτερο δεν το πουλανε πια και εννοειται διαφημιση μηδεν..

Τωρα ποιος ειναι αντικειμενικος ή οχι τα νουμερα μιλανε απο μονα τους :)

Και εγω εχω ενα iphone 6 και αρραζει στο συρταρι μεχρι να ερθει η ξεδερφη μου να τις το δωσω που τα γουσταρει.

Αυτα

Σοβαρά τώρα ακόμα δεν μπορείς να καταλάβεις για ποιο πράγμα σου έκανα κριτική? Δεν είπα ότι είναι κακό να σ αρέσει είτε το ένα λογισμικό είτε το άλλο ή ότι το ios είναι τέλειο και το android σάπιο. Σε κατακρίνω επειδή κατακρίνεις τους χρήστες ios, τους θεωρείς ανενημέρωτους και "10 χρόνια πίσω" και νομίζεις ότι έχεις και αντικειμενική άποψη. Στα έκανα σαφή μπας και τα καταλάβεις, αν ο φανατισμός σου δεν το επιτρέπει αυτό δεν θα σχολιάσω περαιτέρω επί τούτου.

Καλά αυτό με την διαφήμιση που γράφεις αδιάφορο και άτοπο (καθώς η όποια διαφήμιση είναι για την εκάστοτε συσκευή που έχει μέσα το android. Η apple δεν διαφημίζει το ios αλλά το iphone που έχει μέσα ios).

To 6άρι που έχεις στο συρτάρι σου τουλάχιστον γελοίο...

Δημοσ.

Αντε παμε αλλη μια.
android user απο το καθε noob μεχρι το καθε pro*
iphone user απο το καθε fashion idol μεχρι το μετριο χρηστη.

Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο ουτε ο μετριος χρηστης ειναι "λιγοτερος" απο εναν pro που θα κατσει να αλλαξει τα φωτα στο android. Απλα τα πραγματα.

To 6 καθεται στο συρταρι ειναι η πραγματικοτητα μιας και παει για δωρακι ακομα και αυτο ομως βλεπω το αμφισβητεις...
Οποτε δεν υπαρχει και ουσια να μιλαμε παραπανω.
Βασικα δεν υπαρχει καν ουσια οταν το 80% των ποστ σου λογοκρινουν το android
Δεν εισαι fanboy εισαι hater οποτε μιλαμε και sybian os να ειχε το iphone παλι android θα εκραζες :)
Το ιδιο πραγμα βεβαια δεν κανεις για το μηλοφωνο που ειναι το αγιο δισκοποτητιρο. Αντε μεγεια σου. Ειναι αστειο να κραζεις συσκευη που εχεις και να θαυμαζεις μια που δεν εχεις. Απλα τα πραγματα.

Για μενα ολα μια χαρα ειναι το τι γουσταρω να δουλευω ειναι το android αυριο μπορει να ειναι κατι αλλο Δεν μπαινω στα τοπικ να κραξω το iphone δεν ειμαι καταναλωτικο θυμα και μαλακια μου που μπηκα να υποστηριξω και το android εναντια απο κατι fanboys αλλα βλεπεις μου αρεσει η αληθεια και οχι οι ψευτιες.
Τεσπα
οι πωλησεις μιλανε απο μονες τους.

*pro εστι αυτος που λιωνει το λογισμικο καθως μιλαμε για λογισμικο στη περιπτωση μας και το ios και το wp δεν σου επιτρεπουν να λιωσεις το λογισμικο πχ το iphone δεν σου επιτρεπει να εχεις εμφανιση windows phone και το αντιστροφο. Μπορει δηλαδη στη περιπτωση μας ο μετριος χρηστης smartphone στο iphone που πιστευω ειναι το τελικο σταδιο χρηστη (αυτο λεει η εμπειρια μου με ατομα) να ειναι προγραμματιστης ή pro χρηστης σε pc δεν μας λεει κατι αυτο ομως.Απο την αλλη ο android pro χρηστης μπορει ολη μερα να κανει απλα format στο pc του και να μην εχει καμια επαγγελματικη σχεση με αυτα τα πραγματα απλα να ειναι χομπιστας δηλαδη.
+ οτι μιλαμε για custom roms που εκει ε θες δε θες πρεπει να εισαι λιγο pro για να το κανεις.. Δυστυχως ή ευτυχως οι περισσοτεροι iphone users δεν ξερουν που πανε τα 4 (εκτος αν θεωρεις τη μενεγακη,ποπη τσαπανιδου κλπ πως ειναι pro) και γιαυτο το λογο οι περισσοτεροι αγορασαν iphone καπως καπου καποτε γιατι δεν ηξεραν τι εστι μνημη ραμ. Ομως τωρα τους εχει γινει συνηθεια στο iphone να σερνουν τις εφαρμογουλες πανω-κατω....  αυτα.

Γραψε αντιλογο οτι θες δεν θα μπω στο κοπο να απαντησω κανε και flame δειξε μου τι εισαι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...