teoepi2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 μιας φίλης της έβαλε κάποτε windows 7 ο δικός της αλλά ο υπολογιστής είναι παλιός και δεν τα σηκώνει όπως είναι (νομίζω έχει athlon 4xxx και 2gb μνήμη) για να μη πολυλογώ, κάνει λεπτά ολόκληρα για να ανοίξει notepad ή ακόμη και για να φορτώσει το περιεχόμενο ιστοσελίδων, υποθέτω γιατί η μνήμη είναι τίγκα και πρέπει να ξεσκίζει το δίσκο με το που πας να κουνηθείς ξεχνώντας εξ'ολοκλήρου θέματα antivirus, cleaner κτλ και μιλώντας καθαρά από πλευράς windows, παίρνουν τα 7 ρύθμιση αρκετά ώστε να λειτουργεί κανονικά ή είναι καλύτερα να βάλει άλλα windows; (άλλου είδους os το ξεχνάμε) και ποια έκδοση θα παίζει καλύτερα, τα xp; ή μήπως λόγω επέκτασης σε tablet υπάρχουν νεότερες εκδόσεις που είναι πιο ελαφρές και από xp;
markoskerass Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλημέρα, μπορείς να μας πεις τι ακριβώς χρήση θέλεις να κάνεις; Εαν είναι πχ μόνο για χρήση internet, πέρνας καμια λινουξοέκδοση που είναι ελαφριά. Για windows 7 δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις κάτι , ότι έκδοση και να περάσεις το ίδιο πρόβλημα θα έχεις.
teoepi2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 παίρνουν τα 7 ρύθμιση αρκετά ώστε να λειτουργεί κανονικά ή είναι καλύτερα να βάλει άλλα windows; (άλλου είδους os το ξεχνάμε) ότι έκδοση και να περάσω θα έχω πρόβλημα; με xp γιατί να έχω πρόβλημα αφού κι εγώ 2gb μνήμη πρέπει να χα τότε α, για έκδοση των 7 λες; δεν έλεγα για άλλη έκδοση των 7, εγώ έλεγα για ρύθμιση, πετσόκομμα των 7 ή για άλλη γενιά windows εντελώς
tsakonas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 XP παιζουν μια χαρα ακομα και με 256mb ram χωρις πολλα πολλα επανω...
teoepi2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 από τις καινούργιες εκδόσεις που βάζουν και στα tablet υπάρχει καμμιά έκδοση που να αξίζει για desktop ή το ξεχνάω;
jim_p Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τα οσα λειτουργικα (android και windows rt) μπαινουν σε ταμπλετ ειναι για επεξεργαστες τυπου arm. Οσα ταμπλετ εχουν κανονικο επεξεργαστη, πχ surface, παιρνουν και κανονικο λειτουργικο γιαυτο και εχουν τα κανονικα windows 8,1. Ενας φιλος εχει windows 7 32αρια σε amd phenom του 2009 εδω και ~5 χρονια και του δουλευουν μια χαρα, οποτε δες μηπως εχεις καποιο αλλο προβλημα στο hardware σου.
teoepi2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ναι υποθέτω ο φίλος σου πρέπει να έχει παραπάνω μνήμη όμως, εκεί είναι το πρόβλημα υποθέτω για τα tablet προφανώς εννοώ αυτά με τα desktop windows έχουν περισσότερη μνήμη και τα tablet ή μήπως τα 8.1 επειδή βγήκαν και με τα tablet κατά νου, ρυθμίζονται καλύτερα κόβοντας δυνατότητες προκειμένου να ελαφραίνουν (οπότε θα κάνουν και για την περίπτωσή της); αυτό ρωτάω γιατί δεν έχω tablet
makiskous Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Με 2 gb μνημη, αν κανεις λιγο optimization, δεν αφησεις πολλα προγραμματα να τρεχουν, βαλεις και κανα ελαφρυ browser τα windows 7 starter μπορει και να σου κανουν δουλεια..
teoepi2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 starter είναι άλλη έκδοση των 7; γιατί τα 7 τα συζητάμε μόνο αν παίρνουν ρυθμίσεις όπως είναι αν πάμε σε εγκατάσταση τότε εννοείται πως δεν κολλάμε στα 7, και βάζουμε την πιο ελαφριά έκδοση windows είτε είναι xp είτε 8.1 είτε οτιδήποτε κατευθείαν
makiskous Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τα starter ειναι εκδοση χωρις μπιχλιμπιδια οπως το aero για παραδειγμα.. Ειναι πιο ελαφρια σε πορους.. Τα 8 ειναι εξισου ελαφρια στην 32bit εκδοση τους και φανταζομαι θα δουλευουν αρκετα καλα αν δεν τα παραφορτωσεις.. Βεβαια και στις δυο περιπτωσεις μιλαμε για καθαρη εγκατασταση απο την αρχη..Μπορεις να δοκιμασεις να απενεργοποιησεις το aero απο τα windows που τρεχεις τωρα κ ναδεις αν έχει ς διαφορα..
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ΑΝ τυχον παιρνει 8.1, 8.1. Αλλιως, xp sp4, η thin pc, η καποια ελαφρια διανομη linux.
teoepi2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 linux δεν παίζει παιδιά το 'παμε από την αρχή τα προγράμματα της δουλειάς της είναι ελληνικά προγράμματα win, ούτε τα screenshot δεν θα παίζουν σε linux θα το κοιτάξω από κοντά να δω αν είναι κάτι συγκεκριμένο που φορτώνει τη μνήμη αλλιώς αν πάμε για εγκατάσταση δεν χρειάζεται να διαλέξω κάτι λίγο καλύτερο αφού θα πάω απευθείας για το πιο ελαφρύ μια κι έξω θα πάω να το δω από κοντά να ψάξω και βασικά προβλήματα με τα 7, και αν δεν, θα κοιτάξω να δω τι παίζει με τα 8.1 γιατί δεν έχω ούτε εγώ αλλιώς xp και τελειώνουμε, ευχαριστώ
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ωραια απτην στιγμη που οχι linux, ψαξε για τα 8.1. Αν δεν υπαρχουν drivers, εφυγες για xp για εμενα. Τα 7 οτιδηποτε εκδοση και να βαλεις θα ειναι καπως βαρια.
N3k21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 μιας φίλης της έβαλε κάποτε windows 7 ο δικός της αλλά ο υπολογιστής είναι παλιός και δεν τα σηκώνει όπως είναι (νομίζω έχει athlon 4xxx και 2gb μνήμη) για να μη πολυλογώ, κάνει λεπτά ολόκληρα για να ανοίξει notepad ή ακόμη και για να φορτώσει το περιεχόμενο ιστοσελίδων, υποθέτω γιατί η μνήμη είναι τίγκα και πρέπει να ξεσκίζει το δίσκο με το που πας να κουνηθείς Ένα τέτοιο μηχάνημα θα έπρεπε να τρέχει μια χαρά με τα Windows 7. Όχι τέλεια, σίγουρα θα ζοριζόταν σε σημεία, αλλά θα ήταν πλήρως λειτουργικό. Να κάνει λεπτά ολόκληρα για να ανοίξει το notepad όμως, δεν είναι φυσιολογικό. Το πρόβλημά σου είναι αλλού. Για αρχή δοκίμασε φορμάρισμα και επανεγκατάσταση του λειτουργικού και αν συνεχίσουν τα ίδια, άρχισε τους ελέγχους στο δίσκο (ίσως είναι στα τελευταία του).
voldemort Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τα win 7 starter σε netbook με intel atom και 2 ραμ πανε μια χαρα. Γιατι να μην τρεχουν στο παραπανω μηχανημα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα