Προς το περιεχόμενο

Windows Tablet εως 300 ευρω.

gkalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδες.Θα ηυελα ενα windows tablet εως 300 ευρω.Θα ηθελα να εχει περιβαλλον Windows ωστε να αναβαθμισω και στα 10αρια.Εχω μπερδευτει λιγο με windows RT και windows 8 που γραφουν.Δε ξερω τι διαφορες εχουν.Σας ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

RT απλά δεν παίρνεις. Ειναι υποτίθεται μια πετσοκομένη έκδοση windows για arm επεξεργαστές η οποία πέθανε διότι δεν υπήρχε υποστήριξη από developers. Άρα, πας σε τάμπλετ με κανονικά 8άρια. Ο,τιδηποτε τρέχει τα 8,1, θα παρει και 10 άρα μη σε απασχολεί αυτό. Τι ίντσες ψάχνεις και γιατί σε ενδιαφέρει αποκλειστικά win tab αν επιτρέπεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλος το θελει και γουσταρει win tablet γιατι εχουμε δει οτι ειναι σα μικρος υπολογιστης και βολευει παρα πολυ.

Επεξ/σία από gkalas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω το w10i και εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος μαζι του
10ρι με 2 θυρες usb (μια micro και μια full) hdmi εξοδο και ξεχωριστη υποδοχη για τροφοδοσια (αυτο βεβαια για αλλους μπορει να ειναι αρνητικο) για εμενα παντος ειναι θετικο γιατι μπορω να το δουλευω με 2 usb χωρις hub και να φορτιζει παραλληλα επισης στη usb δινει full τροφοδοσια για εξωτερικους σκληρους (μεχρι και το traktor control s4 μου δουλευει χωρις ρευμα μονο απο την usb του ταμπλετ!)
εδω links για το ταμπλετ και την θηκη του (αν και μπορεις να βαλεις και αλλη αν δεν σαρεσει αυτη)

http://www.skroutz.gr/s/5563843/Vero-Tab-W10i-10-1-32GB.html

http://www.skroutz.gr/c/1608/thikes-tablet.html?from=catspan&keyphrase=E1001

Επεξ/σία από spacecowboy
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...