deadmoon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Εννοείς λοιπόν ότι είναι γενικά κλειστόμυαλοι άνθρωποι και σε άλλα θέματα της ζωής τους που δεν αφορούν την τεχνολογία? Εννοω οτι ειναι τελειως ανενημερωτοι σε θεματα τεχνολογιας και οτι μολις δουν ενα feature στο iOS το δειχνουν στους αλλους και χαιροντε σαν 10χρονα... λες και ηταν κατι ακατορθωτο.. ή καινοτομο.. 1
D.Luffy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μάλιστα. Περάσαμε λοιπόν από το "δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι" στο "δείξε μου το κινητό σου να σου πω τι σχέση έχεις με την τεχνολογία". 3
deadmoon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μάλιστα. Περάσαμε λοιπόν από το "δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι" στο "δείξε μου το κινητό σου να σου πω τι σχέση έχεις με την τεχνολογία". Κι ομως ισχυει κατα πολυ.. αλλα μου ειναι αδιαφορο.. απλα ενα σχολιο αφησα.. αραξε..
CheOnWeb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Εννοω οτι ειναι τελειως ανενημερωτοι σε θεματα τεχνολογιας και οτι μολις δουν ενα feature στο iOS το δειχνουν στους αλλους και χαιρονται σαν 10χρονα... λες και ηταν κατι ακατορθωτο.. ή καινοτομο.. 1. Άλλο κλειστόμυαλος, άλλο ανενημέρωτος. 2. Τα Smartphones προορίζονται για όλους, όχι μόνο για τους ενημερωμένους περί τεχνολογίας. Τους περισσότερους τους ενδιαφέρει το ότι έχουν ένα νέο feature στην συσκευή τους και όχι αν ήταν ακατόρθωτο ή καινοτόμο ή αν άλλα smartphones το είχαν. 3. Το να χαίρεσε σαν 10χρονο είναι καλό πράγμα. Σου εύχομαι να σου συμβαίνει συχνά. 7
deadmoon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 1. Άλλο κλειστόμυαλος, άλλο ανενημέρωτος. 2. Τα Smartphones προορίζονται για όλους, όχι μόνο για τους ενημερωμένους περί τεχνολογίας. Τους περισσότερους τους ενδιαφέρει το ότι έχουν ένα νέο feature στην συσκευή τους και όχι αν ήταν ακατόρθωτο ή καινοτόμο ή αν άλλα smartphones το είχαν. 3. Το να χαίρεσε σαν 10χρονο είναι καλό πράγμα. Σου εύχομαι να σου συμβαίνει συχνά. Απλα μου τι δινει ο τροπος σκεψης ενος χρηστη iOS.. καθεται και σου λεει ποσο "γαματη" ειναι η apple ενω ενα τηλεφωνο 200-300 ευρω κανει ακριβως τα ιδια... υπερτιμηση full..? 1
D.Luffy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μια χαρά αράζω μην ανησυχείς, κι εγώ ένα σχόλιο άφησα. Απλά μου έκανε εντύπωση πως βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Πιο επιφανειακά πεθαίνεις... 1
deadmoon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μια χαρά αράζω μην ανησυχείς, κι εγώ ένα σχόλιο άφησα. Απλά μου έκανε εντύπωση πως βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Πιο επιφανειακά πεθαίνεις... Αυτο που εχω παρατηρησει λεω.. χωρις να σημαινει οτι απλα ισχυει 100%.
liberostelios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 2. Τα Smartphones προορίζονται για όλους, όχι μόνο για τους ενημερωμένους περί τεχνολογίας. Αν θες την άποψή μου, αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος το οποίο έχει επιτύχει και αυτό που βλέπουμε σήμερα: εταιρείες κολοσσούς (Apple, Google) που μπορούν και... "χορεύουν" ολόκληρο τον κόσμο της τεχνολογίας χάρη στη δύναμη που τους προσφέρουν τα δεδομένα των ανυποψίαστων και απαίδευτων χρηστών των σημερινών smartphones (και υπολογιστών, σε μικρότερο βαθμό). 1
deadmoon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αν θες την άποψή μου, αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος το οποίο έχει επιτύχει και αυτό που βλέπουμε σήμερα: εταιρείες κολοσσούς (Apple, Google) που μπορούν και... "χορεύουν" ολόκληρο τον κόσμο της τεχνολογίας χάρη στη δύναμη που τους προσφέρουν τα δεδομένα των ανυποψίαστων και απαίδευτων χρηστών των σημερινών smartphones (και υπολογιστών, σε μικρότερο βαθμό). Συμφωνω.
thodoris20s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Θα είναι χρήσιμη η εφαρμογή αν κρατάει δεδομένα. Τι θέλω να πω. Συνήθως όταν αλλάζουμε τηλ πουλάμε το παλιό και παίρνουμε καινούργιο με τα λεφτά του παλιού + ένα ποσό. Η εφαρμογή θα είναι πολύ χρήσιμη αν για παράδειγμα τα στέλνεις όλα εκεί για την μεταφορά, τα κρατάει σε έναν σέρβερ με το email σου ή του apple id σου πουλάς την παλιά σου συσκευή και όταν πάρεις το iphone με την εγκατάσταση να τα περνάει από εκεί.
el97639 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ειναι γεγονος οτι πρεπει να εισαι ψιλοασχετος αν οχι με τη τεχνολογια τουλαχιστον με το τι εχει το android κ να επιλεγεις iphone. στειλε μια φωτο με bluetooth ααα δε μπορεις σε iphοne.ραδιο , να πετας mp3 κ αρχεια σαν φλασ δισκο κ απλα να παιζουν, να εγκαθιστας οποιο προγραμμα θες με copy ενα αρχειο, να εχει smb sharing, να εχεις την δυνατοτητα για 1000 αλλα που δε εχει το iphone γιατι ειναι σκοπιμα κλειδωμενα κ ολα αυτα σε ενα κλασμα της τιμης. αν τα ξερεις ολα αυτα κ επιλεξεις iphone εισαι ψυχακι 5
D.Luffy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αυτο που εχω παρατηρησει λεω.. χωρις να σημαινει οτι απλα ισχυει 100%. Κοίτα κι εγώ για παράδειγμα έχω παρατηρήσει ότι ένας χρήστης android λέει πόσα περισσότερα μπορεί να κάνει το τηλέφωνό του σε σχέση με ένα iphone αλλά τελικά καταλήγει να μη χρησιμοποιεί τίποτα από όλα αυτά και κάνει ακριβώς την ίδια χρήση με τον άλλο. Δηλαδή αυτό που κάνουν όλοι κατά 95% στο τηλέφωνό τους. Μουσική, browsing, email και πολύ σπάνια... τηλεφώνημα. Από κει και πέρα είναι να χουμε να λέμε ποιος έκανε την "καλύτερη" επιλογή και άρα είναι πιο έξυπνος ή πιο ενημερωμένος από τον άλλον. 2
snikolas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 στα Windows κινητα εδω και κατι χρονια υπαρχει η εφαρμογη "μεταφορα δεδομενων" <br><br> Sent from my iPad using Insomnia 3
deadmoon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Κοίτα κι εγώ για παράδειγμα έχω παρατηρήσει ότι ένας χρήστης android λέει πόσα περισσότερα μπορεί να κάνει το τηλέφωνό του σε σχέση με ένα iphone αλλά τελικά καταλήγει να μη χρησιμοποιεί τίποτα από όλα αυτά και κάνει ακριβώς την ίδια χρήση με τον άλλο. Δηλαδή αυτό που κάνουν όλοι κατά 95% στο τηλέφωνό τους. Μουσική, browsing, email και πολύ σπάνια... τηλεφώνημα. Από κει και πέρα είναι να χουμε να λέμε ποιος έκανε την "καλύτερη" επιλογή και άρα είναι πιο έξυπνος ή πιο ενημερωμένος από τον άλλον. Τουλαχιστον μαθαινεις κατι απο ολη αυτη τη διαδικασια, ενω με το iPhone.. απλα δεν εχεις επαφη xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα