noobogadgetakias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Παιδια σε κανα μηνα θα αλλαξω οροφο στην πολυκατοικια που μενω και θα μεταφερθω σε ενα μεγαλυτερο διαμερισμα..υπαρχει το εξης προβλημα.στο μπαλκονι μου θα πρεπει να βαλω το πιατο απο το οτε τβ αλλα πως θα γινει να γλιτωσω παλι την ρυθμιση ρε μαγκες; ειναι ενα 50€ και ειναι κριμα...αν το κουμπωσω κανονικα πανω στα καγκελα οπως ειναι τωρα αλλα στο περιπου θα δειχνει; plz help.
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Η μια λύση ειναι προφανώς ή να φέρεις καποιον τεχνικό να στο βάλει στις σωστές μοίρες γιατι έτσι γίνεται ή να έχεις μηχάνημα που σε βοηθάει που το κάνει ή απλα να έχεις την tv δίπλα να το γυρίζεις και εκεί που θα πιάσεις θα το αφήσεις εκει
noobogadgetakias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Εγω ουτως η αλλως παω απο τον πεμπτο στο τριτο.οποτε αν το βαλω στην βεραντα να κοιταζει οπως κοιταζε λογικα θα πιασει; υπαρχει εστω καποια λυση φθηνου πεδιομετρου που θα μου κανει την δουλεια μ; γτ αν καθε φορα που αλλαζω θεση στο πιατο θελψ κ τεχνικο τα πενηνταρικα θα πηγαινουν συννεφο.
graphist83 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Οχι, με το ματι δεν μπαινει. Ενα εκατοστο λαθος να εισαι αρκει να μην παιζει καθολου. Υπαρχουν οικονομικα satfinder στα 10€ αλλα δεν παρεχουν πληροφοριες για την ακριβη και σωστη τοποθετηση. Αν θες καλη αποδοση σε ολες τις καιρικες συνθηκες φωναξε εναν σωστο τεχνικο. Το πιατο δυσκολα το αλλαζουμε θεση συνεχεια. Δεν μετακομιζουμε τοσο συχνα.
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Απλα πιστευα πως εφοσον τα καναλια ειναι αποθηκευμενα και παιζουν αν με την τοποθετηση του πιατου λιγο αριστερα δεξια επαιζαν θα ημουν ενταξει..αυτο που δν γνωριζω ομως ειναι αν θα πρεπει το πιατο να αλλαξουν οι μοιρες. Αλλα και μια εφαρμογβ που εχω στο κινητο σε ποιον δορυφορο πρεπει να στοχευσω για τα καναλια οτε;
graphist83 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Η θεση που πρεπει να μπει το πιατο ειναι συγκεκριμενη σε σχεση με τον οριζοντα και την θεση του σπιτιου. Η νοβα ειναι στις 13 μοιρες και ειναι πολυ ευκολος δορυφορος. Υπαρχει πιθανοτητα αμα το παλέψεις να το βρεις. Αλλα ποτε δεν θα εχεις τα μεγιστα σε ισχυ και ber.
noobogadgetakias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εγω ομως δν εχω νοβα.εχω οτε τβ. Και επειδη μαλλον θα καταληξω στο τελος να τοκανω μονος μου εχω καποιες εφαρμογες που θα μπορεσουν μαλλον να μ κανουν την δουλεια.το θεμα ειναι ομως οτι πρεπει να ξερω σε ποιον δορυφορο θα σκοπευσω.γνωριζει κανεις;μοιρες και δορυφορο;
adsl2+ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Βάλε στο στόχαστρο αυτόν εδώ :Eutelsat 9A & Ka-Sat 9A at 9.0°E
TEOKOS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εγώ βρίσκω μόνος μου την σκόπευση με αυτό το γκατζετάκι https://www.skroutz.gr/s/4311445/Konig-SAT-FINDER-KIT.html και την εφαρμογή στο κινητό EutelsatFinder. Βέβαια στην περίπτωσή μου είναι αρκετά εύκολο σε 1.2m πιάτο.
noobogadgetakias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εγώ βρίσκω μόνος μου την σκόπευση με αυτό το γκατζετάκι https://www.skroutz.gr/s/4311445/Konig-SAT-FINDER-KIT.html και την εφαρμογή στο κινητό EutelsatFinder. Βέβαια στην περίπτωσή μου είναι αρκετά εύκολο σε 1.2m πιάτο. την εφαρμογη αυτβ την εχω και εγω.πηγα στο πιατο μου και την δοκιμασα για να δω αν οντως δουλευει και πραγματικα βαραει εκει που εχει στοχευσει το πιατο ακριβως..σε ευχαρισρω πολυ.Βάλε στο στόχαστρο αυτόν εδώ :Eutelsat 9A & Ka-Sat 9A at 9.0°Eσε ευχαριστω πολυ φιλε μου...εχω πολλες αποριες βεβαια ακομα αλλα θα προσπαθησω να βρω μια λυση και θα επιστρεψω στο θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα