Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί η χθεσινή ημέρα να ήταν γεμάτη από ειδήσεις σχετικά με την Apple εξαιτίας του συνεδρίου WWDC, εντούτοις μερικές ακόμα σημαντικές πληροφορίες γύρω από τα σχέδια της εταιρείας βγαίνουν στην επικαιρότητα όπως η εφαρμογή Move.Η εφαρμογή αυτή αποτελεί μέρος του iOS 9 και έχει τον αρκετά επιθετικό στόχο να κάνει απροβλημάτιστη τη μεταφορά ενός χρήστη από ένα Android smartphone στο iPhone. Οι δυνατότητες της εφαρμογής σύμφωνα με αυτά που αναφέρει η Apple φαίνονται ολοκληρωμένες αφού επιτρέπει την ασύρματη μεταφορά των επαφών, το ιστορικό των γραπτών μηνυμάτων, των φωτογραφιών που έχετε κάνει λήψη, των videos όπως επίσης των λογαριασμών e-mail, ημερολογίων και wallpaper.

Επιπλέον το Move μπορεί να αντιγράψει τη μη προστατευμένη μουσική (DRM) που έχετε στο Android smartphone, στην εφαρμογή μουσικής του iOS ενώ στη συνέχεια θα σας προτείνει δωρεάν εφαρμογές οι οποίες αποτελούν την iOS έκδοση των αντίστοιχων που έχει εγκατεστημένες ο χρήστης στο Android smartphone του.Όσες εφαρμογές είναι επί πληρωμή, τότε περνάνε αυτόματα στην επιθυμητή λίστα του χρήστη.

Το Move θα είναι διαθέσιμο και στο Android μέσω του Play Store, κάτι που χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο χρήστης να ολοκληρώσει τη μεταφορά χωρίς απρόοπτα.

Link.png Site: 9to5mac

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατι αντιστοιχο για μεταφορα απο iOS σε Android

θα ηταν πιο ενδιαφερον και χρησιμο,με τα τοσα κλεδωματα και περιορισμους που εχει το

iOS

• Like 12
Δημοσ.

θα ηταν πιο ενδιαφερον και χρησιμο,με τα τοσα κλεδωματα και περιορισμους που εχει το

iOS

Λογω αυτων των περιορισμων δεν θα υπαρξει ποτε αυτο, και αυτο δειχνει ποσο κλειστομυαλα ειναι τα ατομα που χρησιμοποιουν iOS ...

• Like 8
Δημοσ.

Παιδιά, το καταλάβαμε είναι κακό, ανούσιο κλπ.. Σαν παλαβός πάντως που έκανε την αλλαγή πρόσφατα, έχω να πω ότι ήδη η διαδικασία ήταν αρκετά απλή. Οι επαφές περαστηκαν αυτόματα, η μεταφορά σε φωτογραφίες ήταν απλή, και λόγω χρήσης Spotify και sky drive όλα τα υπόλοιπα υπήρχαν. Να σημειώσω ότι δεν μου έλειψε καμία εφαρμογή, ενώ η εμπειρία χρήσης μέχρι στιγμής είναι πολύ καλύτερη..

Πρώην κάτοχος nexus 5 με το ρημάδι lollipop.

• Like 10
Δημοσ.

Γι αυτούς που γράφουν μύρια αρνητικά σχόλια για το iPhone έναντι του Android, ειδικά στο θέμα της ασφάλειας των δεδομένων, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι στο Android με έχει απασχολήσει το πόσο λίγο έλεγχο έχω στο ποια δεδομένα του κινητού μου μοιράζομαι με τις εφαρμογές, χωρίς να μπορώ (χωρίς root) να επιλέξω τα δικαιώματα που εγώ επιθυμώ να δώσω πρόσβαση, και με θλίβει το γεγονός ότι στο iPad μου έχω επιλογή για το ποιες προσβάσεις θα έχουν οι εφαρμογές.

Στο επιχείρημα ότι "με root και exposed καθαρίζεις" απαντάει κάποιος και "με jailbrake καθαρίζεις", καμία απάντηση όμως δε με ικανοποιεί. Η Google έχει επιλέξει να κλείσει το σύστημά της πολύ περισσότερο από όσο είχε αφήσει να εννοηθεί στην αρχή ότι θα έκανε. Στο κάτω-κάτω αυτή ευαγγελιζόταν το ότι το Android είναι ανοιχτό.

Σε αυτή τη βάση, πιστεύω ότι το μόνο σχόλιο που βγάζει νόημα είναι το πρώτο, περί κόστους!

• Like 8
Δημοσ.

iOS

Λογω αυτων των περιορισμων δεν θα υπαρξει ποτε αυτο, και αυτο δειχνει ποσο κλειστομυαλα ειναι τα ατομα που χρησιμοποιουν iOS ...

:devil:  Και δεν μου κόβεται το χέρι καλύτερα!.. :devil:

Το αντίθετο έχει νόημα, μόνο.

Εντάξει βγάλατε το hate σας.........και, τι έγινε.

• Like 5
Δημοσ.

Γι αυτούς που γράφουν μύρια αρνητικά σχόλια για το iPhone έναντι του Android, ειδικά στο θέμα της ασφάλειας των δεδομένων, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι στο Android με έχει απασχολήσει το πόσο λίγο έλεγχο έχω στο ποια δεδομένα του κινητού μου μοιράζομαι με τις εφαρμογές, χωρίς να μπορώ (χωρίς root) να επιλέξω τα δικαιώματα που εγώ επιθυμώ να δώσω πρόσβαση, και με θλίβει το γεγονός ότι στο iPad μου έχω επιλογή για το ποιες προσβάσεις θα έχουν οι εφαρμογές.

Στο επιχείρημα ότι "με root και exposed καθαρίζεις" απαντάει κάποιος και "με jailbrake καθαρίζεις", καμία απάντηση όμως δε με ικανοποιεί. Η Google έχει επιλέξει να κλείσει το σύστημά της πολύ περισσότερο από όσο είχε αφήσει να εννοηθεί στην αρχή ότι θα έκανε. Στο κάτω-κάτω αυτή ευαγγελιζόταν το ότι το Android είναι ανοιχτό.

Σε αυτή τη βάση, πιστεύω ότι το μόνο σχόλιο που βγάζει νόημα είναι το πρώτο, περί κόστους!

Με root στο αντροιντ η συσκευη σου γινεται εντυπωσιακα λιγοτερο ασφαλη, οχι το αντιθετο. Μην μπερδευσαι. 

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει βγάλατε το hate σας.........και, τι έγινε.

Δεν ειναι hate, αδιαφορω για το τι προτιμαει ο καθενας. Απλα λεω αυτο που βλεπω.

Δημοσ.

Οι μόνοι κλειστόμυαλοι εδώ πέρα είναι αυτοί που δεν μπορούν να δεχτούν ότι κάθε λειτουργικό (όπως και πολλά πράγματα στη ζωή) έχει τα πλεονεκτήματα του και τα μειονεκτήματα του σε σχέση με κάποιο άλλο και δεν έχουν όλοι οι χρήστες τις ίδιες ανάγκες ή προτιμήσεις με τους υπόλοιπους.

Αλλά μάλλον πρέπει τελικά να είναι πολύ ανοιχτόμυαλος κάποιος για να το καταλάβει αυτό.

• Like 15
Δημοσ.

Οι μόνοι κλειστόμυαλοι εδώ πέρα είναι αυτοί που δεν μπορούν να δεχτούν ότι κάθε λειτουργικό (όπως και πολλά πράγματα στη ζωή) έχει τα πλεονεκτήματα του και τα μειονεκτήματα του σε σχέση με κάποιο άλλο και δεν έχουν όλοι οι χρήστες τις ίδιες ανάγκες ή προτιμήσεις με τους υπόλοιπους.

Αλλά μάλλον πρέπει τελικά να είναι πολύ ανοιχτόμυαλος κάποιος για να το καταλάβει αυτό.

Το σεβομαι οτι ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες και προτιμησεις, αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι γενικα αυτοι που εχουν iPhone, ειναι κατα κανονα, πιο κλειστομυαλοι.. χωρις φυσικα να το εννοω για ολους.

Δημοσ.

Εννοείς λοιπόν ότι είναι γενικά κλειστόμυαλοι άνθρωποι και σε άλλα θέματα της ζωής τους που δεν αφορούν την τεχνολογία? 

Δημοσ.

Παιδιά, το καταλάβαμε είναι κακό, ανούσιο κλπ.. Σαν παλαβός πάντως που έκανε την αλλαγή πρόσφατα, έχω να πω ότι ήδη η διαδικασία ήταν αρκετά απλή. Οι επαφές περαστηκαν αυτόματα, η μεταφορά σε φωτογραφίες ήταν απλή, και λόγω χρήσης Spotify και sky drive όλα τα υπόλοιπα υπήρχαν. Να σημειώσω ότι δεν μου έλειψε καμία εφαρμογή, ενώ η εμπειρία χρήσης μέχρι στιγμής είναι πολύ καλύτερη..

Πρώην κάτοχος nexus 5 με το ρημάδι lollipop.

Πφφφ... Μην λες τέτοια γιατί τώρα θα μπεις στη μαύρη λίστα των Ρομπέν των Δασών της τεχνολογίας και θα κατηγορηθείς για μετοχές της Apple, για fanboy, ότι σε πληρώνει η Apple, ότι είσαι πρόβατο και άσχετος και τέτοια όμορφα.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...