Προς το περιεχόμενο

iPhone 5 ή 5c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι κάτοχος Samsung Galaxy s3 και μετά απο τόσα χρόνια που το εχω θέλω να το αλλάξω. Εχω ενα iPad 3 και είμαι παρα πολυ ευχαριστημένος. Θέλω να πάρω ενα οικονομικό iPhone και εχω καταλήξει στο 5 και 5c εσείς ποιο θα μου προτείνατε σας παρακαλώ οποίος ξέρει ας απαντήσει

Δημοσ.

Πάρε το 5c πάει σφαίρα ειδικά με το iOS 9 που έγινε παρά πολυ ελαφρύ μην ασχολείσαι με android εφόσον είσαι πολυ ευχαριστημένος με το iPad σου:)

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι 250+ (και πολλα εβαλα)  κανενα απο τα δυο χδ

αλλα θα ελεγα το 5 λογο εμφανισης.

Δημοσ.

Το 5c θα πάρεις φίλε μου γιατί αν και έχουν το ίδιο hardware το 5c είναι ένα χρόνο μετά και έχουν βελτιώσει μπαταρία(που στο 5αρη είχαν όλοι θέμα) και μπροστά κάμερα. Επίσης είναι μακράν το πιο καλό - ποιοτικό πλαστικό που θα πιάσεις στα χέρια σου οπότε βλακείες περι πλαστικούρας μην τις ακούς. Με γεια σου

Δημοσ.

Πάρε το 5c πάει σφαίρα ειδικά με το iOS 9 που έγινε παρά πολυ ελαφρύ μην ασχολείσαι με android εφόσον είσαι πολυ ευχαριστημένος με το iPad σου :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Το 5c πως ειναι καλυτερο του 5 ακριβως;αφου εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα.

1 ram Α6(cpu).

Το 5s ειναι καλυτερο λογω A7 και σαφως πιο αναβαθμισμενο.

Δημοσ.

Το 5c πως ειναι καλυτερο του 5 ακριβως;αφου εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα.

1 ram Α6(cpu).

Το 5s ειναι καλυτερο λογω A7 και σαφως πιο αναβαθμισμενο.

Για το 5 σκετο λεει οχι 5s..

αλλα μολις ειδα τιμες σκρουτζ...290ε το 8αρι 5c ...οτι να ναι

Δημοσ.

Για το 5 σκετο λεει οχι 5s..

Το ξερω.

Eγω ρωτω πως γινεται το 5c να ειναι καλυτερο του 5 εφοσον εχουν τα ιδια chips επανω;μιλησε για ταχυτητα.

Μετα αναφερθηκα καλυτερα το 5s(Α7) που εχει σχεδον τα ιδια χρηματα και ειναι σαφεστατα καλυτερα των αλλων 2.

Δημοσ.

Το ξερω.

Eγω ρωτω πως γινεται το 5c να ειναι καλυτερο του 5 εφοσον εχουν τα ιδια chips επανω;μιλησε για ταχυτητα.

Μετα αναφερθηκα καλυτερα το 5s που εχει σχεδον τα ιδια χρηματα και ειναι σαφεστατα καλυτερα των αλλων 2.

οππα σορρυ λαθος το διαβασα..

Δημοσ.

Εαν εχεις αποφασισει για apple κανε κουμαντο κανα 2 μηνες παραπανω και παρε καινουριο.Να εχεις και εναν ολοκληρο χρονο εγγυση.

https://www.skroutz.gr/s/3783654/Apple-iPhone-5S-16GB.html

Mεταχειρισμενο χωρις εγγυση και κατι να παει στραβα που ως συνηθως παει σε βλεπω μετα να σου βγαινει 600.

https://www.skroutz.gr/s/5307730/Apple-iPhone-6-16GB.html(καινουριο6αρι). :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...