Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο σπιτι μου ολα πήγαιναν καλα με το σήμα τηλεορασης που εχω στα δωματια του.
καποια στιγμη διαπίστωσα οτι μια πριζα διελευσης εχει προβλημα με το θηλυκό της αξονα (ειχε ξεβιδωθει).
απο τη στιγμη που την εβγαλα για να την διορθωσω στη συγκεκριμενη πριζα δεν μπορω να εχω σημα αλλα και στα αλλα δωματια εχει επηρεαστεί το σημα οσες αλλαγες καιΑΝarrow-10x10.png εχω κανει στη συνδεσμολογια των καλωδίων!!!
Η πρωτη μου ερωτηση ειναι ανarrow-10x10.png το μεταλλικό πλεγμα που υπαρχει στο καλώδιο επιρεαζει το σημα?
Η δευτερη ερωτηση μου ειναι αν στο κουτι της πριζας για να εντοπισω το καλώδιο με το οποιο κατεβαινει το σημα το ενώσω (τα χαλκινα καλώδια) με το καλωδιο που καταληγει στηΤΗΛΕΟΡΑΣΗarrow-10x10.png θα εχω σημα στη τηλεορασηarrow-10x10.png?
Η τριτη μου ερωτηση ειναι αν στο κουτι πριζας διελευσης βραχυκυκλώσω το δυο καλωδια που κατεβαινουν και στη συνεχει τα ενώσω με το καλώδιο της τηλεορασης θα εχω σημα?

Και μια τελευταια ερωτηση για να καταλαβω καλύτερα το τι γινεται. σε ενα σπιτι με πριζες σε καθε δωματειο αυτες οι πριζες ειναι συνδεδεμένες μεταξυ τους εν σειρα ή παραλληλα?
ευχαριστω
Δημοσ.

Οι πρίζες της TV είναι στην σειρα, δηλαδή τα καλώδιο δίνει στην μια πρίζα και συνεχίζει στην επιμένει και το εσωτερικό και το μπλενταζ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...